Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΟΜΟΣ ΤΗ ΕΛΞΗΣ - Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ


Η Ευλογία της Συν-δημιουργίας

Το ξέρεις ότι έχεις το χάρισμα της ελεύθερης βούλησης και έτσι μπορείς να σμιλεύσεις τον κόσμο σου σύμφωνα με τις επιθυμίες σου.
Εσύ συνειδητά και ασυνείδητα δημιουργείς τον κόσμο γύρω σου, όμως δεν είσαι μόνος σε αυτή την διαδικασία.
Είσαι συν-δημιουργός με την πηγή της ζωής, η όποιο όνομα θέλεις εσύ να της δώσεις, η οποία συνωμοτεί πάντα προς όφελός σου και θα κάνει όποιο θαύμα μπορείς να φανταστείς ώστε να αποκτήσεις ότι εσύ επιθυμείς.



Πως προσκαλείς την συν-δημιουργία?

Μα φυσικά ζητώντας και επιτρέποντάς την , επιλέγοντας και δεχόμενος, με το να είσαι ανοιχτός και να εμπιστεύεσαι τις λειτουργίες της.
Σπείρε τις προθέσεις σου με τις επιθυμίες σου (οι επιθυμίες σου είναι ο τρόπος που ‘ζητάς’ από το σύμπαν αυτό που θέλεις) και να είσαι ανοιχτός να δεχτείς τους καρπούς στον κόσμο σου.  Δεν είναι τόσο δύσκολη δουλειά, αν και έχει μία δυσκολία, να είσαι ξεκάθαρος με τα θέλω σου, ξεκάθαρος στην πίστη σου ότι θα τα καταφέρεις και ξεκάθαρος στην γνώση σου ότι αξίζεις ότι ζήτησες, που φυσικά και είναι έτσι. Ο μόνος που θα σταθεί στον δρόμο σου είναι ΕΣΥ. Το σύμπαν πάντα λέει ΝΑΙ!

Η Πραγματικότητά σου είναι μία αντανάκλαση και μία επέκταση της ολότητας του μυαλού σου, ένα ολόγραμμα της συνείδησής σου.
Είναι επίσης μία πλατφόρμα και μια διέξοδος με την οποία το σύμπαν επικοινωνεί μαζί σου μέσω σημαδιών, οιωνών και ψιθύρων.
Αυτά έρχονται στην καθημερινότητά σου και λειτουργούν σαν δείκτες και σημάδια που σε καθοδηγούν και σε βοηθούν στον δρόμο σου.
Όσο περισσότερο αναγνωρίζεις ότι είσαι παντοτινά συνδεδεμένος με ένα σύμπαν γεμάτο αγάπη και απεριόριστη αφθονία, τόσο περισσότερο θα επιτρέψεις να σου δώσει δώρα και να συγχρονιστείς μαζί του για να έχεις ότι επιθυμεί η καρδιά σου.
Το συστατικό που λείπει συνήθως από την επιτυχία είναι το να μάθεις να δέχεσαι. Οποιοδήποτε μπλοκάρισμα στο να δεχτείς, είναι μπλοκάρισμα στην πραγματικότητα που επιθυμείς. 
Εξασκήσου στο να δέχεσαι σε όλες τις πλευρές της ζωής σου. Εξασκήσου να δέχεσαι κομπλιμέντα, δώρα, εμπειρίες, να δέχεσαι την ομορφιά της φύσης, να δέχεσαι την αγάπη των άλλων, την συγνώμη, την χαρά, την ευτυχία..
Όταν εκτιμάς κάτι και είσαι ευγνώμων για την ύπαρξή του , τότε και το επιτρέπεις να εισέλθει στην ζωή σου, το δέχεσαι.
Το να δέχεσαι δημιουργεί μία πύλη μέσω της οποίας το σύμπαν φέρνει δώρα στην ζωή σου. Ενδυναμώνει την μαγεία της συν-δημιουργίας και τις άπειρες δυνατότητες πέρα από κάθε όριο κάθε φαντασίας. Όσο περισσότερο επιτρέπεις στον εαυτό σου να δεχτεί, τόσο πιο λεπτή, άμεση και άφθονη γίνεται ή Ελξη σου.
Όπως λέει και η παροιμία, όταν ο δέκτης είναι έτοιμος τότε και το δώρο εμφανίζεται.
Το σύμπαν είναι μία όαση γεμάτη με όνειρα που γίνονται πραγματικότητα. Όλες σου οι επιθυμίες είναι εκεί για να τις δεχτείς.

Δίνω μεγάλη έμφαση εδώ στο λαμβάνειν γιατί συχνά το παραμελούμε στον κύκλο του Δούναι και λαβείν.
Η αξία του Δούναι είναι μακράν πιο αναγνωρισμένη από αυτή του λαμβάνειν. Είναι μεταξύ τους ενωμένες με φυσικό τρόπο και η μία οδηγεί στην άλλη. Όσο περισσότερο δίνεις, τόσο περισσότερο λαμβάνεις, και όσο περισσότερο λαμβάνεις (από τον εαυτό σου, το σύμπαν, τους άλλους) τόσο περισσότερο μπορείς και να δώσεις.
Εξάσκησε την τέχνη του να δέχεσαι κάθε μέρα.
Παρατήρησε πως αντιδράς όταν κάποιος σου κάνει ένα κομπλιμάν .
Το δέχεσαι ευχαρίστως ή το αρνείσαι και το απωθείς?
Όταν παίρνεις καλά νέα, για μία επιτυχία ή για κάτι που επιθυμείς, αναγνώρισέ το, γιατί μόλις δέχτηκες κάτι.
Δες πως είναι να δέχεσαι κάτι. Καλλιέργησέ το , εξάσκησέ το.
Εξοικειώσου και  συστήσου με την ενέργεια του να δέχεσαι.
Επιβεβαίωσε μέσα σου την προθυμία σου να δέχεσαι.
Το να δέχεσαι  είναι από τα πιο δυνατά εργαλεία της πρόθεσής σου.
Επιτρέποντας στον εαυτό σου να δέχεται, επιτρέπεις να εισέλθει η αγάπη, το θαύμα και η επιτυχία, και οι επιθυμίες του σύμπαντος που σε βοηθούν σε κάθε σου βήμα.

ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Looks like you are an expert in this field, good articles and keep up the good work, my friend recommended me your blog.

My blog:
regroupement credits ou demande de rachat de credit

Ανώνυμος είπε...

Είμαι εδώ για να δώσω μαρτυρία για το πώς με βοήθησε να φτιάξω τη σχέση μου αυτός ο ισχυρός μάστορας που ονομάζεται Dr.DWAN. Ήμουν ραγισμένη όταν η αρραβωνιαστικιά μου μου είπε ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον να με παντρευτεί επειδή είχε σχέση με την άλλη γυναίκα όπου εργάζεται. Έκλαιγα και έκλαιγα κάθε μέρα, μέχρι που έγινε τόσο άσχημα που έφτασα στο Διαδίκτυο για βοήθεια, τότε ήταν που διάβασα μια κριτική για το σπουδαίο έργο του Dr.DAWN και μετά επικοινώνησα μαζί του για βοήθεια για να φέρω πίσω τον εραστή μου. με βοήθησε να κάνω ένα ισχυρό ξόρκι αγάπης συμφιλίωσης και προς μεγάλη μου έκπληξη μετά από 48 ώρες που έκανα το ξόρκι της αγάπης, η αρραβωνιαστικιά μου επέστρεψε στα γόνατα παρακαλώντας με να τον συγχωρήσω. Είμαστε τώρα ευτυχισμένοι παντρεμένοι και όλες οι ευχαριστίες πηγαίνουν στον Dr.DAWN Wonders για να με βοηθήσετε να σώσω τη σχέση μου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Dr.DAWN μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του: ( dawnacuna314@gmail.com )
WhatsApp:+2349046229159/
+3550685677099

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΤΡΕΨΑ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ DR DAWN
Ήρθα σε επαφή με τον DR DAWN μέσω μιας γραπτής μαρτυρίας για αυτόν και επίσης βρήκα πολλές μαρτυρίες για το πώς βοηθά τους άλλους στη ζωή τους. Η επιστροφή με έναν πρώην είναι ένα από τα πιο οικεία συναισθήματα που πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να βιώσουν, ειδικά επειδή αυτές οι αναμνήσεις με τον πρώην μας θολώνουν πάντα το μυαλό μας όταν κάποιος άλλος κάνει μερικά από αυτά που συνήθιζε να κάνει ο πρώην μας. Είμαι μόνος γονιός σχεδόν 6 χρόνια και παρόλο που ο πρώην σύζυγός μου ήταν μακριά από τα παιδιά μου, εξακολουθώ να εύχομαι να επιστρέψει κοντά μου μια μέρα. Αυτό το ξόρκι που γνώρισα, γνωστό ως DR DAWN με βοήθησε με τις επιθυμίες μου και είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι επέστρεψα με τον πρώην σύζυγό μου. Το αποτέλεσμα φάνηκε μετά από 48 ώρες, όταν με διαβεβαίωσε, και η αγάπη και η σύνδεση που μοιραστήκαμε αποκαταστάθηκαν εκπληκτικά. Εάν θέλετε να επιστρέψετε με επιτυχία με τον πρώην σας,
*Αν θέλετε να συλλάβετε.
*Αν χρειάζεται να εκπληρώσεις την επιθυμία σου.
επικοινωνήστε με αυτόν τον μεγάλο γιατρό αγάπης στο WhatsApp: +2349046229159
Email ( dawacuna314@gmail.com)