Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΝΙ-ΒΟΟΚ -9 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΝΙ-ΒΟΟΚ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ 
''ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ''!!


Πως να πάρεις περισσότερο απο αυτό που θέλεις και λιγότερο απο αυτό δεν θέλεις9 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ

  1. Γίνεσαι αυτό που σκέφτεσαι   
  2. Σοβαρέψου
  3. Άλλαξε τον τρόπο που αντιμετωπίζεις το φαγητό
  4. Φέρτο στο φως
  5. Υπευθυνότητα και αυτάρκεια
  6. Το νούμερο ένα πλεονέκτημά σου
  7. Σχέσεις (παίξε το παιχνίδι)
  8. Τι είναι στ΄ αλήθεια όλο αυτό
  9. Δωρεάν Πηγές για coaching

1.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ

Σκέφτηκες ποτέ το πώς σκέφτεσαι; Αναρωτήθηκες ποτέ πόσο οι σκέψεις σου επηρεάζουν την ποιότητα της ζωής σου; Αν όχι, ίσως είναι τώρα η ώρα να το κάνεις…
Μάλλον η μεγαλύτερη πνευματική αρχή που ανακαλύφθηκε ποτέ είναι: γινόμαστε αυτό που νομίζουμε ότι θα γίνουμε. Κάθε ανθρώπου ο εξωτερικός κόσμος είναι μια αντανάκλαση αυτού που συμβαίνει μέσα του.
Αυτό είναι κάτι που επεκτείνεται πέρα από την ιδέα  της θετικής σκέψης και συμπεριφοράς, σημαίνει ότι κάθε τι που είσαι και κάθε τι που έχεις είναι αποτέλεσμα των σκέψεών σου.


Και τι σημαίνει αυτό για σένα και για μένα;Σημαίνει ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την αρχή προς όφελός μας. Μπορούμε στην κυριολεξία να αλλάξουμε τη ζωή μας, αρχίζοντας από τις σκέψεις μας.
 
First things first:
 
Το πρώτο βήμα για να αλλάξεις τη ζωή σου είναι να δεχτείς την καταπληκτική δύναμη που έχουν οι σκέψεις στη ζωή σου. Κι αυτό γιατί όλα ξεκινούν  από μία σκέψη. Είναι το σημείο εκκίνησης όλων των πράξεών σου. Οι σκέψεις σου μπορούν να σε κάνουν δημοφιλή ή λαομίσητο, ανασφαλή ή σίγουρο. Κι όλα ξεκινούν με το να συνειδητοποιήσεις ότι έτσι είναι.


Το μυστικό για να βγεις κερδισμένος είναι να δομήσεις τις σκέψεις σου με τέτοιο τρόπο ώστε να σε βοηθούν. Μπορείς να διαμορφώσεις πρότυπα σκέψεων τέτοια που να σε βοηθούν να αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Μπορείς να χτίσεις ένα τρόπο σκέψης που να σε βοηθάει να μαθαίνεις  γρήγορα  και να αρπάζεις τις ευκαιρίες στη ζωή και στην καριέρα σου. Αν κάνεις αυτό δεν υπάρχει κυριολεκτικά τίποτε άλλο που δεν μπορείς πραγματικά να αλλάξεις και να βελτιώσεις.
Αυτή είναι η πρώτη από 9 στρατηγικές  και αν είστε πρόθυμοι να δεχτείτε ότι αυτός ο τρόπος σκέψης μπορεί να επιδράσει στη ζωή σας -και να το συνειδητοποιήσετε- τότε θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε και τις επόμενες 8 σαν ένα ξεκάθαρο δικό σας πλεονέκτημα σας.

Σ’ αυτό το βιβλιαράκι, σας δίνω 9 στρατηγικές που δρουν σαν «παράδειγμα αλλαγής»
Κάθε μια από αυτές θα λαμπρύνει τη ζωή σας, αν επιλέξετε να τις εφαρμόσετε. ΄
Όλες απαιτούν χρόνο και προσήλωση για να ενσωματωθούν στη ζωή σας και όλες εγγυώνται αποτελέσματα.. 


Κάθε ιδέα μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωριστά ή μαζί με κάποια άλλη για να σας βοηθήσει. Το πόσο μακριά θα φτάσετε εξαρτάται από το πόσο θέλετε να αλλάξετε τη σκέψη σας. Αν επαναστατικοποιήσετε τη σκέψη σας θα έχετε κάνει και μια επανάσταση του lifestyle.

Είστε έτοιμοι για μια επανάσταση;ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: