Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Αρπάξτε την ευκαιρία της ζωής σας, κατά την διάρκεια ζωής αυτής της ευκαιρίας!


Πόσες φορές κοιτάμε στα ράφια των σούπερ-μάρκετ την ημερομηνία λήξης των προϊόντων?
Πόσες φορές κοιτάμε την ζωή μας και τις ευκαιρίες που μας δίνονται και την ημερομηνία λήξης και της ζωής και των ευκαιριών μας?
Πόσες φορές είπαμε "Αν είμουν εγώ τυχερός-ή όπως ο....τότε θα...."
Πόσες φορές ξεχνάμε ότι η τύχη στην πραγματικότητα δεν γράφεται με τέσσερα (4) γράμματα αλλά με επτά (7) Δ-ο-υ-λ-ε-ι-ά. 
Πόσες φορές βλέπουμε μόνο το πρόβλημα και πουθενά λύση?
Πόσες φορές βλέπουμε την λύση στο πρόβλημα μπροστά στα μάτια μας, και βλέπουμε πάλι το πρόβλημα?
Ολοι αντιμετωπίζουμε προβλήματα συρρίκνωσης, αυξανόμενου ανταγωνισμού, κατάθλιψης, και νιώθουμε θύματα των περιστάσεων και των καταστάσεων.
Στο μεταξύ όμως κάποιοι άλλοι βλέπουν δυνατότητες και ευκαιρίες να μετατρέψουν το πρόβλημα σε ευκαιρία, και να ξεκινήσουν μια νέα επιχείρηση και πολυ πιθανώς κάποιο επάγγελμα που ούτε καν υπήρχε πρίν. 
Βρίσκονται στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή.  Και ανοίγουν την πόρτα στην ευκαιρία και κλείνουν την πόρτα στον πειρασμό της αναβλητικότητας, των δικαιολογιών και της παθητικότητας. 
Ξέρουν ότι ΠΡΕΠΕΙ να Αρπάξουν την ευκαιρία της ζωής τους κατά την διάρκεια ζωής αυτής της ευκαιρίας!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είμαι εδώ για να δώσω μαρτυρία για το πώς με βοήθησε να φτιάξω τη σχέση μου αυτός ο ισχυρός μάστορας που ονομάζεται Dr.DWAN. Ήμουν ραγισμένη όταν η αρραβωνιαστικιά μου μου είπε ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον να με παντρευτεί επειδή είχε σχέση με την άλλη γυναίκα όπου εργάζεται. Έκλαιγα και έκλαιγα κάθε μέρα, μέχρι που έγινε τόσο άσχημα που έφτασα στο Διαδίκτυο για βοήθεια, τότε ήταν που διάβασα μια κριτική για το σπουδαίο έργο του Dr.DAWN και μετά επικοινώνησα μαζί του για βοήθεια για να φέρω πίσω τον εραστή μου. με βοήθησε να κάνω ένα ισχυρό ξόρκι αγάπης συμφιλίωσης και προς μεγάλη μου έκπληξη μετά από 48 ώρες που έκανα το ξόρκι της αγάπης, η αρραβωνιαστικιά μου επέστρεψε στα γόνατα παρακαλώντας με να τον συγχωρήσω. Είμαστε τώρα ευτυχισμένοι παντρεμένοι και όλες οι ευχαριστίες πηγαίνουν στον Dr.DAWN Wonders για να με βοηθήσετε να σώσω τη σχέση μου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Dr.DAWN μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του: ( dawnacuna314@gmail.com )
WhatsApp:+2349046229159/
+3550685677099