Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

Η Υγεία είναι Πλούτος...

Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ!


Οταν μιλάμε μεταξύ μας για τα αποκτήματά μας , μιλάμε με υπερηφάνεια για την αξία του σπιτιού μας, για την αξία του αυτοκινήτου μας για την αξία του εξοχικού μας και πάει λέγοντας. Αναρωτιέμαι πολλές φορές πως ξέρουμε πόσο κάνει η τοστιέρα μας, πόσο κάνει το παλτό μας, πόσο κάνει η τσάντα μας...έχουμε πάντα μια σαφή εικόνα του κόστους των αντικειμένων γύρω μας, και μάλιστα εάν κάτι σπάσει ή χαλάσει , με πολύ μεγάλη φυσικότητα λέμε , "Θα πάρω άλλο".
Τι γίνεται όμως αναρωτιέμαι με αυτά που πάντα θεωρούμε δεδομένα και δεν τα δίνουμε καμία αξία μέχρι να τα χάσουμε ή να "σπάσουν"?
Ενα πολύ σημαντικό περιουσιακό μου στοιχείο Η ΥΓΕΙΑ μου, "έσπασε" και βλέπω ότι δεν αντικαθίσταται τόσο εύκολα όσο πίστευα , ούτε με πολλά χρήματα, ούτε με πολλή φυσικοθεραπεία , ούτε ούτε ούτε...
Είχα στα χέρια μου τον Πλούτο όλου του κόσμου, άνεση και χαρά να δίνω και να προσφέρω στους αγαπημένους μου , και τώρα που το κάνω αλλά με πολύ πόνο, καταλαβαίνω ......καταλαβαίνω .
Δεν λέω, είμαι πραγματικά ευγνώμων για το σπίτι , το αυτοκίνητο , την τοστιέρα και όλα τα αποκτήματά μου, είμαι ακόμη περισσότερο για τους φίλους και τους ανθρώπους γύρω μου , αλλά την υγεία μου δεν της έδινα πολύ σημασία, την θεωρούσα δεδομένη, μέχρι που την πρόδωσα και αποφάσισε να φύγει. 
Γιά όλα τα παραπάνω πληρώνω φόρους, ασφάλειες, και όλα τα καλά, όμως κάθε μέρα συνειδητοποιώ ότι
..Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: