Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Το κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού του Εαυτού μας!

 

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ-ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ
Κυριακή 23 Οκτωβρίου 11.00 - 15.00 
κόστος συμμετοχής 30ευρώ
Πάμε μαζί!  
Στο ταξίδι της ζωής συχνά συναντάμε εμπόδια και χάνουμε τον προσανατολισμό μας. Πολλοί από εμάς ξεκινούν με άλλον προορισμό και ξαφνικά μία μέρα, ανακαλύπτουν ότι σε άλλον κατευθύνονται. 
Αυτός ο «άλλος» προορισμός, είναι συνήθως κάποιος εντελώς διαφορετικός από αυτόν που εμείς αρχικά επιλέξαμε. Οι παλιοί έλεγαν: «Χάσαμε τον μπούσουλα». 
Εγώ λέω ότι αυτό που ουσιαστικά χάνουμε, είναι ο εαυτός μας.
Τότε ο δρόμος, μας φαίνεται απίστευτα δύσκολος. Απογοητευόμαστε, και συχνά αισθανόμαστε άχρηστοι. Τι κάνουμε όμως γι αυτό; Τίποτα! Κολλάμε στη λάσπη, και δεν ξέρουμε πως να ξεκολλήσουμε. Και τότε περιμένουμε τη λύση εξ ουρανού. Χωρίς καν να μπούμε στον κόπο να κάνουμε κάτι εμείς, για εμάς. 
Ακόμη κι αν αυτό το κάτι είναι να φωνάξουμε απλά «ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ»! Τις περισσότερες φορές οι λύσεις είναι μπροστά στα μάτια μας, αλλά εξαιτίας του άγχους και της αγωνίας δεν τις βλέπουμε.
Τι μπορούμε πραγματικά να κάνουμε;
ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΡΑ!!!
Αριθμός θέσεων περιορισμένος
Σε αυτό το ενεργειακό σεμινάριο θα μάθετε :
  • τι είναι ενεργειακό πεδίο (αύρα)
  • ποιά είναι τα ενεργειακά μας κέντρα και πως μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε
  • πως να κρατάμε σε ισορροπία τα ενεργειακά μας κέντρα
  • πως να κερδίζουμε ηρεμία και επιτυχία μέσα από την δύναμη της δικής μας ενέργειας.
  • Την δύναμη του διαλογισμού και οραματισμού για την επίτευξη όλων των στόχων μας
2 σχόλια:

Unknown είπε...

This was my first seminar with Katerina, about 8 years ago...right after that my life changed!!!...so grateful, thank you coach!!!

Ανώνυμος είπε...

Είμαι εδώ για να δώσω μαρτυρία για το πώς με βοήθησε να φτιάξω τη σχέση μου αυτός ο ισχυρός μάστορας που ονομάζεται Dr.DWAN. Ήμουν ραγισμένη όταν η αρραβωνιαστικιά μου μου είπε ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον να με παντρευτεί επειδή είχε σχέση με την άλλη γυναίκα όπου εργάζεται. Έκλαιγα και έκλαιγα κάθε μέρα, μέχρι που έγινε τόσο άσχημα που έφτασα στο Διαδίκτυο για βοήθεια, τότε ήταν που διάβασα μια κριτική για το σπουδαίο έργο του Dr.DAWN και μετά επικοινώνησα μαζί του για βοήθεια για να φέρω πίσω τον εραστή μου. με βοήθησε να κάνω ένα ισχυρό ξόρκι αγάπης συμφιλίωσης και προς μεγάλη μου έκπληξη μετά από 48 ώρες που έκανα το ξόρκι της αγάπης, η αρραβωνιαστικιά μου επέστρεψε στα γόνατα παρακαλώντας με να τον συγχωρήσω. Είμαστε τώρα ευτυχισμένοι παντρεμένοι και όλες οι ευχαριστίες πηγαίνουν στον Dr.DAWN Wonders για να με βοηθήσετε να σώσω τη σχέση μου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Dr.DAWN μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του: ( dawnacuna314@gmail.com )
WhatsApp:+2349046229159/
+3550685677099