Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Τι είναι το Energy Point?

 

images (1)

Το Energy Point αγκαλιάζει το μύθο και τη μεταφορά, τη τελετουργία και τη διαφώτιση, τη πίστη και το δέος σε ένα μη θρησκευόμενο περιβάλλον χωρίς να κρίνει αλλά ούτε και να υπερασπίζει κάποια συγκεκριμένη ομάδα πεποιθήσεων.

Εκεί που το Life Coaching προχωράει μπροστά, το Energy Point πάει βαθιά στο «κέντρο» σου, εκεί όπου όλα τα πράγματα αξίζουν να ζουν.

Στο Energy Point συγκεντρώνεσαι σε σένα, στα πιστεύω που έχεις για τον ίδιο σου τον εαυτό, τη σχέση που έχεις με τον εαυτό σου, τον πραγματικό εαυτό σου.

Μαθαίνεις να ακούς την αλήθεια που ζει στο «κέντρο» σου με τέτοιο τρόπο που θα αναπνέεις διαύγεια κάθε στιγμή, σε κάθε επιλογή σου. Θα συνειδητοποιήσεις ότι κάθε εμπειρία του

Τι αισθάνεσαι – Πιστεύεις και Θέλεις, είναι όλα για σένα – οι Σκέψεις σου – τα Αισθήματα και Συναισθήματα σου – η Ενέργεια σου!

Εσύ θα αναζωπυρώσεις τον Παράγοντα της Έλξης,                                την  Πνευματικότητα σου, την Αγάπη, το Θεϊκό μέσα σου.                  Η ελευθερία που έρχεται με αυτή τη συνειδητοποίηση είναι…..

«Αν δε μου αρέσει κάτι, ΜΠΟΡΩ να το αλλάξω.                              ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!

7

Στο Βιωματικό Σεμινάριο “Ακαταμάχητο Μέλλον” μέσα από στοχευμένες ασκήσεις ..

  • Θα μάθετε τι ακριβώς εσείς επιθυμείτε για το Μέλλον σας και πως να το κατακτήσετε βήμα-βήμα .
  • Θα κατανοήσετε τούς φόβους σας και θα μάθετε να τους νικάτε
  • Θα κατανοήσετε τα ΘΕΛΩ σας και πως να τα ενισχύσετε
  • Θα κατανοήσετε τα ΠΡΕΠΕΙ σας και πως να τα ορίζετε
  • Θα κατανοήσετε τα ΟΝΕΙΡΑ σας και πως να τα κάνετε πραγματικότητα
  • Θα κατανοήσετε τα ΟΡΙΑ σας και πως να τα επεκτείνετε
  • Θα κατανοήσετε το ΜΕΛΛΟΝ σας και πως να το δημιουργήσετε

Η Ημερομηνία της διεξαγωγής του Σεμιναρίου είναι η Κυριακή 29 Νοεμβρίου και ώρα 11.00-15.00

Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή στο : coachforenergy@gmail.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είμαι εδώ για να δώσω μαρτυρία για το πώς με βοήθησε να φτιάξω τη σχέση μου αυτός ο ισχυρός μάστορας που ονομάζεται Dr.DWAN. Ήμουν ραγισμένη όταν η αρραβωνιαστικιά μου μου είπε ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον να με παντρευτεί επειδή είχε σχέση με την άλλη γυναίκα όπου εργάζεται. Έκλαιγα και έκλαιγα κάθε μέρα, μέχρι που έγινε τόσο άσχημα που έφτασα στο Διαδίκτυο για βοήθεια, τότε ήταν που διάβασα μια κριτική για το σπουδαίο έργο του Dr.DAWN και μετά επικοινώνησα μαζί του για βοήθεια για να φέρω πίσω τον εραστή μου. με βοήθησε να κάνω ένα ισχυρό ξόρκι αγάπης συμφιλίωσης και προς μεγάλη μου έκπληξη μετά από 48 ώρες που έκανα το ξόρκι της αγάπης, η αρραβωνιαστικιά μου επέστρεψε στα γόνατα παρακαλώντας με να τον συγχωρήσω. Είμαστε τώρα ευτυχισμένοι παντρεμένοι και όλες οι ευχαριστίες πηγαίνουν στον Dr.DAWN Wonders για να με βοηθήσετε να σώσω τη σχέση μου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Dr.DAWN μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του: ( dawnacuna314@gmail.com )
WhatsApp:+2349046229159/
+3550685677099