Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ “ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ ΜΕΛΛΟΝ”

 

future

Η Πρώτη Αρχή της Υπαρξης μας παρέχει το μονοπάτι της καταννόησης και ενεργοποιεί την πιο ισχυρή Αλήθεια, τον πιο δυνατό Νόμο του Σύμπαντος.

Τον Νόμο του ΕΙΝΑΙ της Υπαρξης ή αλλιώς ΕΙΜΑΙ!

Πρίν την Ελξη, πρίν την σκέψη ή τον λόγο ή την πράξη, πρίν το Εχω , υπάρχει το ΕΙΝΑΙ!

Το ΕΙΝΑΙ – η Υπαρξη, δεν μπορεί να γίνει ή να έχει.

Η Υπαρξη “το ΕΙΝΑΙ” απλά είναι ή δεν είναι.

Λοιπόν πως μπορούμε να είμαστε κάτι?

Πως μπορούμε να είμαστε υγιείς, ευτυχισμένοι, πλούσιοι, επιτυχημένοι?

Η απάντηση βρίσκεται σε 2 απλές λέξεις, που τυχαίνει να είναι και οι πιο ισχυρές λέξεις στο σύμπαν μας. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ

Οτιδήποτε προσάπτεις στο ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ τότε συμβαίνει. Με άλλα λόγια εν σκέφτεσαι, μιλάς ή φέρεσαι σε συμφωνία με το Εγώ Είμαι Υγιής τότε θα βιώνεις υγεία. Θα είσαι Υγιής.

Για να το πάμε παρακάτω, ένας άλλος δυνατός τρόπος για να δημιουργήσεις ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ δηλώσεις είναι να τελειώνεις την φράση σου με ένα ονομαστικό αντί επίθετο. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΥΓΕΙΑ!

ΝΑ ΕΙΣΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΕΤΣΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΕΝΑ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είμαι εδώ για να δώσω μαρτυρία για το πώς με βοήθησε να φτιάξω τη σχέση μου αυτός ο ισχυρός μάστορας που ονομάζεται Dr.DWAN. Ήμουν ραγισμένη όταν η αρραβωνιαστικιά μου μου είπε ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον να με παντρευτεί επειδή είχε σχέση με την άλλη γυναίκα όπου εργάζεται. Έκλαιγα και έκλαιγα κάθε μέρα, μέχρι που έγινε τόσο άσχημα που έφτασα στο Διαδίκτυο για βοήθεια, τότε ήταν που διάβασα μια κριτική για το σπουδαίο έργο του Dr.DAWN και μετά επικοινώνησα μαζί του για βοήθεια για να φέρω πίσω τον εραστή μου. με βοήθησε να κάνω ένα ισχυρό ξόρκι αγάπης συμφιλίωσης και προς μεγάλη μου έκπληξη μετά από 48 ώρες που έκανα το ξόρκι της αγάπης, η αρραβωνιαστικιά μου επέστρεψε στα γόνατα παρακαλώντας με να τον συγχωρήσω. Είμαστε τώρα ευτυχισμένοι παντρεμένοι και όλες οι ευχαριστίες πηγαίνουν στον Dr.DAWN Wonders για να με βοηθήσετε να σώσω τη σχέση μου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Dr.DAWN μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του: ( dawnacuna314@gmail.com )
WhatsApp:+2349046229159/
+3550685677099