Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Δεν είμαστε οι φόβοι μας…απλά είμαστε το κομμάτι του εαυτού μας που τους βιώνει.

 

Φοβάμαι..franklindroosevelt109480

Κάθε μέρα , δεν υπάρχει μέρα που να μην ακούω αυτή την λέξη από πελάτες μου, φίλους και φίλες, το παιδί μου και ΝΑΙ το παραδέχομαι την λέω και εγώ . Φοβάμαι..

Φοβόμαστε για το παρόν, για το μέλλον , για το αν μπορούμε για το αν δεν μπορούμε , φοβόμαστε για πραγματικά γεγονότα ή για φανταστικά, ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ για τα πάντα.   ΓΙΑΤΙ?

Σας έχω καλά νέα. Για κάθε μέρος του εαυτού σας που φοβάται , υπάρχει συμπληρωματικά και κάποιο άλλου που γνωρίζει ότι μπορείτε να επιτύχετε .

Πως διώχνω τους φόβους μου?  Να ξέρετε ότι οι φόβοι χάνουν την δύναμή τους όταν τους κρατάτε ψηλά στο φως  της συνείδησης.

Καθώς αναγνωρίζετε κάθε φόβο , τον παραδέχεστε και τον αποδέχεστε με το όνομά του, αυτόματα οδηγείστε και στα μέσα για να τον καταπολεμήσετε. Ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας είναι να εξετάσετε κάθε πλευρά του εαυτού σας που σας προκαλεί πόνο και σαν αποτέλεσμα φόβο για το τι μπορεί να συμβεί και να το απελευθερώσετε με τον πιο κάτω τρόπο.

Δηλώστε γραπτά ή προφορικά δυνατά :

Στέλνω Αγάπη στους φόβους μου . Οι φόβοι μου είναι μέρη του εσωτερικού μου κόσμου  που αναμένουν την Αγάπη μου.

Οραματιστείτε ότι πλησιάζετε σε μία ψυχρή μπλέ φλόγα που αντιπροσωπεύει την ψυχή σας, και ζητήστε της με αγάπη να απελευθερώσει, να καθαρίσει και να γιατρέψει τους φόβους σας.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το ζητήσετε , και η ψυχή σας που γνωρίζει το ανώτερο καλό σας , θα σας απελευθερώσει από τους φόβους σας.

Ο φόβος είναι απλά μία σκέψη , ένα συναίσθημα, δεν είναι πραγματικότητα, αλλάξτε την σκέψη, αλλάξτε το συναίσθημα, και θα αλλάξει και η πραγματικότητά σας.

images

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είμαι εδώ για να δώσω μαρτυρία για το πώς με βοήθησε να φτιάξω τη σχέση μου αυτός ο ισχυρός μάστορας που ονομάζεται Dr.DWAN. Ήμουν ραγισμένη όταν η αρραβωνιαστικιά μου μου είπε ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον να με παντρευτεί επειδή είχε σχέση με την άλλη γυναίκα όπου εργάζεται. Έκλαιγα και έκλαιγα κάθε μέρα, μέχρι που έγινε τόσο άσχημα που έφτασα στο Διαδίκτυο για βοήθεια, τότε ήταν που διάβασα μια κριτική για το σπουδαίο έργο του Dr.DAWN και μετά επικοινώνησα μαζί του για βοήθεια για να φέρω πίσω τον εραστή μου. με βοήθησε να κάνω ένα ισχυρό ξόρκι αγάπης συμφιλίωσης και προς μεγάλη μου έκπληξη μετά από 48 ώρες που έκανα το ξόρκι της αγάπης, η αρραβωνιαστικιά μου επέστρεψε στα γόνατα παρακαλώντας με να τον συγχωρήσω. Είμαστε τώρα ευτυχισμένοι παντρεμένοι και όλες οι ευχαριστίες πηγαίνουν στον Dr.DAWN Wonders για να με βοηθήσετε να σώσω τη σχέση μου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Dr.DAWN μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του: ( dawnacuna314@gmail.com )
WhatsApp:+2349046229159/
+3550685677099