Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015

Δεν είμαστε οι φόβοι μας…απλά είμαστε το κομμάτι του εαυτού μας που τους βιώνει.

 

Φοβάμαι..franklindroosevelt109480

Κάθε μέρα , δεν υπάρχει μέρα που να μην ακούω αυτή την λέξη από πελάτες μου, φίλους και φίλες, το παιδί μου και ΝΑΙ το παραδέχομαι την λέω και εγώ . Φοβάμαι..

Φοβόμαστε για το παρόν, για το μέλλον , για το αν μπορούμε για το αν δεν μπορούμε , φοβόμαστε για πραγματικά γεγονότα ή για φανταστικά, ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ για τα πάντα.   ΓΙΑΤΙ?

Σας έχω καλά νέα. Για κάθε μέρος του εαυτού σας που φοβάται , υπάρχει συμπληρωματικά και κάποιο άλλου που γνωρίζει ότι μπορείτε να επιτύχετε .

Πως διώχνω τους φόβους μου?  Να ξέρετε ότι οι φόβοι χάνουν την δύναμή τους όταν τους κρατάτε ψηλά στο φως  της συνείδησης.

Καθώς αναγνωρίζετε κάθε φόβο , τον παραδέχεστε και τον αποδέχεστε με το όνομά του, αυτόματα οδηγείστε και στα μέσα για να τον καταπολεμήσετε. Ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας είναι να εξετάσετε κάθε πλευρά του εαυτού σας που σας προκαλεί πόνο και σαν αποτέλεσμα φόβο για το τι μπορεί να συμβεί και να το απελευθερώσετε με τον πιο κάτω τρόπο.

Δηλώστε γραπτά ή προφορικά δυνατά :

Στέλνω Αγάπη στους φόβους μου . Οι φόβοι μου είναι μέρη του εσωτερικού μου κόσμου  που αναμένουν την Αγάπη μου.

Οραματιστείτε ότι πλησιάζετε σε μία ψυχρή μπλέ φλόγα που αντιπροσωπεύει την ψυχή σας, και ζητήστε της με αγάπη να απελευθερώσει, να καθαρίσει και να γιατρέψει τους φόβους σας.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το ζητήσετε , και η ψυχή σας που γνωρίζει το ανώτερο καλό σας , θα σας απελευθερώσει από τους φόβους σας.

Ο φόβος είναι απλά μία σκέψη , ένα συναίσθημα, δεν είναι πραγματικότητα, αλλάξτε την σκέψη, αλλάξτε το συναίσθημα, και θα αλλάξει και η πραγματικότητά σας.

images

Δεν υπάρχουν σχόλια: