Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

“ΟΝΕΙΡΑ ΖΩΗΣ”

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ “ΟΝΕΙΡΑ ΖΩΗΣ”

το Σεμινάριο ΟΝΕΙΡΑ ΖΩΗΣ  θα διεξαχθεί την Κυριακή 1η Μαρτίου και ώρα 11.00-15.00

ΤΑ “ΟΝΕΙΡΑ ΖΩΗΣ” είναι ένα σεμινάριο γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις.

Είναι ένα σεμινάριο - workshop στο οποίο οι συμμετέχοντες καλούνται να αναλογιστούν σε πιο σημείο της ζωής τους βρίσκονται αυτή την στιγμή και που θέλουν να φτάσουν.

σιγά σιγά βλέπουν τα Ονειρά τους να ξεδιπλώνονται μπροστά στα μάτια τους, και κατανοούν την έννοια του "ζητάω βοήθεια" και από ποιόν. Από τον εαυτό τους φυσικά, από όλα τα ξεχασμένα κομμάτια του εαυτού τους , που με τον καιρό τα άφησαν πίσω , τα εγκατέλειψαν, ξέχασαν την ύπαρξή τους.

τα “ΟΝΕΙΡΑ ΖΩΗΣ” είναι ένα ταξίδι ανακάλυψης του εαυτού μας σε όλα του τα επίπεδα , σε παρελθόν , παρόν αλλά και μέλλον, και με την βοήθεια αυτών των εαυτών, έρχεται η εκπλήρωση των “ΟΝΕΙΡΩΝ ΖΩΗΣ” μας. 

Δηλώστε συμμετοχή . Αριθμός θέσεων περιορισμένος.

afisaki oneira zwis

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είμαι εδώ για να δώσω μαρτυρία για το πώς με βοήθησε να φτιάξω τη σχέση μου αυτός ο ισχυρός μάστορας που ονομάζεται Dr.DWAN. Ήμουν ραγισμένη όταν η αρραβωνιαστικιά μου μου είπε ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον να με παντρευτεί επειδή είχε σχέση με την άλλη γυναίκα όπου εργάζεται. Έκλαιγα και έκλαιγα κάθε μέρα, μέχρι που έγινε τόσο άσχημα που έφτασα στο Διαδίκτυο για βοήθεια, τότε ήταν που διάβασα μια κριτική για το σπουδαίο έργο του Dr.DAWN και μετά επικοινώνησα μαζί του για βοήθεια για να φέρω πίσω τον εραστή μου. με βοήθησε να κάνω ένα ισχυρό ξόρκι αγάπης συμφιλίωσης και προς μεγάλη μου έκπληξη μετά από 48 ώρες που έκανα το ξόρκι της αγάπης, η αρραβωνιαστικιά μου επέστρεψε στα γόνατα παρακαλώντας με να τον συγχωρήσω. Είμαστε τώρα ευτυχισμένοι παντρεμένοι και όλες οι ευχαριστίες πηγαίνουν στον Dr.DAWN Wonders για να με βοηθήσετε να σώσω τη σχέση μου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Dr.DAWN μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του: ( dawnacuna314@gmail.com )
WhatsApp:+2349046229159/
+3550685677099