Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

 

6qjXLXQvD0k

Θέλεις να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου? Ίσως ένας από αυτούς να είναι μια δική σου επιχείρηση, ή η απόκτηση υλικών αγαθών, ή καταξίωση σε τομέα των τεχνών.

Δεν υπάρχει μονοπάτι για να σε οδηγήσει στην σπηλιά με το χρυσό, υπάρχουν όμως άνθρωποι όλων τον κοινωνικών τάξεων που τον ανακάλυψαν με μεγάλη επιτυχία. Είτε θέλεις να ακολουθήσεις την πορεία επιτυχημένων χρηματιστών, είτε μεγάλων πολιτικών, ή την καριέρα αγαπημένου ηθοποιού, υπάρχουν κοινοί μέθοδοι που ακολούθησε ο κάθε ένας. Και σε πολλές περιπτώσεις, μοιράστηκαν το μυστικό της επιτυχίας τους. ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

«Αν επιθυμείς να μάθεις πώς θα ανέβεις το βουνό, ρώτα αυτόν που το ανεβοκατεβαίνει» είπε ο αρχαίος σοφός, Zenrin.

  • Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να μάθεις τα μυστικά, από το να ρωτήσεις αυτούς που τα ξέρουν?
  • Τι στόχους θέλεις να επιτύχεις?
  • Και πόσο μπορείς να προσπαθήσεις?

17462-now-is-the-only-time-to-make-your-dreams-come-true

Μπορεί να θέλεις χρήματα για επιπλέον πράγματα στην ζωή, χρήματα για να χτίσεις έναν κολοσσό επιχειρήσεων, ή χρήματα για να μπορείς να προωθήσεις τον εαυτό σου στις καλές τέχνες. Μπορεί να θέλεις να ρισκάρεις κάτι τελείως νέο στην ζωή σου.  Να κάνεις μια δική σου επιχείρηση, να αφιερώσεις την ενέργεια σου στην ηθοποιία, ή να απολαύσεις τα οφέλη των προσπαθειών σου κάνοντας ονειρεμένες διακοπές.

Τι θα σου δώσει ευχαρίστηση?

Paint_my_dreams_by_ankkutza

Η απόλαυση της επιτυχίας έχει πολλές μορφές. Αλλά οι άνθρωποι δεν ψάχνουν μόνο την οικονομική επιτυχία, αλλά αναζητούν επίσης την ειρήνη του μυαλού. Μήπως ανησυχείς υπερβολικά? Η μήπως ανησυχείς για την υγεία αυτών που αγαπάς? (γονείς, παιδεία, σύντροφος)

Μπορεί να σε αγχώνουν τα επιπλέον έξοδα για τα φροντιστήρια των παιδιών ή ιατρικά έξοδα, ή η σταθερή αύξηση του κόστους ζωής. Υπάρχουν τρόποι για να αποβάλεις το στρες, την ανησυχία και φόβου για το μέλλον. 428020_398035210223376_1206115718_n

Ακριβώς τώρα μπορείς να ξεκινήσεις να κάνεις την αρχή της πραγματοποίησης των στόχων σου. Όταν θα είσαι έτοιμος να βάλεις όλη την ενέργεια σου για να ανακαλύψεις τους στόχους σου, τότε θα έχεις πετύχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: