Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΩΝ 2012!

 

Αυτοπεποίθηση.....

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η Εκπαίδευση της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΟΥ DIP. LC. PERSONAL LIFE COACH και του ENERGY POINT , σε καθιστούν πιο αποτελεσματικό, παραγωγικό και επιτυχημένο, μέσα από την συστηματική διαδικασία της Αυτό- Αξιολόγησης, Αυτό-μέτρησης και Αυτό-βελτίωσης.

Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ!!! ΖΕΙΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ?

Paint_my_dreams_by_ankkutza

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΩΝ 2012!

Τα όνειρα σου είναι αποφασιστικά σημαντικά για το μεγάλο 2012-Calendar-Vectorπλάνο της ζωής σου, γιατί χωρίς αυτά , η ζωή σου δεν έχει μέλλον. Σε αυτό το ημερολόγιο θα δώσουμε βάση στα όνειρα και στην δημιουργία τους, στους στόχους και στην εκπλήρωσή τους. Ένα από τα κυριότερα οφέλη της ανάγνωσης αυτού του ημερολογίου είναι ότι μπορεί να σου διδάξει πώς να αντιδράς εκ των προτέρων σε πολλές από τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της ζωής. Οι σημαντικές πληροφορίες αυτού του ημερολογίου μπορούν να σε οδηγήσουν να «σκάψεις ένα πηγάδι, προτού διψάσεις και να σπείρεις ένα σπόρο, προτού πεινάσεις».

  • Θα κερδίσεις το πλεονέκτημα κάνοντας τις ασκήσεις, και θα κάνεις πράγματα προτού χρειαστούν να γίνουν- τοποθετώντας έτσι τον εαυτό σου πιο μπροστά στο χρόνο.
  • Θα απολαύσεις συνεχή επιτυχία, όταν ταξιδεύεις λιγάκι πιο μπροστά από το πλήθος.

Πιστεύω ότι τα όνειρά σου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα εάν τους δώσεις την κατάλληλη προσοχή και ενέργεια για να τα πραγματοποιήσεις. Με άλλα λόγια, τα όνειρα δεν πραγματώνονται με την ονειροπόληση , πραγματώνονται με ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ!

make_your_dreams_come_true_by_lostgfx

Η ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν τα όνειρά σου βρίσκονται στην διαδικασία της αλλαγής, θα χρειαστείς και την ανάλογη δύναμη για να τα πραγματοποιήσεις. Αυτή η δύναμη είναι άμεσα διαθέσιμη. Αλλά, θα πρέπει να επεκτείνεις την αντίληψή σου.

  • Δες το Νο 1 Ονειρό σου.
  • Δες τον Νο 1 Στόχο σου. imagesCA63GIZI

Είναι «μεγάλα» Στόχοι και Όνειρα? Κατέχεις ήδη την Δύναμη, αλλά δεν έχεις καταφέρει να πραγματοποιήσεις αυτά τα όνειρα και τους στόχους ακόμη? Γιατί Όχι?

Ο Νο1 ΣΤΟΧΟΣ σου _____________________________________
ΤΟ Νο 1 ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ _____________________________________

Τι χρειάζεται να κάνεις για να ζήσεις επιτέλους τα όνειρά σου και τους στόχους σου? Μεγαλύτερη Πίστη? Μεγαλύτερη Δύναμη? Μεγαλύτερη Δέσμευση? 

Το ρολόι χτυπάει… Κοίτα τα όνειρά σου!!! Κοίτα την δύναμή σου!!!

fantasy_dreams-wide

Τι σε κρατάει πίσω?

  • Είναι η φυσική και πνευματική σου Ενεργειακή κατάσταση?
  • Είναι η συμπεριφορά σου?
  • Είναι η αίσθηση του σκοπού σου και της Αποστολής σου?
  • Είναι η ικανότητά σου να θέτεις ξεκάθαρους Στόχους?
  • Είναι η ικανότητά σου να κάνεις σταθερά Πλάνα?
  • Είναι η δυνατότητά σου να θέτεις Προτεραιότητες?
  • Είναι η ικανότητά σου να συνεργάζεσαι με άλλους?
  • Είναι η ικανότητά σου να Οργανώνεσαι?
  • Είναι η ικανότητά σου να βελτιστοποιείς τον χρόνο σου?
  • Είναι η κλίση σου να κάνεις τολμηρά Βήματα?

 

Η Τελική ΛύσηDream_come_true_by_Kechake

 

Εάν θέλεις να ζήσεις τα όνειρά σου , μπορείς.

Αλλά θα πρέπει να δουλέψεις.

Η δική μου δουλειά είναι να σου προμηθεύσω τις πληροφορίες, και να σου δώσω τα κίνητρα για να αλλάξεις. Να κρατήσω την φλόγα της ελπίδας αναμμένη. 

 

Ο δικός σου ρόλος είναι να παρατηρήσεις την ζωή σου στην παρούσα φάση της, και να ξεκαθαρίσεις εάν χρειάζεται να αλλάξεις κάτι σε αυτήν.  Εάν είσαι ευχαριστημένος με την ζωή σου όπως είναι τώρα….εάν πραγματικά ΖΕΙΣ τα ΟΝΕΙΡΑ σουτότε η αλλαγή δεν είναι απαραίτητη.

 

Συνέχισε τον δρόμο σου. Εντούτοις, εάν θέλεις να ανεβάσεις την ζωή σου ένα επίπεδο, τότε συνέχισε να διαβάζεις αυτό το ημερολόγιο. Κάνοντας τις ασκήσεις θα δεις την διαφορά στη ζωή σου και θα εκπλαγείς.

dreams_of_a_fantasy_world

Το 2012 ήρθε. Εάν θέλεις πραγματικά να επιτύχεις ΕΦΕΤΟΣ , η ερώτησή μου είναι απλή.

Εάν όχι τώρα, πότε?

Εάν θέλεις να επιτύχεις μεγαλύτερους στόχους, σίγουρα αυτό το ημερολόγιο θα σε βάλει στον δρόμο της επιτυχίας, του συντονισμού και του προγραμματισμού. Στην επιτυχία λοιπόν και σε μία καινούρια χρονιά γεμάτη χαρές , επίτευξη στόχων και αναγνώριση!!

Ιανουάριος newyears

  • Ψάξε για το καλύτερο σε κάθε κατάσταση…
  • Για την ευκαιρία σε κάθε πρόβλημα…
  • Ξεκινήστε με αυτά που έχετε , μην περιμένετε μέχρι να αποκτήσετε όσα δεν έχετε
  • Εάν κάνεις ένα λάθος , αυτό σημαίνει ότι είσαι αποτυχημένος?
  • Πάντα να βλέπεις τα λάθη όχι σαν αποτυχίες, αλλά σαν μία ευκαιρία για να μάθεις. Ότι και να κάνεις όταν κάνεις ένα λάθος, μάθε από αυτό, και σιγουρέψου ότι συνεχίζεις την προσπάθεια.
    είναι ανθρώπινο και φυσιολογικό να κάνεις λάθη. Θα σκοντάφτεις και θα πέφτεις συχνά. Όταν όμως πέσεις, ΣΗΚΩ! Εάν βλέπεις όσα σου συμβαίνουν , καλά και άσχημα, σαν ευκαιρίες, τότε θα δρας πάντα μέσα από ένα επίπεδο υψηλής συνειδητότητας.

                               

                               ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΟΥ DIP. LC.

                            PERSONAL LIFE COACH

Συνεχίζεται…


* Το Ραντεβού με τον "ΕΡΩΤΑ" έρχεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια: