Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

VOGUE FASHION’S NIGHT OUT στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

clip_image001

Δελτίο Τύπου

14.09.11

VOGUE FASHIONS NIGHT OUT στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
20 Σεπτεμβρίου 2011
ώρες αγοράς – κορύφωση event 6-9μμ

Υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης
Για πρώτη φορά φέτος η Θεσσαλονίκη συμμετέχει στο Fashions Night Out, την παγκόσμια γιορτή που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια με πρωτοβουλία της αμερικάνικης Vogue και κινεί στους έντονους ρυθμούς της μόδας τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Παρίσι, το Μιλάνο, την Αθήνα και πολλές άλλες πρωτεύουσες.

Με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, στόχος της εκδήλωσης η στήριξη της αγοράς, με προσφορές, ενημερωτικές καμπάνιες, happenings και, πάνω απ’ όλα, τη χαρά της συμμετοχής του κοινού σ’ ένα φιλόδοξο και πρωτότυπο project. Πιο συγκεκριμένα, πάνω από σαράντα καταστήματα, πολυκαταστήματα, ατελιέ μόδας, designers, tattoo stores, σχολές χορού, καλλιτέχνες και celebrities ενώνουν τις δυνάμεις τους που μαζί με κεντρικά καφέ και μπαρ, δημιουργούν μια ευχάριστη και δυναμική αγοραστική ατμόσφαιρα που θα διαρκέσει μέχρι αργά το βράδυ της 20ης Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. Ειδικές εκπτώσεις, cocktail events στα καταστήματα, free cocktails και espresso στα συνεργαζόμενα cafes/bar/restaurants, DJ’s sets και shopping parties είναι κάποια από τα γεγονότα που θα λάβουν χώρα στο Vogue Fashions Night Out Thessaloniki.

Επιπλέον, ο Εμπορικός Σύλλογος προσφέρει μέσω του Thess Bonus Card (www.thessbonus.gr) σημαντικές εκπτώσεις σε πάνω από 300 καταστήματα, εστιατόρια και μπαρ/καφέ της πόλης.

Φορέστε το συλλεκτικό T-shirt της Vogue Hellas ή κρατήστε την συλλεκτική τσάντα που θα πωλούνται στα συμμετέχοντα καταστήματα, και τα έσοδα από τα οποία θα διατεθούν υπερ του Δημοτικού Βρεφοκομείου «’Αγιος Στυλιανός». Νιώστε τον ζωηρό παλμό της αφιερωμένης στη μόδα βραδιάς, βιώστε τη χαρά, την αξία της συμμετοχής και τη σημασία της στήριξης της αγοράς για όλους μας.

clip_image001[1]

Το πρόγραμμα της αγοράς και των events καθώς και η λίστα των καταστημάτων θα ανακοινωθεί την Δευτέρα 19.9.11. 

Χορηγός επικοινωνίας: OFFRADIO.GR, GLOW magazine
Υποστηρικτές Social Media οι Fashion Bloggers:

1. http://lorelaispot.blogspot.com/
2. http://blameboogie.blogspot.com/
3. http://obsession-in-vogue.blogspot.com/
4. http://noeudrose.blogspot.com/
5. http://stuckinadumbdaze.blogspot.com/
6. http://eaudestyle.tumblr.com/

Yποστηρικτές: XΑΝΘ, Business Point Corporate Solutions, Βέτα Ρεϊση, Media Action, Blé, Social Deluxe, Balkan, Banquet, Caffe della Terra, Παραδοσιακό, παιδότοπος ΡΟΔΙ, ομάδα χορού Avant Garde, Style Matters tattoo

Group P.R.& Communication Manager Εκδόσεις Λυμπέρη: Νατάσα Κρεντζ
Group Advertising Manager Εκδόσεων Λυμπέρη Β.Ε.: Δήμητρα Αϊβαζίδου
Event coordinator: Γεωργία Δώδου
Concept event: Γεωργία Δώδου & Κυριακή Σιδηροπούλου/Concepts Incorporated Projects
Celebrity coordinator: Έφη Τσαμπάζη
Coach event: Κατερίνα Ευστρατιάδου (www.coachforenergy.gr, http://coachforenergy.blogspot.com/

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ κάντε κλικ στο www.fashionsnightout.gr/ ή επικοινωνήστε με τις κυρίες Δήμητρα Αιβαζίδου στο τηλέφωνο 6948 682094 μειλ aivazidou@liberis.gr και Γεωργία Δώδου στο 6948 594046 και στα μειλ georgia@saniresort.gr; georgia.dodou@gmail.com

clip_image002
Fashion's Night Out – Thessaloniki

2 σχόλια:

Anna liakoy είπε...

ηταν υπέροχα...:)

Ανώνυμος είπε...

Είμαι εδώ για να δώσω μαρτυρία για το πώς με βοήθησε να φτιάξω τη σχέση μου αυτός ο ισχυρός μάστορας που ονομάζεται Dr.DWAN. Ήμουν ραγισμένη όταν η αρραβωνιαστικιά μου μου είπε ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον να με παντρευτεί επειδή είχε σχέση με την άλλη γυναίκα όπου εργάζεται. Έκλαιγα και έκλαιγα κάθε μέρα, μέχρι που έγινε τόσο άσχημα που έφτασα στο Διαδίκτυο για βοήθεια, τότε ήταν που διάβασα μια κριτική για το σπουδαίο έργο του Dr.DAWN και μετά επικοινώνησα μαζί του για βοήθεια για να φέρω πίσω τον εραστή μου. με βοήθησε να κάνω ένα ισχυρό ξόρκι αγάπης συμφιλίωσης και προς μεγάλη μου έκπληξη μετά από 48 ώρες που έκανα το ξόρκι της αγάπης, η αρραβωνιαστικιά μου επέστρεψε στα γόνατα παρακαλώντας με να τον συγχωρήσω. Είμαστε τώρα ευτυχισμένοι παντρεμένοι και όλες οι ευχαριστίες πηγαίνουν στον Dr.DAWN Wonders για να με βοηθήσετε να σώσω τη σχέση μου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Dr.DAWN μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του: ( dawnacuna314@gmail.com )
WhatsApp:+2349046229159/
+3550685677099