Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

‘’ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ’’

Συνέχεια (Μέρος 3ο)

Φαντασία

imagesοjpg Για να χρησιμοποιήσουμε με επιτυχία τον Νόμο της Έλξης, χρειάζεται να κατανοήσουμε πρώτα τι συμβαίνει μέσα μας .Χρειάζεται να καταλάβουμε πως σκεφτόμαστε, πως αισθανόμαστε, πως συμπεριφερόμαστε και ποιές είναι οι πεποιθήσεις μας για αυτά που συμβαίνουν γύρω μας και που δημιουργούν τα όρια της ζωής μας.

Είμαστε μια θαυμαστή μηχανή που συνεχώς δημιουργεί και δημιουργεί….

Δεν γίνεται να μην δημιουργούμε. Το Μυστικό είναι να μάθουμε να το κάνουμε συνειδητά. Γιαυτό , είναι σημαντικό να καταλάβουμε την φύση της πραγματικότητας που ζούμε, τον Νόμο της Έλξης, και το τι συμβαίνει γύρω από αυτόν .

epidimia
 Όπως αναφέραμε και στο προηγούμενο τεύχος, ο Νόμος της Έλξης είναι απεριόριστος. Δεν κάνει διακρίσεις για κανέναν, απλά υπάρχει. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι μπορεί να λειτουργήσει υπέρ ή κατά μας. Για να προσελκύσετε στην ζωή σας αυτό που θέλετε πρέπει να ευθυγραμμίσετε το μυαλό και την καρδιά σας στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Στις ζωντανές σκέψεις και τα υπέροχα συναισθήματα που συντονίζονται μεταξύ τους και δρουν σαν μαγνήτης προσέλκυσης για αυτούς τους στόχους.

Για να συνδέσουμε τα εργαλεία του Νόμου της Έλξης που αναφέραμε στο προηγούμενο τεύχος με το τωρινό τεύχος, θα αρχίσουμε να ξεδιπλώνουμε τα βήματα ένα ένα που πρέπει να ακολουθήσετε , ώστε να έχετε την ζωή που επιθυμείτε και ονειρεύεστε.

Κάθε φορά θα σας δίνω τα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να ευθυγραμμίσετε τις σκέψεις και τα αισθήματά σας και θα συνεχίσω μέχρι να τα ολοκληρώσουμε όλα.
dsf
Έτσι θα έχετε μία πλήρη εικόνα , μία παλέτα γεμάτη χρώματα, ένα κομπιούτερ γεμάτο πληροφορίες και το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς, είναι να τα πραγματοποιήσετε.
Από πού ξεκινάν λοιπόν όλα? Από μία απλή σκέψη, από την φαντασία!

Φαντασία

Η φαντασία σας είναι μία πύλη προς το εφικτό και μία γέφυρα προς το υποσυνείδητό σας. Είναι μία παλέτα με απεριόριστα χρώματα με την οποία κατασκευάζετε και ζωγραφίζετε τον κόσμο σας.
imagesν  Είναι το κατάλληλο κλειδί για να εκδηλώσετε τις επιθυμίες σας. Το υποσυνείδητό σας δεν γνωρίζει την διαφορά μεταξύ του πραγματικού και του φανταστικού.

Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ
Albert Einstein

Όταν οραματίζεστε την επιθυμία σας, συνδέεστε με την φαντασία σας και ενεργοποιείτε όλες σας τις αισθήσεις.
Φαντασθείτε όχι μόνο τις εικόνες, αλλά τους ήχους, τις μυρωδιές, την υφή και την γεύση του ονείρου σας πραγματοποιημένου.images.ιθjpg Ακόμη πιο σημαντικό είναι να φαντάζεστε τα αισθήματα που θα έχετε όταν επιτύχετε το όνειρό σας.
Αυτά είναι ο πιο δυνατός μαγνήτης για να προσελκύσετε τις επιθυμίες σας.
Το πώς αισθάνεστε για αυτό που φαντάζεστε θα καθορίσει εάν θα το προσελκύσετε με επιτυχία ή όχι!
  
« Το συναίσθημα είναι η γλώσσα που μιλάει στο Θεϊκό Μatrix (Σύμπαν).

Αισθανθείτε σαν να έχουν εκπληρωθεί όλοι σας οι στόχοι και η προσευχή σας έχει ήδη απαντηθεί» Gregg Braden

Εάν φαντάζεστε το αυτοκίνητο των ονείρων σας, αλλά είστε γεμάτοι με αισθήματα απογοήτευσης που δεν το έχετε, αμφιβολία και μόνο που το εκδηλώσατε , ενοχή μήπως δεν το αξίζετε, η ζήλια προς τον φίλο σας που ήδη το έχει, τότε θα ενεργοποιήσετε τον Νόμο της Έλξης εναντίον σας παρά υπέρ σας, και θα ενισχύσετε την έλλειψη παρά την ύπαρξη του αυτοκινήτου στην ζωή σας.

Τα συναισθήματά σας είναι ισχυροί δείκτες για του τι συμβαίνει μέσα σας, και δείχνουν κατευθείαν στις πεποιθήσεις και τις συμπεριφορές που χρειάζονται αλλαγή ή εξισορρόπηση.
imagesμμΤα αισθήματά σας είναι αναπόσπαστα κομμάτια για μία επιτυχημένη εκδήλωση στόχων. Είναι η γλώσσα του υποσυνείδητου σας και ο ενεργειακός αγωγός που δίνει σχήμα στις εμπειρίες σας, προσελκύει ενεργά, απωθεί και δημιουργεί την ουσία της ζωής που είναι η πραγματικότητα σας.

Αρχίστε από τώρα να αισθάνεστε υγιείς. Αρχίστε από τώρα να αισθάνεστε επιτυχημένοι. Αρχίστε από τώρα να αισθάνεστε την αγάπη και την αποδοχή που σας περιβάλλει. Ακόμη και αν τώρα αυτά δεν υπάρχουν γύρω σας , να είστε σίγουροι ότι το σύμπαν θα ανταποκριθεί άμεσα στο τραγούδι της ψυχής σας.

Το σύμπαν θα ανταποκριθεί στην δύναμη αυτού του εσωτερικού αισθήματος και θα το εκδηλώσει απλά και μόνο γιατί έτσι αισθάνεστε!!!


Δημιουργώντας μία φανταστική παλέτα του στόχου σας ή μία παλέτα συνδυασμένων στόχων είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να συνεργαστούν η φαντασία σας με τον τρόπο δημιουργίας αυτών που επιθυμείτε.
imagesξπι
Οραματιστείτε , φανταστείτε , δείτε «το έργο» ολοκληρωμένο, με όλα τα χρώματα, κινήσεις και αισθήματα στο φουλ , δώστε φωτιά στην επιθυμία σας!

«Η επιθυμία είναι το σημείο εκκίνησης όλων των επιτευγμάτων, όχι η ελπίδα, όχι η ευχή, αλλά μία έντονη παλλόμενη επιθυμία η οποία ξεπερνάει τα πάντα»
Ναπολέων Χίλλ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ;;;; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΤΕ ;;;

Unknown είπε...

Ποια είναι τα στάδια για την σχέση μου που πρέπει να ακολουθήσω για να είμαστε μαζί Ευχαριστώ πολύ!