Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ανθρώπινος Νούς=Δημιουργία!

Μπορεί να μην το ξέρετε, αλλά το μυαλό είναι πολύ ισχυρό. Είναι απεριόριστο σε δυνατότητες. Μπορείτε να δημιουργήσετε οτιδήποτε επιθυμείτε με το να επιτρέψετε  στο μυαλό σας να κάνει αυτό που Ο ΘΕΟΣ δημιούργησε το μυαλό για να κάνει. Μόλις αρχίσετε να καταλαβαίνετε τη δύναμη του μυαλού, και να μαθαίνετε τους νόμους του σύμπαντος, μπορείτε να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητό σας και μπορείτε να λάβετε αυτό που θέλετε στη ζωή σας και να ζείτε μια ζωή πληρέστερη και γεμάτη δυνατότητες.
Εάν σκέφτεστε για ένα πράγμα αυτό πρέπει να είναι: δεν χρειάζεται να αγωνίζεστε  στη ζωή για να κάνετε κάτι/αλλάξετε.  
Η ζωή έχει έναν σκοπό για σας και θα σας δώσει την αφθονία εάν προγραμματίσετε το μυαλό σας σε εκείνη την κατεύθυνση. Μόλις μάθετε και εφαρμόσετε τις αρχές και τις τεχνικές που απαιτούνται για να αλλάξουν τον προγραμματισμό σας, αυτές θα ενισχύσουν τις λειτουργίες του μυαλού σας, και θα βελτιώσουν τον τρόπο που το μυαλό σας μπορεί να αναπτυχθεί.
Ετσι μπορείτε να έχετε οτιδήποτε επιθυμείτε. Χρειάζεται μόνο ένα ενιαίο βήμα και μια κατανόηση του μηχανισμού για να τα καταφέρετε.
Το μυαλό έχει πολλή δύναμη όπως δηλώθηκε ανωτέρω. Έχει τη δυνατότητα να θεραπεύσει όλες τις ασθένειες. Ομως σύμφωνα με έρευνες, ένα  μέσο άτομο, χρησιμοποιεί μόνο το 10% του μυαλού του, το οποίο βέβαια μας οδηγεί στο 90% που δεν χρησιμοποιείται. Φανταστείτε τι μπορούμε να κάνουμε εάν χρησιμοποιήσουμε την πλήρη ικανότητα του μυαλού μας.
Κάθε άτομο σε αυτόν τον πλανήτη έχει ακριβώς την ίδια ικανότητα στον εγκέφαλό του αλλά δεν την χρησιμοποιεί. Εάν πάρουμε μια χούφτα ανθρώπων και τους βάλουμε μαζί ,και συνδέσουμε ολόκληρη την λειτουργία του εγκεφάλου τους, θα μπορούσαμε να παράγουμε φως για μια πόλη για τουλάχιστον μια εβδομάδα. Τόσο ισχυρό ειναι το μυαλό . Απλά αυτό που μας ξεχωρίζει από τα επιτυχή άτομα είναι οι επιλογές που κάνουμε και οι πεποιθήσεις που προγραμματιστήκαμε να έχουμε .Είναι ο προγραμματισμός που λάβαμε από τη γέννηση μας και μετά, που μας κάνει να είμαστε αυτό που είμαστε. Έχουμε την ικανότητα να κάνουμε θαυμάσια πράγματα, αλλά είναι το σύστημα πεποίθησής μας και η πίστη μας που επιτρέπει σε μας να συμμετέχουμε μόνο σε μερικά γεγονότα στην ζωές μας και σε μερικά όχι.
Το σύστημα πεποίθησής μας ή ο προγραμματισμός είναι αυτό που μας κάνει διαφορετικούς από τους άλλους ανθρώπους. Ο καθένας σε αυτόν τον πλανήτη έχει ένα σύστημα πεποίθησης που καθοδηγεί τη σκέψη του και το πως λειτουργεί. Εάν αυτοί οι άνθρωποι συμμετέχουν στον αθλητισμό, στο εμπόριο, ή είναι σπουδαστές διάρκειας ζωής, η προέλευση είναι η ίδια. Έφτασαν εκεί όπου είναι επειδή ήξεραν τη δύναμη του ανθρώπινου μυαλού και την χρησιμοποίησαν στο πληρέστερό του.
Έχετε τη δυνατότητα να έχετε και να κάνετε οτιδήποτε θέλετε εάν ικανοποιήσετε όλους τους όρους που θα επιτρέψουν σε σας να χρησιμοποιήσετε το ισχυρό μυαλό σας στο μέγιστο βαθμό.
Πρέπει πρώτα να γνωρίζετε αυτού που θέλετε.
Το επόμενο βήμα είναι να επιθυμείτε με πάθος αυτό που θέλετε.
Το επόμενο βήμα περιλαμβάνει την προεπεξεργάσία προγραμματισμού = τις πεποιθήσεις σας.
Εάν πιστέψετε πως μπορείτε θα επιτρέψουν στην κατάλληλη κατάσταση να εμφανιστεί, θα γίνει. Αλλά εάν οι πεποιθήσεις σας δεν το επιτρέψουν επειδή δεν το πιστεύετε πως μπορούν να εμφανιστούν, δεν θα γίνει αυτό που θέλετε.
Γί αυτό η ιδέα του υποσυνείδητου προγραμματισμού είναι τόσο σημαντική. Είναι ο μηχανισμός από τον οποίο οι παλαιές σκεπτόμενες διαδικασίες σας μπορούν να αλλάξουν και να έχετε νέες πεποιθήσεις. Στην πραγματικότητα, έχουν υπάρξει μελέτες που παρουσιάζουν ανθρώπους που ολοκληρώνουν μεγάλους άθλους με τη δύναμη του μυαλού τους. Αναγνωρίζοντας αυτήν την δύναμη και χρησιμοποιώντας την ευεργετικά θα σας βοηθήσει να πάρετε το πρώτο βήμα προς τη συνειδητοποίηση του στόχος σας και οτιδήποτε μπορείτε να το θελήσετε θα το έχετε.Μπορείτε να ευημερήσετε χωρίς πρόβλημα μόλις καταλάβετε τη δύναμη του μυαλού σας, και την χρησιμοποιήσετε για το σκοπό που δημιουργήθηκε: για να σας δώσει όλα και οτιδήποτε θελήσετε από την ζωή. Αλλά προτού να μπορέσετε να κάνετε οτιδήποτε πρέπει να είστε ανοικτοί στον κόσμο του μυαλού σας, και να δείτε την απέραντη δύναμη που το μυαλό σας έχει. Προκειμένου να γίνει αυτό τρυπάμε αρχικά στο υποσυνείδητό μας. Πολλοί από αυτούς τους όρους θα καλυφθούν αργότερα στο κεφάλαιο δύο. 
 
Το υποσυνείδητο μυαλό
Το υποσυνείδητο μυαλό ενεργεί ως μεταφραστής στο συνειδητό μυαλό. παίρνει τις εντολές από το συνειδητό μυαλό και εκπληρώνει τις εντολές με ευκολία. Το υποσυνείδητο μυαλό αναφέρεται επίσης ως μεσολαβητής μεταξύ του συνειδητού και του υπεράνου μυαλού.
Προκειμένου να προγραμματιστεί το μυαλό σας για να κάνετε αυτό που θέλετε, πρέπει πρώτα να καταλάβετε το υποσυνείδητο μυαλό και πώς λειτουργεί, γιατί εσείς δεν ξέρετε πώς να προγραμματίσετε το μυαλό. Πρέπει να μάθετε πώς να ελέγξετε το υποσυνείδητο μυαλό ώστε να μπορείτε να μάθετε πώς να επαναπρογραμματίσετε το μυαλό σας. Μόνο τότε θα έχετε τη δυνατότητα να επιτύχετε την προσωπική ανάπτυξη ,να φθάστε στην ενδυνάμωση που μόνο το μυαλό σας μπορεί να σας δώσει. Μόλις φθάσετε σε αυτό το σημείο, θα είστε σε θέση να πάρετε αυτό που θέλετε. Μόνο τότε θα έχετε εκπληρώσει τα όνειρά σας κι θα ζείτε με τον πληρέστερο τρόπο. Και αυτό που κάνει τόσο υπέροχη την διαδικασία είναι ότι πραγματικά δεν παίρνει πολύ για να εκτελεστούν οι ασκήσεις που πρέπει για να κερδίσετε τον έλεγχο και να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο μυαλό σας.
Η ανάπτυξη της κατανόησής για την δύναμης του μυαλού αρχίζει με τη γνώση δύο νόμων ή αρχών. Αυτοί οι δύο νόμοι είναι ο νόμος της δόνησης και ο νόμος της έλξης. Εάν είναι άγνωστοι αυτοί οι νόμοι σε εσάς θα καλυφθούν εν συντομία παρακάτω. Να ξέρετε, προτού να συζητηθούν αυτοί οι δύο νόμοι, ότι όταν καταλαβαίνετε αυτούς τους δύο νόμους και πώς ισχύουν για το υποσυνείδητο μυαλό, θα αρχίσετε να βλέπετε πόσο ισχυρό το μυαλό είναι πραγματικά. 

Ο νόμος της δόνησης
Ο νόμος της δόνησης φαίνεται εύκολο να κατανοηθεί αλλά μπορεί να περιπλεχτεί όταν δεν ξέρουν πώς λειτουργεί. Η μια αρχή που θα πάρετε από αυτήν την συζήτηση είναι ότι ο νόμος της δόνησης θα είναι πάντα εδώ μεταξύ μας και πάντα εν ενενεργεία, εάν επιλέγουμε να την πιστέψουμε ή όχι.
Ο νόμος της δόνησης δηλώνει ότι όλα στον κόσμο, είναι ενέργεια. Η ενέργεια αποτελεί ολόκληρο τον κόσμο. Τοποθετείτε ένα μόριο κάτω από ένα πολύ ισχυρό μικροσκόπιο και θα δείτε τα μόρια. Αυτά τα μόρια είναι σε μια σταθερή κατάσταση μετακίνησης. Εάν κοιτάξουμε μέσα σε ένα μόριο θα δούμε ένα άτομο. Και μέσα σε αυτό το άτομο θα βρείτε ένα πρωτόνιο στο κέντρο με ένα ηλεκτρόνιο που το περιβάλλει. Αυτό είναι ενεργειακή δόνηση. Όλα δονούνται σε διαφορετικά ποσοστά ή ταχύτητες. Όταν η δόνηση είναι μέσα στο φάσμα της δυνατότητας ή συχνότητας μας, μπορούμε να ακούσουμε ή να δούμε την πηγή δόνησης της ενέργειας.
Επειδή δημιουργηθήκαμε από το Θεό ή από κάποιο άπειρο πνεύμα ή συνείδηση (όπως κάποιοι το αποκαλούνε), αυτή η υψηλότερη δύναμη δονείται επίσης. Και επειδή είμαστε ένα μέρος αυτής της δημιουργίας ή συνείδησης, είμαστε επίσης ενέργεια υπό μορφή σώματος. Δονούμαστε όπως τίποτα άλλο. Κάθε μέρος μας είναι μια δόνηση συμπεριλαμβανομένων των σκέψεων και των ήχων μας. Το φως δονείται επίσης. Δεδομένου ότι ξέρουμε πως οι οργανισμοί μας δονούνται και οι σκέψεις μας δονούνται επίσης, εάν γίνουμε ευθυγραμμισμένοι με τον κόσμο της δόνησης, εμείς θα είμαστε σε θέση να προσελκύσουμε οτιδήποτε οι δονήσεις δείχνουν. Αλλά οι σκέψεις μας, που επιστρέφουν στο συνειδητό και υποσυνείδητο μας, πρέπει να δονηθούν στον τόνο τον κατάλληλο για να επιτύχουν αυτό που επιθυμούμε. Γί αυτό πρέπει να ελέγξουμε τις σκέψεις μας μέσα στο συνειδητό και υποσυνείδητο μας ώστε να σιγουρευτούμε ότι όλη η εισαγωγή είναι στη δόνηση ή στην αρμονία με το σύμπαν/κόσμο. 
   

Ο νόμος της έλξης
Όπως έχουμε το νόμο της δόνησης, έχουμε επίσης το νόμο της έλξης. Ο νόμος της έλξης είναι ένας νόμος που δηλώνει ότι υπάρχει ένα αίτιο και αποτέλεσμα σε όλα όσα σκεφτόμαστε και κάνουμε . Εάν σκεφτόμαστε για ένα ιδιαίτερο πράγμα, καταλήγουμε να το πάρουμε. Ακριβώς όπως είναι σημαντικό να μάθετε για το νόμο της δόνησης, πρέπει επίσης να μάθετε για το νόμο της έλξης. Εάν θέλετε να μάθετε πώς να προσελκύσετε οτιδήποτε επιθυμείτε πρέπει να οργανώσετε μια έλξη για αυτό. Για να το πετύχετε αυτό, πρέπει να σιγουρευτείτε πως οι σκέψεις σας είναι μέσα στο υποσυνείδητο μυαλό σας και συνδέονται προς αυτό που προσπαθείτε να προσελκύσετε. Εάν δεν είναι, δεν θα το πάρετε, αντί' αυτού θα πάρετε αυτό που δεν θέλετε, επειδή το υποσυνείδητο μυαλό σας το σκέφτηκε.
Ο νόμος της έλξης είναι κάτι που υπάρχει εκτός από σας. Υπάρχει και επομένως είναι . Ο νόμος της έλξης είναι ένας νόμος που υπάρχει και δεν φεύγει. Μπορείτε να το ελέγξετε μέχρι ενός ορισμένου βαθμού από αυτό που δονείτε μέσα από τις σκέψεις σας που συνδέονται με εσάς. Το τελικό αποτέλεσμα είναι απλό, εάν επαναπρογραμματίζετε το υποσυνείδητο μυαλό σας για να δονηθείτε με τον κόσμο/σύμπαν, εσείς μπορεί να πάρετε αυτό που θέλετε με το να το σκέφτεστε και μόνο.

Η λειτουργία του υποσυνείδητου μυαλού
Τώρα που ξέρετε τους δύο διαφορετικούς νόμους που λειτουργούν με το υποσυνείδητο μυαλό για να σας χορηγήσουν αυτό που θέλετε και για να παρέχετε αποτελεσματικά την ευημερία, θα πρέπει να εστιάσετε καλά το ίδιο στο υποσυνείδητο μυαλό. Ξέροντας πώς λειτουργούν οι υποσυνείδητες λειτουργίες του μυαλού θα είναι εύκολο να πάρετε τον έλεγχο του.
Όταν σκέφτεστε το υποσυνείδητο μυαλό μπορείτε να σκεφτείτε πως είναι ο εγκέφαλος. κάνατε λάθος. Ο εγκέφαλος δεν είναι το μυαλό, αλλά ο εγκέφαλος αποτελεί ένα μέρος του μυαλού. Το μυαλό χρησιμοποιεί τον εγκέφαλο για να πραγματοποιήσει τις λειτουργίες του όπως απαιτείται.
Το συνειδητό μυαλό χρησιμοποιείται για να πάρει στην εισαγωγή του και όσα μηνύματα του στείλουμε μέσω των πέντε ανθρώπινων αισθήσεων και να τα ερμηνεύσει σε αυτήν την εισαγωγή. Στέλνει έπειτα αυτές τις ερμηνείες στο υποσυνείδητο μυαλό για την επεξεργασία. Το υποσυνείδητο μυαλό διαχειρίζεται αυτές τις εισαγωγές με τον έλεγχο στο τι κάνουν στο σώμα ή από ποια δράση το άτομο θα περάσει. Η διαίσθηση ή οι ψυχικές δυνάμεις σας προκύπτουν από το υποσυνείδητο μυαλό σας.
Εάν θέλετε να εστιάσετε να πάρετε κάτι, αυτό που πρέπει να κάνετε στην αρχή είναι η διαδικασία με τη σκέψη για το τη θέλετε, κατόπιν όσα σκεφτήκατε θα προχωρήσουν στο υποσυνείδητο μυαλό σας, που στη συνέχεια θα ενεργήσουν στη σκέψη σας, η οποία θα είναι στη δόνηση με τον κόσμο/σύμπαν, και το αποτέλεσμα– θα λάβετε αυτό που σκεφτήκατε.
Και είναι καταπληκτικό , το υποσυνείδητο μυαλό λειτουργεί πάντα. Δεν σταματά ποτέ. Γί αυτό έχετε τα όνειρα τη νύχτα. Το υποσυνείδητο έχει επεξεργαστεί όλες τις πληροφορίες και είναι έτοιμο να παραδώσει το αποτέλεσμα σε σας, είτε μέσω του ονείρου σας, είτε να λάβετε αυτό που σκεφτήκατε ή επιθυμείτε.
Το κύριο πράγμα είναι ότι εσείς, ή καλύτερα το υποσυνείδητός σας, πρέπει να είναι στη συνολική δόνηση με σύμπαν για να αποκτηθεί οτιδήποτε επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει πως ο προγραμματισμός σας με το υποσυνείδητό σας πρέπει να συμφωνήσει με αυτό που επιθυμείτε για να το πάρετε. Εάν αυτός ο προγραμματισμός δεν είναι στην ευθυγράμμιση, δεν θα είστε στη δόνηση, η οποία στη συνέχεια θα σας αναγκάσει να μην πάρετε αυτό που θελήσατε ή επιθυμήσατε. Γί αυτό πρέπει να είστε στη συνολική ευθυγράμμιση με τον κόσμο/σύμπαν. Και από την κατοχή των σκέψεών σας θα φανεί εάν θα είναι στην ευθυγράμμιση.
Για να ανακεφαλαιώσουμε, πρέπει να καταλάβετε πώς ο νόμος της δόνησης, ο νόμος της έλξης, και η υποσυνείδητη εργασία του μυαλού ,γίνετε προκειμένου να είστε σε θέση να πάρετε αυτό που θέλετε στη ζωή και να ζήσετε άφθονα στην ευημερία. Ολόκληρη η αρχή λειτουργεί απλά από το συνειδητό μυαλό που παίρνει στην εισαγωγή του, η οποία μπορεί να είναι και από τις πέντε αισθήσεις , και ερμηνεύει τι λαμβάνει. Το συνειδητό μυαλό διαβιβάζει έπειτα αυτό στο υποσυνείδητο μυαλό για να το επεξεργαστή και να ενεργήσει. Κατά τη διάρκεια αυτού του σταδίου, εάν το υποσυνείδητο μυαλό κρατά οποιοδήποτε προγραμματισμό στη μνήμη που είναι σε αντίθεση στις σκέψεις που υποβάλλονται σε επεξεργασία, δεν θα υπάρχει καμία δόνηση και καμία ευθυγράμμιση με το σύμπαν. Και όταν αυτό συμβαίνει, η επιθυμία ή η ανάγκη ,θα αποτύχει να υλοποιηθεί.
Για να λάβετε αυτά που θέλετε στη ζωή, πρέπει να σιγουρευτείτε πως το προγραμματισμένο εκ των προτέρων υποσυνείδητο μυαλό σας είναι σωστό και στον ίδιο τόνο με τις δονήσεις του σύμπαντος. Εάν δεν συμφωνεί άλλαξε την νοοτροπία σας και θα αλλάξει ο προγραμματισμό σας έτσι ώστε θα είστε στον τόνο και στην δόνηση με αρμονία με αυτό που θέλετε.
Ένας άλλος τρόπος να εξετάσετε το πώς το μυαλό λειτουργεί μεταξύ συνειδητό και υποσυνείδητο είναι να το δείτε από αυτήν την άποψη: όταν αναπτύσσετε μια σκέψη, αναλύεται από το συνειδητό μυαλό που αρχίζει έπειτα να στέλνει τις ήλεκτρο-χημικές ουσίες μέσα στον εγκέφαλο. Καθώς οι ήλεκτρο-χημικές ουσίες ταξιδεύουν μέσω του εγκεφάλου, τις νευρικές διαβάσεις ανοίγουν και τα περάσματα στοιχείων μέσω του εγκεφάλου. Σαν ταξίδια στοιχείων, τα πρόσθετα κύτταρα σε όλο τον εγκέφαλο αποτυπώνονται με τα στοιχεία που υποβάλλονται σε επεξεργασία. Το συνειδητό μυαλό συνδέει έπειτα τη συγκίνηση /τα συναισθήματα με τη σκέψη βασισμένη στην αντιληπτή ερμηνεία των στοιχείων. Αυτό αυξάνει τη δόνηση της σκέψης και εκεί μια πεποίθηση καθιερώνεται. Αυτή η πεποίθηση αποθηκεύεται έπειτα στο υποσυνείδητο μυαλό. Αυτή η πεποίθηση θα μπορούσε να βασιστεί στην αλήθεια, την πραγματικότητα, ή σε ένα ψέμα. Εξαρτάται από που η σκέψη προήλθε και τον τρόπο με τον οποίο ερμηνεύθηκε. Αυτό το στοιχείο μπορεί έπειτα να προσεγγιστεί και να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον από τη συνειδητή υποστήριξη του μυαλού είτε να αρνηθεί περαιτέρω σκέψεις που εισάγονται στο συνειδητό μυαλό.
Όταν το συνειδητό μυαλό λαμβάνει την ίδια εισαγωγή/εμπειρία και πάλι, είναι η εργασία του υποσυνείδητου μυαλού για να εντοπίσει και να ορίσει τα στοιχεία που αποθηκεύτηκαν προηγουμένως, την στέλνουν πίσω στο συνειδητό μυαλό με μια συγκίνηση κάποιου τύπου, ο οποίος αποθηκεύτηκε επίσης προηγουμένως με τα στοιχεία, το οποίο θα δημιουργήσει μια δόνηση βασισμένη στη συχνότητα των στοιχείων που παρουσιάζονται. Εάν αυτό το προηγουμένως αποθηκευμένο στοιχείο ταιριάζει με τη δόνηση του σύμπαντος, υπάρχει μια ευθυγράμμιση και το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία ή η εκδήλωση αυτού που εκείνη η σκέψη προορίστηκε να παρέχει.
Αυτό δεν είναι πραγματικά μια σκληρή διαδικασία που επιτυγχάνετε. Παίρνει την εργασία και τον προσδιορισμό, και η κατοχή της πίστης δεν βλάπτει ποτέ. Πρέπει πάντα να θυμηθείτε ότι το υποσυνείδητο μυαλό δεν ξέρει τη διαφορά μεταξύ αυτό που είναι πραγματικό ή φανταστικό. Αποκρίνεται μόνο σε αυτό που του βάζουμε στο μυαλό μας. Έτσι για να είναι η όλη εργασία σωστά, πρέπει να είστε βέβαιοι για αυτό που του βάζετε, και τι έχει ήδη πριν από, εάν θέλετε πραγματικά να πετύχετε στο παιχνίδι του υποσυνείδητου προγραμματισμού ή του ελέγχου μυαλού.
Στο επόμενο κεφάλαιο θα μάθετε για το μυαλό και τι είναι αυτό, και πώς μπορείτε να το αλλάξετε ώστε να εργαστείτε με αρμονία με το υποσυνείδητο για να πάρετε αυτό που θέλετε από την ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: