Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΘΗΝΑ "Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ"

Το Σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 16-10-2010 στη Θεσσαλονικη.
Ευχαριστούμε πολύ τις φίλες μας που μας τίμησαν με την παρουσια τους.


Σας περιμένουμε στο καινούργιο Σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στην
ΑΘΗΝΑ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ημέρα ΣΑΒΒΑΤΟ & ωρα 18.00 έως 21.00
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ATHENS ATRIUM , ΩΚΕΑΝΙΔΩΝ 21, ΑΓ.ΣΩΣΤΗΣ ΛΕΩΦ. ΣΥΓΓΡΟΥ


 ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΓΚΑΙΡΑ!


Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2310 261 623
Κιν: 6947 42 62 56
Email: katerina@coachforenergy.gr








ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΑΣ!!!




Εχετε βγει πρόσφατα από μια μακροχρόνια σχέση;
  •  Συνεχίζετε να σκέφτεστε τον πρώην σας ενώ αυτός ενδιαφέρεται για μια άλλη γυναίκα;
  • Θέλετε να ξαναγυρίσει πίσω σε εσάς αλλα δεν ξέρετε πως να το καταφέρετε;
    Σίγουρα οι περισσότερες από εσάς έχετε βρεθεί σε παρόμοια θέση. Στο σημείο δηλαδή όπου ο πόνος είναι τόσο έντονος ώστε παραλύει η σκέψη και νιώθετε ότι πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε κάτι για να δει ο άλλος καθαρά. Τίποτα όμως δεν μένει άλυτο σε αυτή την ζωή!!!
Όλα αντιμετωπίζονται φτάνει να υπάρχει θέληση!!!


Τέσσερις βασικές συμβουλές για να ξεκολλήσετε οριστικά από τον πρώην σας:



    Δείτε καθαρά τι συμβαίνει στη ζωή σας!


       Εάν ο πρώην σας βγαίνει με μια άλλη γυναίκα, εσείς πρέπει να αρχίσετε να απομακρύνεστε. Πλέον, έχετε σταματήσει να μοιράζεστε τα συναισθήματα σας με αυτόν και αυτός δεν βρίσκετε στο σημείο να μοιραστεί την ζωή του μαζί σας.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να βγείτε αύριο έξω και να αρχίσετε να ψάχνετε για τον πρώτο τυχόντα, αλλά χρειάζεται να τον βγάλετε πρώτα από το μυαλό σας.
Τον πρώτο καιρό θα είναι δύσκολα να προσαρμοστείτε στην νέα σας ζωή, όμως ακόμα και έτσι πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις για τον εαυτό σας. Αλλά εάν επιμένετε τότε ετοιμαστείτε να νοιώσετε  όλα τα είδη απογοητεύσεων και  πόνου που υπάρχουν.
Ο απολογισμός της σχέσης σας θα βοηθήσει να προχωρήσετε αφήνοντας πίσω το παρελθόν!!!
Σκεφτείτε λοιπόν τι θέλετε εσείς για να είστε ευτυχισμένες, δώστε χώρο σε αυτόν και τον εαυτό σας και πολύ σύντομα κάτι ευχάριστα παράξενο θα σας συμβεί. 



   Κανόνες για να πορεύεστε στις σχέσεις!
     
     Ποτέ μην επιτρέπετε σε έναν άντρα που έχει σχέση με άλλη γυναίκα, να μοιράζεται και να εκφράζει τα συναισθήματα του σε εσάς. Είναι λάθος σε πολλά επίπεδα... Οι περισσότεροι άντρες αρέσκονται όταν βρίσκονται ταυτόχρονα με δυο γυναίκες χωρίς να είναι δεσμευμένοι καθώς διατηρούν αυτή την κατάσταση μέχρι όσο πάει για να περνάνε καλά. Καμία συζήτηση με λογικά επιχειρήματα , δεν θα τον κάνει να νοιώσει για εσάς αυτό που εσείς θέλετε να νοιώσει. Δυστυχώς δύσκολα μπορείτε να αλλάξετε το συναισθηματικό βάθος ενός άντρα και το σημείο που βρίσκεται σε αυτή την φάση της ζωής του. Μην πάτε κόντρα στο ρεύμα! Δείχνοντας του τις αδυναμίες σας, ή δίνοντας του δώρα για να τον γλυκάνετε, το πιο πιθανόν είναι να καταστρέψετε την ευκαιρία που είχατε για να τον πείσετε. Γι' αυτό πάρτε την ζωή στα χέρια σας και προχωρήστε.


 Πως να διαβάζετε τα αντρικά μηνύματα


  
   Όταν ένας άντρας δεν ξέρει τι θέλει, τότε να ξέρετε ότι δεν θέλει και αυτό που έχει!!!
 Ο καλός ο άντρας που είναι και σωστός, θα βρει σίγουρα από μόνος του τον τρόπο να έρθει σε επαφή με τα αληθινά συναισθήματα του.
Και εάν τα αληθινά συναισθήματά του λένε ότι θέλει ή δεν θέλει να είναι μαζί σας, πρέπει να το σεβαστείτε αυτό.
Αλλά οι περισσότερες γυναίκες κάνου το αντίθετο συνέχεια.
Καλός ή κακός οι άντρες έχουν διαφορετικές "ερωτικές εξισώσεις" από τις γυναίκες. Γι' αυτό είναι σημαντικό όλες οι γυναίκες να μάθουν επιτέλους να διαβάζουν τα σημάδια που στέλνουν οι άντρες για το τι θέλουν κάθε στιγμή. Γιατί ένα είναι σίγουρο, "η δημιουργία ενός νέου δεσμού από τον πρώην σύντροφο σας, σημαίνει ότι αυτός έχει προχωρήσει ενώ εσείς μένετε στάσιμη.




 Η μαγική συνταγή 


    Για να ξεκολλήσετε μια και καλή από τον πρώην σας θα πρέπει να κάνετε πράγματα που σας κάνουν να αισθάνεσαι πραγματικά καλά, να πηγαίνετε σε μέρη που απολαμβάνετε και να βλέπετε καλούς φίλους που σας υποστηρίζουν πραγματικά. Αποφύγετε να πηγαίνετε στα μέρη που πηγαίνατε με τον πρώην σας και που κάνατε πράγματα μαζί.
Δώστε στον εαυτό σας αυτό που πραγματικά σας αξίζει. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!
 Με αυτό τον τρόπο σίγουρα θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα σπάζοντας αυτή την αλυσίδα που σας δένει με τον πρώην σας. Σταματήστε να τον θέλετε πίσω και να του δείχνετε πόσο κατάλληλη είστε γι'άυτόν. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τον απομακρύνεται από κοντά σας περισσότερο. Ενώ αν κάνετε πίσω και σταματήσετε να τον κυνηγάτε και να του δείχνετε το ενδιαφέρον σας , τότε θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάτι που θα του φανεί ακαταμάχητο.
Οι άνδρες λατρεύουν τα καινούρια πράγματα και τα περίεργα.
Εάν το κάνετε σωστά θα αρχίσει να ανακαλύπτει τα πραγματικά του αισθήματα, τι ψάχνει κλπ.
Και επειδή θα το δεί μόνος του χωρίς επεμβάσεις από εσάς, θα πάψει να σκέφτεται αρνητικά και θα καταλάβει από μόνος του πόσο καλή είστε και αν αξίζει, θα κάνει κάτι για να μην χάσει την πολύτιμη σχέση σας.
Εκεί λοιπόν θα πρέπει να βρίσκεστε εσείς με την κατάλληλη  καινούργια συμπεριφορά, όχι την παλιά που ήξερε. Τότε και μόνο τότε θα σας εκτιμήσει πραγματικά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: