Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΝΙ-ΒΟΟΚ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ - 9 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΝΙ-ΒΟΟΚ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ 


''ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ''!!

Πως να πάρεις περισσότερο απο αυτό που θέλεις και λιγότερο απο αυτό δεν θέλεις




6) Η μεγαλύτερη (πρώτιστη) αξία ή Το καλύτερό σας πλεονέκτημα

Πολύς λόγος γίνεται σήμερα για επενδύσεις και πρωτιά (επιτυχία). Στο χώρο της οικονομίας γίνεται πολύ συζήτηση για το ποια είναι η καλύτερη επένδυση. Και ενώ είναι σημαντικό να προσέχετε τα χρήματά σας και να σχεδιάζετε πως θα τα επενδύσετε, υπάρχει μια άλλη πολύ σπουδαιότερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε: Η επένδυση χρόνου και προσπάθειας για την πνευματική σας εξέλιξη. 
Οι γνώσεις και οι επιδεξιότητες που μπορείτε να αποκτήσετε στη ζωή σας είναι το πιο δυνατό σας χαρτί.
Οι άνθρωποι που έχουν τα περισσότερα κέρδη στη ζωή είναι αυτοί που ξοδεύουν χρόνο κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα, κάθε μήνα και κάθε χρόνο επενδύοντας στην προσωπική τους ανέλιξη. Ξοδεύουν χρόνο διαβάζοντας, μαθαίνοντας, αποκτώντας νέες επιδεξιότητες και βελτιώνοντας τον εαυτό τους από μέσα προς τα έξω. Βελτιώνοντας τον εαυτό σου πνευματικά είναι σαν να χτίζεις τους μυς σου για να είσαι σε φόρμα και φυσικά υγιής. Αν είσαι συνεπής στην προσπάθειά σου τα αποτελέσματα αρχίζουν να έρχονται.
Μπορεί να μην κερδίσετε κάτι μεσοπρόθεσμα, όμως μακροπρόθεσμα τα αποτελέσματα θα είναι εμφανή και αξιόλογα.
Πολλοί που είναι ενθουσιώδεις να ξεκινήσουν ένα πρόγραμμα προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης αναρωτιούνται τι θα πρέπει να μελετήσουν πρώτα. Να μια λίστα για να παρακινήσετε τον εαυτό σας:
1) Μελετήστε τη γλώσσα σας. Μάθετε να μιλάτε, να διαβάζετε και να γράφετε σωστά. Κάθε εβδομάδα προσθέστε μια νέα λέξη στο λεξιλόγιό σας. Οι λέξεις είναι εργαλεία και όσο πιο πολλά έχετε διαθέσιμα, τόσο πιο ικανοποιητικά μπορείτε να επικοινωνείτε και να σκέφτεστε. 

2) Μελετήστε το επάγγελμά σας. Μετά τη γλώσσα ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσετε μπροστά είναι να μελετήσετε το επάγγελμά σας. Πάρτε χρόνο να διαβάσετε όσο μπορείτε για την εταιρία σας, το είδος της δουλειάς, τις γενικές και τις μελλοντικές κατευθύνσεις. Ανακαλύψτε την «τέχνη» και τα τρικ που χρησιμοποιούν οι καλύτεροι της δουλειάς. Μελετώντας επίμονα κάθε χρόνο για πέντε χρόνια, μπορείτε να γίνετε εξπέρ και φτάσετε στην κορυφή.

3) Μελετήστε επικοινωνία και επιτηδειότητα: Η ικανότητά σας να τα πηγαίνετε καλά με διαφορετικούς τύπους ανθρώπων θα προάγουν σημαντικά την επιτυχία σας στη δουλειά σας. Αφιερώνοντας χρόνο να μάθετε πώς να επικοινωνείτε, θα κάνετε τον εαυτό σας πιο δημοφιλή και πιο άξιο ώστε να πάρετε ότι θέλετε από τη ζωή.
Διαβάζοντας αυτό το βιβλίο είστε ένας από τους λίγους που έχουν ανακαλύψει το θαύμα της προσωπικής ανέλιξης. Αν διατηρήσετε τη συνήθεια του συνεχούς διαβάσματος, την εκμάθηση και τη βελτίωση των επιδεξιοτήτων σας, θα δείτε σύντομα να αποκτάτε χρήματα, φίλους και ανεξαρτησία.


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: