Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

7 Ημέρες για την Επιτυχία!

7 Ημέρες για την Επιτυχία! Κάνοντας μικρές, μιας μπουκιάς καθημερινές αλλαγές μπορείς να πετύχεις ΜΕΓΑΛΗ διαφορά στην ποιότητα ζωής σου. Αν βελτιώνεις τη ζωή σου μόνο κατά 1% κάθε μέρα, για ένα χρόνο, θα αυξήσεις την αποτελεσματικότητα σου κατά ένα συγκλονιστικό 3600%
Άρχισε το χρόνο με έναν δείκτη του 100 και πολλαπλασίασε με 1% επιπλέον κάθε μέρα
Προτείνω να αρχίσεις αυτό το πρόγραμμα μία Δευτέρα ώστε να έχεις μια καινούρια, φρέσκια εβδομάδα μπροστά σου. Ολοκλήρωσε τις αποστολές κάθε ημέρας και σημείωσε κάτω πως ένιωσες όταν τις έφερες σε πέρας.

Δευτέρα
https://www.facebook.com/katerina.efstratiadoua

Ας αρχίσουμε την εβδομάδα όπως εσύ θέλεις να ξεκινήσεις. Φτιάξε μια λίστα από 5 πράγματα που όλο αναβάλλεις εδώ και κάποιο καιρό ή θέματα που εκκρεμούν. Κάνε ένα βήμα προς το να ολοκληρώσεις κάθε ένα σήμερα.
1.
2.
3.
4.
5.
Πώς ένιωσες αφού ολοκλήρωσες και τις δύο αυτές αποστολές;


Τρίτη
Κάνε μία φιλοφρόνηση σε 5 ανθρώπους για το πώς δείχνουν, αν έκαναν καλή δουλειά, αν σε βοήθησαν με κάποιο τρόπο, ή δώσε απλά ένα φιλικό χτύπημα στον ώμο. Σημείωσε παρακάτω την κάθε περίπτωση καθώς και την αντίδραση του άλλου ανθρώπου.
Πως θα ένιωθες αν ήσουν στη θέση του άλλου;
Ωστόσο, να είσαι ειλικρινής στα κομπλιμέντα σου σε παρακαλώ.
1.
2.
3.
4.
5.
Πως ένιωσες μετά;


Τετάρτη
Βάλε μια τάξη στα ρούχα σου και ξεφορτώσου όποια δεν φοράς πλέον.Πακετάρισε τα ανεπιθύμητα ώστε να τα δώσεις για κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό. Κάνε μία λίστα με 5 καινούρια πράγματα που θα ήθελες να προσθέσεις στην συλλογή σου.
1.
2.
3.
4.
5.

Δεν υπάρχουν σχόλια: