Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ "ΜΥΣΤΙΚΟ Νο 2"




Κορίτσια, κάθε μέρα Πρέπει να είναι για εσάς Ημέρα Ανεξαρτησίας.
Θα πρέπει να καλλιεργείτε την Ανεξαρτησία σας, να την απολαμβάνετε , να την κάνετε προτεραιότητα σας.

Τι είδους Ανεξαρτησία θα με ρωτήσετε. 
Κάθε είδους θα απαντήσω.

Η οικονομική ανεξαρτησία είναι πάντα καλοδεχούμενη φυσικά, όμως η συναισθηματική ανεξαρτησία είναι η πιο σημαντική από όλες.

Μυστικό λοιπόν Νο 2.
Οι άνδρες θέλουν, επιθυμούν, προτιμούν να είναι με γυναίκες που είναι ανεξάρτητες.
Φυσικά και τους αρέσει να τους βλέπουμε σαν δυνατούς και «άνδρες» αλλά όχι και να κρεμιόμαστε από αυτούς.


Λοιπόν ένας φυσιολογικός άνδρας , ελκύεται και «κολλάει» πιο εύκολα με μία γυναίκα, που έχει τις δικές της ασχολίες, την δουλειά της, τις φίλες της , το δικό της εισόδημα,  και δεν εξαρτάται όλη της η ύπαρξη από αυτόν.
Συνήθως ρωτάμε από το τι να φορέσουμε, τι να φάμε, που να πάμε, με ποιόν να πάμε, θα πάμε? Να κανονίσω ? ΕΛΕΟΣ.
Εσείς αν είσαστε στην θέση του , θα σας άρεσε αυτό? 
Να σας ήταν ο τύπος «ταγάρι?» ΟΧΙ
Ακόμη και εάν βρείτε ένα «κελεπούρι» και παντρευτείτε και κάνετε οικογένεια, και είναι ο ιδανικός κουβαλητής και εσείς η ιδανική νοικοκυρά που μένει στο σπίτι και μεγαλώνει τα παιδιά (πολύ καλό και ιδανικό φυσικά) , να θυμάστε και τις συμβουλές της γιαγιάς σας, και να κρατάτε και χαρτζιλίκι στην άκρη για εσάς. Σε μία δύσκολη στιγμή αυτή η Ανεξαρτησία θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες.

 Εάν λοιπόν είστε στην φάση του ψαξίματος του Mr Right , καλό θα ήταν εκτός από την εξάσκηση των κοιλιακών σας στο γυμναστήριο, να εξασκήσετε και την διατήρηση της ανεξαρτησίας σας.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είμαι εδώ για να δώσω μαρτυρία για το πώς με βοήθησε να φτιάξω τη σχέση μου αυτός ο ισχυρός μάστορας που ονομάζεται Dr.DWAN. Ήμουν ραγισμένη όταν η αρραβωνιαστικιά μου μου είπε ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον να με παντρευτεί επειδή είχε σχέση με την άλλη γυναίκα όπου εργάζεται. Έκλαιγα και έκλαιγα κάθε μέρα, μέχρι που έγινε τόσο άσχημα που έφτασα στο Διαδίκτυο για βοήθεια, τότε ήταν που διάβασα μια κριτική για το σπουδαίο έργο του Dr.DAWN και μετά επικοινώνησα μαζί του για βοήθεια για να φέρω πίσω τον εραστή μου. με βοήθησε να κάνω ένα ισχυρό ξόρκι αγάπης συμφιλίωσης και προς μεγάλη μου έκπληξη μετά από 48 ώρες που έκανα το ξόρκι της αγάπης, η αρραβωνιαστικιά μου επέστρεψε στα γόνατα παρακαλώντας με να τον συγχωρήσω. Είμαστε τώρα ευτυχισμένοι παντρεμένοι και όλες οι ευχαριστίες πηγαίνουν στον Dr.DAWN Wonders για να με βοηθήσετε να σώσω τη σχέση μου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Dr.DAWN μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του: ( dawnacuna314@gmail.com )
WhatsApp:+2349046229159/
+3550685677099