Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

SUMMER TIME …. AND THE LIVING IS EASY!

Το καλοκαίρι μπήκε στην ζωή μας δυναμικά, με πολλά γεγονότα κα635681296428553218-973448246_summer_beach_cocktails-1920x1080ι ανατροπές σε διάφορους τομείς της ζωής μας , και τα προβλήματα καλά κρατούν, και το ερώτημα που έχει σφηνωθεί στο μυαλό όλων μας εδώ και καιρό , συνεχίζει να επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά:

Και τώρα τι γίνεται?

Η οικονομική κρίση επιδεινώνει τα πράγματα, το ίδιο και η απογοήτευσή μας από την διαφθορά, την απληστία και την αδιαφορία που έχουν εξαπλωθεί σαν αρρώστια, σαν ιός που δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμη το εμβόλιο. Όλοι επηρεαζόμαστε , αλλά γι αυτό πιστεύω ακριβώς ότι με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να επηρεάσουμε και εμείς την κατάσταση.

Και αυτά νομίζω ότι είναι καλά νέα. Ας μην ξεχνάμε το ρητό Ουδέν κακόν αμιγές καλού. Σίγουρα όλοι μας έχουμε στο παρελθόν βιώσει κρίσιμες καταστάσεις που ξεπεράσαμε και βγήκαμε δυνατότεροι και σοφότεροι.

se-krisi

Επίσης όλοι έχουμε περισσότερες δυνατότητες από όσες φανταζόμαστε και μπορούμε, χρησιμοποιώντας τες , να φέρουμε την αλλαγή στα πάντα. Σε όλα τα επίπεδα της ζωής και της ύπαρξής μας. Ας μην ξεχνάμε ότι η ανθρωπότητα έχει περάσει από παγκόσμιους πολέμους, κατακλυσμούς, πανούκλα, οικονομικά κραχ και άλλα πολλά δεινά , τα οποία όμως μπορεί να μας λύγισαν αλλά δεν μας ισοπέδωσαν. Το αντίθετο , αναπτυχθήκαμε και ανθίσαμε, και δημιουργήσαμε σπουδαιότερα έργα, μεγαλύτερο πολιτισμό, περισσότερα αγαθά.

ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

  1. ΝΑ ΒΥΘΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ
  2. ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ
  3. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ

Την στιγμή που η κρίση μας πλησιάζει απειλητικά, έχουμε την ευκαιρία να δούμε γύρω μας, να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν είμαστε μόνοι. Και άλλοι άνθρωποι μοιράζονται την ίδια εμπειρία με εμάς. Είναι η ευκαιρία να συνειδητοποιήσουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε τις καταστάσεις, ότι ανοίγεται μπροστά μας μια διέξοδος, και αυτή θα ανοίξει πραγματικά μόνο με την αλλαγή νοοτροπίας.no-money1

 Μεταβαίνοντας από το σύνηθες «εγώ» μας στο «εμείς» θα κάνουμε ένα άλμα στο μέλλον. Έτσι θα δημιουργήσουμε μια νέα πραγματικότητα που θα μας βγάλει από την κρίση, και να χρησιμοποιήσουμε και σωστά την έννοια του όρου κρίση. Να αναπτύξουμε δηλαδή την ικανότητα μας να κρίνουμε τα πράγματα σωστά, να κάνουμε μεταστροφή και να πάμε προς άλλη κατεύθυνση. Κάποιοι λένε πως μόνο ένα θαύμα θα μας σώσει.

ΚΙ ΟΜΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!

Και για να γίνει το θαύμα πρώτα θα πρέπει να πιστέψουμε σε αυτό , ώστε να το δούμε να συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας, και φυσικά ποτέ το αντίθετο.

Πως μπορούμε λοιπόν να αλλάξουμε την κρίση μας και να εστιάσουμε σε πιο δημιουργικά και ξεκούραστα για την ψυχή και το μυαλό μας γεγονότα?

believe 

Πάρτε μια απόφαση τώρα, μια πρωτοβουλία.

Σας δίνω μερικές ιδέες για να κάνετε την ζωή σας ευκολότερη. Όταν βλέπετε τηλεόραση , καλό είναι να χρησιμοποιείτε την κριτική σας σκέψη και τον προσωπικό σας στοχασμό . το συναίσθημα που παράγει το χαζοκούτι είναι μόνο για την χειραγώγησή μας. Ας θυμόμαστε ότι κυρίως , το κέντρο βάρους της δύναμής μας και των αξιών μας είναι μέσα μας .

Κάθε φορά που μπαίνουμε στον πειρασμό να πούμε κάτι αρνητικό για εμάς , την ζωή μας ή τον διπλανό μας, και αυξήσουμε έτσι το άγχος μας ας σκεφτούμε: Πόσο καλό θα μου προσφέρει αυτό, σε τι θα με εξυπηρετήσει?

  • Ας γίνουμε πραγματικά εκλεκτικοί σε αυτά που επιλέγουμε ως θεάματα, ακροάματα, αναγνώσματα και ας ενημερώνουμε και τους άλλους για ότι καλό βρίσκουμε.
  • Ας κάνουμε συνειδητά οικονομία σε ό,τι και όπως μπορούμε (νερό, ρεύμα, ρύπους, χρήματα)
  • Ας συμμετέχουμε σε ομάδες αλληλοϋποστήριξης, η προσωπικής ανάπτυξης, η οικολογικής ανάπτυξης ή σε ότι θα βοηθήσει την κοινωνία να αναπτυχθεί
  • Ας κρατήσουμε όσες αποφάσεις έχουμε πάρει και να δεσμευτούμε μέχρι πότε, ώστε να δώσουμε και στον χρόνο τον χρόνο να μας δώσει αποτελέσματα. 

faithhopelove

 Καλύτερη εποχή για να ξεκινήσουμε από το καλοκαίρι δεν υπάρχει άλλωστε γιατί το καλοκαίρι η Ζωή είναι EASY!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είμαι εδώ για να δώσω μαρτυρία για το πώς με βοήθησε να φτιάξω τη σχέση μου αυτός ο ισχυρός μάστορας που ονομάζεται Dr.DWAN. Ήμουν ραγισμένη όταν η αρραβωνιαστικιά μου μου είπε ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον να με παντρευτεί επειδή είχε σχέση με την άλλη γυναίκα όπου εργάζεται. Έκλαιγα και έκλαιγα κάθε μέρα, μέχρι που έγινε τόσο άσχημα που έφτασα στο Διαδίκτυο για βοήθεια, τότε ήταν που διάβασα μια κριτική για το σπουδαίο έργο του Dr.DAWN και μετά επικοινώνησα μαζί του για βοήθεια για να φέρω πίσω τον εραστή μου. με βοήθησε να κάνω ένα ισχυρό ξόρκι αγάπης συμφιλίωσης και προς μεγάλη μου έκπληξη μετά από 48 ώρες που έκανα το ξόρκι της αγάπης, η αρραβωνιαστικιά μου επέστρεψε στα γόνατα παρακαλώντας με να τον συγχωρήσω. Είμαστε τώρα ευτυχισμένοι παντρεμένοι και όλες οι ευχαριστίες πηγαίνουν στον Dr.DAWN Wonders για να με βοηθήσετε να σώσω τη σχέση μου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Dr.DAWN μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του: ( dawnacuna314@gmail.com )
WhatsApp:+2349046229159/
+3550685677099