Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Επιθυμία εναντίον Ανάγκης!!!

Υπάρχει διαφορά μεταξύ επιθυμίας, και ανάγκης ή απελπισίας.

Η Ανάγκη και η Απελπισία είναι συνώνυμα με συναισθήματα dandelion3στέρησης και της απουσίας αυτού που θέλεις, γι αυτό και απωθούν τον επιθυμητό σου στόχο και διαιωνίζουν την μη κατάκτησή του.

Η Επιθυμία ωστόσο, είναι ένα θετικό ενεργειακό συναίσθημα.Τροφοδοτεί με καύσιμα την φαντασία σου, την προσδοκία σου και όλα τα θετικά συναισθήματα που σχετίζονται με τον στόχο σου τόσο ολοκληρωτικά ώστε να τον έλξεις με επιτυχία. Να είσαι παθιασμένος με το αποτέλεσμα αλλά παρόλα αυτά να παραμένεις αποστασιοποιημένος ώστε να εξασφαλίσεις ότι δεν είσαι εξαρτημένος ή ότι δεν το έχεις ανάγκη.

imagesΈνας τρόπος για να σκορπίστε και να απελευθερώστε τα συναισθήματα της ανάγκης, της απελπισίας και της πίεσης είναι να Εμπιστεύεστε

  • Να εμπιστεύεστε στο θετικό αποτέλεσμα που έχει ο στόχος σας.
  • Να εμπιστεύεστε στην αγάπη και στην χάρη του σύμπαντος και στην δύναμη του μυαλού και της ψυχής σας.
  • Να εμπιστεύεστε ότι είστε σε ένα ταξίδι συν-δημιουργίας, να εμπιστεύεστε ότι υπάρχει κάτι μεγαλύτερο , ότι υπάρχει αγάπη, βοήθεια και καθοδήγηση διαθέσιμη για εσάς όποτε το ζητήσετε.
  • Να εμπιστεύεστε ότι το σύμπαν θέλει να έχετε ότι επιθυμείτε όσο το θέλετε κι εσείς.

αρχείο λήψης (1)

  • Να εμπιστεύεστε ότι το σύμπαν διαθέτει απεριόριστη αγάπη και ότι σας αγαπά περισσότερο από ότι αγαπάτε εσείς τον εαυτό σας.

Δεν χρειάζεται να παλεύετε στην ζωή σας και μπορείτε να έχετε ότι επιθυμείτε με πίστη, θετική προσδοκία και με προθυμία να λάβετε.

  • Να εμπιστεύεστε πως εάν αφήσετε κάτι να φύγει, μία συμπεριφορά, ένα αντικείμενο ή ένα αποτέλεσμα, θα είναι για καλό σας και θα σας επιστραφεί θεραπευμένο και καλύτερο. Εάν αυτό επιθυμείτε και είστε ενεργειακά θετικά συντονισμένοι με αυτό, τότε και θα το αποκτήσετε.

Είναι ειρωνικό αλλά η αναμονή, η ανάγκη και η εξάρτηση είναι αυτά που διώχνουν μακριά σας αυτό που επιθυμείτε. Ίσως να έχετε παρατηρήσει αυτήν την δυναμική στις σχέσεις. Το ίδιο ισχύει για όλα τα πράγματα. Εάν αφήσεις κάτι να φύγει, εάν είναι για καλό σου τότε θα σου επιστραφεί.

αρχείο λήψης

Χαλάρωσε, Εμπιστεύσου, Ηρέμησε, Εγκατέλειψε τον έλεγχο και απλά απελευθέρωσε τα όνειρά σου στον κόσμο. Εμπιστεύσου, Πίστεψε, Άνοιξε για να λάβεις και να προσδοκάς την υλοποίηση τους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είμαι εδώ για να δώσω μαρτυρία για το πώς με βοήθησε να φτιάξω τη σχέση μου αυτός ο ισχυρός μάστορας που ονομάζεται Dr.DWAN. Ήμουν ραγισμένη όταν η αρραβωνιαστικιά μου μου είπε ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον να με παντρευτεί επειδή είχε σχέση με την άλλη γυναίκα όπου εργάζεται. Έκλαιγα και έκλαιγα κάθε μέρα, μέχρι που έγινε τόσο άσχημα που έφτασα στο Διαδίκτυο για βοήθεια, τότε ήταν που διάβασα μια κριτική για το σπουδαίο έργο του Dr.DAWN και μετά επικοινώνησα μαζί του για βοήθεια για να φέρω πίσω τον εραστή μου. με βοήθησε να κάνω ένα ισχυρό ξόρκι αγάπης συμφιλίωσης και προς μεγάλη μου έκπληξη μετά από 48 ώρες που έκανα το ξόρκι της αγάπης, η αρραβωνιαστικιά μου επέστρεψε στα γόνατα παρακαλώντας με να τον συγχωρήσω. Είμαστε τώρα ευτυχισμένοι παντρεμένοι και όλες οι ευχαριστίες πηγαίνουν στον Dr.DAWN Wonders για να με βοηθήσετε να σώσω τη σχέση μου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Dr.DAWN μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του: ( dawnacuna314@gmail.com )
WhatsApp:+2349046229159/
+3550685677099