Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015

Καλή Ανάσταση!

file

Λόγω των Άγιων ημερών που έρχονται σκέφτηκα να σας κάνω ένα δώρο αγάπης και θετικής ενέργειας. Σκέφτηκα να σας βοηθήσω να κάνετε μια πολύ ωραία άσκηση για να συντονιστείτε με τη θετική ενέργεια των ημερών της Ανάστασης και του Πάσχα.

Δείτε την άσκηση εδώ! https://www.youtube.com/watch?v=xmGWUFGMXWw

Θέλω να καθίσετε άνετα, να κλείσετε τα μάτια σας και να πάρετε μια βαθιά εισπνοή.  Χαλαρώστε. Άλλη μια βαθιά εισπνοή και φυσήξτε μαλακά για να διώξετε όλο το άγχος της ημέρας και τη κούραση. Εισπνοή.., εκπνοή.., και χαλαρώστε. Άλλη μια βαθιά εισπνοή , ευχαριστηθείτε την εισπνοή σας.., εκπνοή..  Η εισπνοή είναι η απόδειξη της ζωής δεν πρέπει να την παίρνουμε χωρίς να είμαστε ευγνώμονες γι’αυτήν, χωρίς συνειδητότητα. Όσο πιο συνειδητά εισπνέουμε και εκπνέουμε τόσο καλύτερα γεμίζει ο οργανισμός μας, το σώμα μας, η αύρα μας, με θετική ενέργεια και ζωντάνια. Χαλαρώστε.

246838d9c137c5193c2088d193d16140eaf_XL

Τώρα φανταστείτε ότι περιβάλλεστε από μια ολόλευκη φωτεινή ομίχλη. Επιτρέψτε στη φωτεινή ομίχλη να σας τυλίξει. Συγκεντρωθείτε στο φως, στο υπέροχο ζεστό φωτεινό λευκό φως. Τώρα φανταστείτε ότι βρίσκεστε σα να αιωρείστε στο κέντρο ενός λευκού σύννεφου, ενός μαλακού φωτεινού λευκού σύννεφου, που γίνεται ακόμη πιο φωτεινό από τις ακτίνες  του ήλιου που πέφτουν επάνω του.  空白积云-26315373

Χαλαρώστε… Χαλαρώστε…

Τώρα σκύψτε και φέρτε τη προσοχή σας στο στήθος σας, στη καρδιά σας. Χαμογελάστε. Βάλτε τα χέρια σας στο στήθος σας, στη καρδιά σας. Κρατήστε εκεί την αίσθηση του λευκού φωτός. Χαμογελάστε και νιώστε την καρδιά σας να σας χαμογελάει και αυτή.

Κρατήστε αυτό το υπέροχο συναίσθημα για όλη τη διάρκεια της ημέρας. Να θυμάστε ότι μπορείτε κάθε μέρα να αισθάνεστε όλο και καλύτερα. Μπορείτε κάθε μέρα να χαμογελάτε.

Είμαι η Κατερίνα Ευστρατιάδου η προσωπική σας Life Coach και σας εύχομαι

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: