Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

"Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ "

 

Συνέχεια…

wallpapers__by__Rokott007_369

Φαντασία

Για να χρησιμοποιήσουμε με επιτυχία τον Νόμο της Έλξης, χρειάζεται να κατανοήσουμε πρώτα τι συμβαίνει μέσα μας . Χρειάζεται να καταλάβουμε πως σκεφτόμαστε, πως αισθανόμαστε, πως συμπεριφερόμαστε και ποιές είναι οι πεποιθήσεις μας για αυτά που συμβαίνουν γύρω μας και που δημιουργούν τα όρια της ζωής μας.  Είμαστε μια θαυμαστή μηχανή που συνεχώς δημιουργεί και δημιουργεί…. Δεν γίνεται να μην δημιουργούμε. Το Μυστικό είναι να μάθουμε να το κάνουμε συνειδητά. Γιαυτό , είναι σημαντικό να καταλάβουμε την φύση της πραγματικότητας που ζούμε, τον Νόμο της Έλξης, και το τι συμβαίνει γύρω από αυτόν .

Όπως αναφέραμε και στο προηγούμενο τεύχος, ο Νόμος της Έλξης είναι απεριόριστος. Δεν κάνει διακρίσεις για κανέναν, απλά υπάρχει. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι μπορεί να λειτουργήσει υπέρ ή κατά μας.

Για να προσελκύσετε στην ζωή σας αυτό που θέλετε πρέπει να ευθυγραμμίσετε το μυαλό και την καρδιά σας στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Στις ζωντανές σκέψεις και τα υπέροχα συναισθήματα που συντονίζονται μεταξύ τους και δρουν σαν μαγνήτης προσέλκυσης για αυτούς τους στόχους.

 Για να συνδέσουμε τα εργαλεία του Νόμου της Έλξης που αναφέραμε στο προηγούμενο τεύχος με το τωρινό τεύχος, θα αρχίσουμε να ξεδιπλώνουμε τα βήματα ένα ένα που πρέπει να ακολουθήσετε , ώστε να έχετε την ζωή που επιθυμείτε και ονειρεύεστε. Κάθε φορά θα σας δίνω τα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να ευθυγραμμίσετε τις σκέψεις και τα αισθήματά σας και θα συνεχίσω μέχρι να τα ολοκληρώσουμε όλα. Έτσι θα έχετε μία πλήρη εικόνα , μία παλέτα γεμάτη χρώματα, ένα κομπιούτερ γεμάτο πληροφορίες και το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς, είναι να τα πραγματοποιήσετε. 2074269_190821068_2

Από πού ξεκινάν λοιπόν όλα? Από μία απλή σκέψη, από την φαντασία!

Η φαντασία σας είναι μία πύλη προς το εφικτό και μία γέφυρα προς το υποσυνείδητό σας. Είναι μία παλέτα με απεριόριστα χρώματα με την οποία κατασκευάζετε και ζωγραφίζετε τον κόσμο σας. Είναι το κατάλληλο κλειδί για να εκδηλώσετε τις επιθυμίες σας. Το υποσυνείδητό σας δεν γνωρίζει την διαφορά μεταξύ του πραγματικού και του φανταστικού.

Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ…

Albert Einstein

Όταν οραματίζεστε την επιθυμία σας, συνδέεστε με την φαντασία σας και ενεργοποιείτε όλες σας τις αισθήσεις. Φαντασθείτε όχι μόνο τις εικόνες, αλλά τους ήχους, τις μυρωδιές, την υφή και την γεύση του ονείρου σας πραγματοποιημένου. Ακόμη πιο σημαντικό είναι να φαντάζεστε τα αισθήματα που θα έχετε όταν επιτύχετε το όνειρό σας. Αυτά είναι ο πιο δυνατός μαγνήτης για να προσελκύσετε τις επιθυμίες σας. Το πώς αισθάνεστε για αυτό που φαντάζεστε θα καθορίσει εάν θα το προσελκύσετε με επιτυχία ή όχι!

«Το συναίσθημα είναι η γλώσσα που μιλάει στο Θεϊκό Μatrix (Σύμπαν). Αισθανθείτε σαν να έχουν εκπληρωθεί όλοι σας οι στόχοι και η προσευχή σας έχει ήδη απαντηθεί»

Gregg Braden

ws_Fantasy_Imagine_1024x768

Εάν φαντάζεστε το αυτοκίνητο των ονείρων σας, αλλά είστε γεμάτοι με αισθήματα απογοήτευσης που δεν το έχετε, αμφιβολία και μόνο που το εκδηλώσατε , ενοχή μήπως δεν το αξίζετε, η ζήλια προς τον φίλο σας που ήδη το έχει, τότε θα ενεργοποιήσετε τον Νόμο της Έλξης εναντίον σας παρά υπέρ σας, και θα ενισχύσετε την έλλειψη παρά την ύπαρξη του αυτοκινήτου στην ζωή σας. Τα συναισθήματά σας είναι ισχυροί δείκτες για του τι συμβαίνει μέσα σας, και δείχνουν κατευθείαν στις πεποιθήσεις και τις συμπεριφορές που χρειάζονται αλλαγή ή εξισορρόπηση.  Τα αισθήματά σας είναι αναπόσπαστα κομμάτια για μία επιτυχημένη εκδήλωση στόχων. Είναι η γλώσσα του υποσυνείδητου σας και ο ενεργειακός αγωγός που δίνει σχήμα στις εμπειρίες σας, προσελκύει ενεργά, απωθεί και δημιουργεί την ουσία της ζωής που είναι η πραγματικότητα σας.

purple-star-light-wallpaper

  • Αρχίστε από τώρα να αισθάνεστε υγιείς.
  • Αρχίστε από τώρα να αισθάνεστε επιτυχημένοι.
  • Αρχίστε από τώρα να αισθάνεστε την αγάπη και την αποδοχή που σας περιβάλλει.

Ακόμη και αν τώρα αυτά δεν υπάρχουν γύρω σας , να είστε σίγουροι ότι το σύμπαν θα ανταποκριθεί άμεσα στο τραγούδι της ψυχής σας. Το σύμπαν θα ανταποκριθεί στην δύναμη αυτού του εσωτερικού αισθήματος και θα το εκδηλώσει απλά και μόνο γιατί έτσι αισθάνεστε!!! Δημιουργώντας μία φανταστική παλέτα του στόχου σας ή μία παλέτα συνδυασμένων στόχων είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να συνεργαστούν η φαντασία σας με τον τρόπο δημιουργίας αυτών που επιθυμείτε. Οραματιστείτε , φανταστείτε , δείτε «το έργο» ολοκληρωμένο, με όλα τα χρώματα, κινήσεις και αισθήματα στο φουλ , δώστε φωτιά στην επιθυμία σας!

«Η επιθυμία είναι το σημείο εκκίνησης όλων των επιτευγμάτων, όχι η ελπίδα, όχι η ευχή, αλλά μία έντονη παλλόμενη επιθυμία η οποία ξεπερνάει τα πάντα»

Ναπολέων Χίλλ

 

Επιθυμία

good-morning-wishes-wallpapers-i14

Η επιθυμία δίνει ζωή στα όνειρά σας και είναι το καύσιμο για την προσδοκία και την φαντασία σας. Όταν έρχεστε σε επαφή με την επιθυμία σας, η φαντασία σας, σε συνδυασμό με όλες τις θετικές σκέψεις και τα αισθήματα για τον στόχο σας, αναφλέγονται. Για να έρθετε σε επαφή με την επιθυμία που έχετε για τον στόχο σας, απλά αναρωτηθείτε. « Γιατί το θέλω αυτό?» Μόλις απαντήσετε όλα τα Γιατί, το πάθος σας και τα αισθήματά σας αναμιγνύονται σε ένα δυνατό κοκτέϊλ και η φαντασία σας καλπάζει, ρέει.  Ρωτώντας Γιατί σας βοηθάει επίσης να ξεκαθαρίσετε την πρόθεση πίσω από τον στόχο σας, και πόσο αληθινός είναι αυτός ο στόχος για εσάς. Επίσης σας δίνει μία πραγματική εικόνα για τον απώτερο σκοπό και το επιθυμητό αποτέλεσμα του στόχου σας (τι θέλετε να έχετε από αυτό τον στόχο). artistic-nature-101

Κάντε αυτή την άσκηση και θα σας αποκαλυφθούν πολλά Μυστικά.

Μερικές φορές αυτό που νομίζουμε ότι θέλουμε πολύ , μπορεί να είναι το προϊόν της γνώμης και της επιθυμίας κάποιου άλλου, που ονειρεύεται αυτό για εμάς. Η να είναι κάτι που «Πρέπει» οπωσδήποτε να έχουμε , για να ικανοποιήσουμε το εγώ μας, ή κάποια επιθυμία που μας φαίνεται λογική, αλλά δεν την επιθυμεί πραγματικά η καρδιά μας. Εάν αναρωτηθείτε Γιατί θέλετε κάτι και αυτό δεν σας κάνει να σας τρέχουν τα σάλια, τότε αναρωτηθείτε εάν το θέλετε πολύ πραγματικά .

 

Μελλοντική Αιτία

imagesCA5GYEOC

Ένα άλλο εργαλείο για να ευθυγραμμίσετε το μυαλό και την ψυχή σας στο αποτέλεσμα που επιθυμείτε είναι αυτό που αποκαλώ Μελλοντική Αιτία. Η ουσία είναι, ότι ο χρόνος και το διάστημα είναι μία ψευδαίσθηση. Το μέλλον που επιθυμείτε υπάρχει ήδη. Αντί λοιπόν να φαντάζεστε πως θα είναι το μέλλον σας στην παρούσα κατάστασή σας , ταξιδέψτε σε αυτό το λαμπρό μέλλον και ζήστε το σε πραγματικό επίπεδο.

«Το διάστημα και ο χρόνος δεν είναι συνθήκες στις οποίες ζούμε. Είναι απλά καταστάσεις στις οποίες σκεφτόμαστε»

 Αλμπερτ Αινστάιν

Αυτή είναι μία από τις πιο έντονα συναισθηματικές τεχνικές που έχω χρησιμοποιήσει. Η επίγνωση που έχω λάβει σε σύνδεση με το μέλλον που επιθυμώ, με αυτό τον τρόπο με πήγε πέρα από τα όρια της παρούσας μου φαντασίας, η και ακόμη από αυτό που θα μπορούσα συνειδητά να δημιουργήσω. Μου χαρίστηκαν fantacy-wallpaperπληροφορίες και καταστάσεις του είναι που με έβγαλαν «πολύ έξω από τα νερά μου» και άλλαξαν εμένα και την πραγματικότητά μου άμεσα. Γιαυτό τον λόγο και το αποκαλώ Μελλοντική Αιτία , γιατί μπορεί να αλλάξει δραστικά την κατεύθυνση της τωρινής σας κατάστασης με την δύναμη του συντονισμού. Συνδεόμενοι με αυτό το μέλλον, δημιουργείτε μία γέφυρα μαζί του και αυτό λειτουργεί σαν πύλη στην εκδήλωσή του στον κόσμο σας.

«το μέλλον επηρεάζει το παρόν ακριβώς όσο και το παρελθόν»

Friedrich Nietzsche

Το μέλλον σας επηρεάζει πάντα το παρόν σας. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε το μέλλον που επιθυμείτε να σας επηρεάζει και να επιτρέψετε να αλλάξει εδώ και τώρα. Ο Μike Dooley , συγγραφέας του Notes from the Universe ξεκάθαρα τονίζει όταν μας λέει ‘Dwelling from not upon the space you want to inherit, is the fastest way to change absolutely everything”.

Εξασκηθείτε στο να επισκέπτεσθε το μέλλον σας κάθε μέρα.

Τι είδους αποφάσεις παίρνει για εσάς αυτό το μέλλον, πως σκέφτεται και πως αισθάνεται και πως είναι? Ποιες λύσεις βρίσκει, ποιες επιτυχίες δημιουργεί, ποια εμπόδια υπερπηδά κλπ. Κρατήστε μία ‘μελλοντική προοπτική’ όταν παίρνετε αποφάσεις, όταν βάζετε στόχους ή όταν αντιμετωπίζετε δυσκολίες. Φανταστείτε πως ο μελλοντικός σας επιτυχημένος, πλούσιος , υγιής, αξιαγάπητος εαυτός σκέφτεται, αισθάνεται και είναι? Συνδεθείτε με αυτό το μέλλον και επιτρέψτε του να έχει λόγο και φωνή στην ζωή σας σήμερα, τώρα, και αφήστε το να συμμετέχει στις σκέψεις , τα αισθήματα και στις πράξεις που εσείς επιλέγετε.

Δημιουργήστε Χώρο

tears_off_wall_paper_2

Για να προσγειωθούν τα όνειρά σας στην ζωή σας , πρέπει να δημιουργήσετε τον κατάλληλο χώρο και να είστε έτοιμοι να τα υποδεχθείτε . Αλήθεια τι είναι αυτό που χρειάζεται να κάνετε σε πρακτικό, συναισθηματικό και νοητικό επίπεδο, ώστε να είστε έτοιμοι για αυτή την νέα πραγματικότητα? Προετοιμαστείτε με το να σκέφτεστε μπροστά και να κάνετε απαραίτητες κινήσεις προς τον στόχο σας.

  • Ποιες είναι οι πληροφορίες, οι επαφές και οι εμπειρίες που σας χρειάζονται?
  • Ποιες νέες συμπεριφορές και πεποιθήσεις θα σας βοηθήσουν?
  • Σκεφτείτε από το μέλλον σας και πράξτε αναλόγως. Με αυτό τον τρόπο θα σηματοδοτήσετε και θα βεβαιώσετε τις πεποιθήσεις σας, τις προσδοκίες σας αλλά και την δέσμευσή σας στον στόχο σας.
  • Δημιουργείστε λίστα για τους στόχους σας και τις κινήσεις σας προς αυτούς.
  • Ένας άλλος τρόπος για να δημιουργήσετε χώρο προσγείωσης των ονείρων σας, είναι να ξεφορτωθείτε ‘τα μπάζα’.

untitled_1

Αυτό μπορεί να γίνει σε πραγματικό επίπεδο, όπως καθαρίζοντας τα ντουλάπια, τα συρτάρια σας, τακτοποιώντας τους φακέλους σας, χαρίζοντας ή πετώντας τα παλιά σας ρούχα. Μπορεί όμως και σε συναισθηματικό και διανοητικό επίπεδο. Ποιο πρόσωπο, φόβος, κατάσταση του παρελθόντος, ενόχληση, πεποίθηση, θυμός, χαμός σας κρατάει καθηλωμένους και δεν μπορείτε να απελευθερωθείτε? Εάν π.χ. επιθυμείτε μια νέα σχέση στην ζωή σας, μήπως ο πρώην σας βρίσκεται ακόμη στην σκέψη σας η νιώθετε ακόμη κάτι για αυτόν, ακόμη και θυμό, η θυμάστε ακόμη την σχέση σας με συναισθήματα που σας κρατάνε πίσω? Οτιδήποτε σας κρατάει από το παρελθόν, να ξέρετε ότι σας εμποδίζει να ζήσετε κάτι νέο στην παρούσα πραγματικότητα.

Η φύση μισεί τα κενά!

Όταν αφήνετε κάτι να φύγει, αμέσως επιτρέπετε να εμφανιστεί κάτι παρόμοιο , ίδιας έντασης και υφής ή και ακόμη κάτι καλύτερο. Μπορείτε να νικήσετε μόνο όταν αποχωριστείτε κάτι. Είναι κανόνας και πάντα επιτυγχάνει.

Συνεχίζεται…

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: