Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Πώς να έχεις την αυτοπεποίθηση για να μείνεις μέσα στην σχέση σου.

imagesκ
 • 10 πράγματα για να λάβεις υπόψη σου, και πώς να χτίσεις στην δυναμική της τωρινής σου σχέσης.
          Ξέχασε το Χόλυγουντ!
Ξέχασε τις ρομαντικές αντιλήψεις περί έρωτος με την πρώτη ματιά και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.
Αυτά ανήκουν στις ταινίες του Ντίσνεϋ και είναι για παιδιά.Τώρα ας επιστρέψουμε στην πραγματικότητα!

ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Επιτρέψτε μου να το ξαναπώ, οι σχέσεις απαιτούν ΔΟΥΛΕΙΑ!!!Και όπως η δουλειά, απαιτούν χρόνο, ενέργεια, αφοσίωση και ξεκάθαρη επικοινωνία για το τι περιμένουμε από τον άλλο, τι λειτουργεί καλά και τι όχι.

ΓΕΓΟΝΟΣ

Οι περισσότεροι άνθρωποι αφιερώνουν περισσότερο χρόνο και ενέργεια στο να σχεδιάζουν μία τελετή γάμου παρά στο να διατηρήσουν και να εξελίξουν την σχέση τους. 

index.λjpg
Μόλις αντιληφθείτε ότι καμία σχέση δεν είναι ποτέ τέλεια ή ευτυχισμένη είκοσι τέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, τότε θα μπορέσετε να σταματήσετε να καταπιέζετε τον εαυτό σας για το πώς θα «έπρεπε» να είναι και να αρχίσετε να χτίζετε προς το πώς θα «μπορούσε» να είναι.Μην ανησυχείτε αν οι φίλοι σας ισχυρίζονται ότι η σχέση τους είναι θείο δώρο και σούπερ ευτυχισμένη κάθε ημέρα του μήνα και του χρόνου.Η κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους, η τους περιμένει μεγάλη έκπληξη πολύ σύντομα.
imagesββ

Λοιπόν σκεφτείτε πως εσείς βιώνετε την σχέση σας και αν αναγνωρίζετε ξεκάθαρα τις δυναμικές της.

Ορίστε λοιπόν 10 ερωτήσεις για να αναρωτηθείτε και να απαντήσετε….Μόλις απαντήσετε αυτές τις ερωτήσεις , τότε θα έχετε μια ξεκάθαρη άποψη για το τι λειτουργεί σωστά και τι χρειάζεται βελτίωση.
 • Με ποιο τρόπο αυτή η σχέση καλύπτει τις ανάγκες μου?
 • Με ποιο τρόπο ο σύντροφός μου με κάνει να είμαι καλύτερος-η?
 • Τι κερδίζω από αυτή την σχέση?
 • Τι έχω μάθει από τον-την σύντροφό μου?
 • Οι καλές στιγμές είναι περισσότερες από τις κακές?
 • Αισθάνομαι ίσος-η στην σχέση μας?
 • Τι αγαπώ περισσότερο σε αυτόν τον άνθρωπο?
 • Ποια 3 πράγματα θα ήθελα να αλλάξει ο σύντροφός μου?
 • Πως νοιώθω όταν είμαστε καλά μεταξύ μας?
 • Είμαι καλός-η στην επικοινωνία? Αυτός-ή επικοινωνεί μαζί μου σωστά?
Θα μπορούσαμε με κοινή προσπάθεια να επικοινωνήσουμε καλύτερα μεταξύ μας?
Εάν μπορείτε να εντοπίσετε ένα δυνατό κοινό σημείο, συγκεκριμένα imagesμνβ παραδείγματα του πως καλύπτονται οι κοινές σας ανάγκες , και μία θετική ισορροπία στην σχέση σας, τότε σημαίνει ότι αναγνωρίσατε ότι όλες οι σχέσεις απαιτούν δουλειά, και αποφασίσατε να αφοσιωθείτε σε αυτό που έχετε.Εάν πάλι κάποια από τις πιο πάνω ερωτήσεις, σας άφησαν με ερωτηματικά σχετικά με τις σχέσεις σας, τότε μην το αναβάλετε άλλο.
Βρεθείτε με τον σύντροφό σας και κάντε μια υγιή συζήτηση για αμοιβαίες ανάγκες και θέλω και εργαστείτε μαζί για να δυναμώσετε την σχέση σας. 

Εάν είναι δύσκολο να το κάνετε μόνοι σας, τότε συναντήστε την Κατερίνα Ευστρατιάδου - Personal Life Coach η επικοινωνήστε μαζί της στο katerina@coachforenergy.gr και βρείτε τι είναι ιδανικό για εσάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: