Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011

ΤΑ 10 ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ…
imagesμνβ
Λάθος 6ο) Βασίζεσαι στη φυσική σου ικανότητα για να κρίνεις τον χαρακτήρα ενός άντρα

Δεν είναι εύκολο να καταλάβεις τους ανθρώπους.
Ειδικά το αντίθετο φύλο. Τα τελευταία χρόνια της ζωής μου ξόδεψα πολύ χρόνο προσπαθώντας να καταλάβω τους ανθρώπους. Μελέτησα ψυχολογία, τις συμπεριφορές των ανθρώπων και πιο συγκεκριμένα πώς σκέπτονται και δρούνε στις ερωτικές σχέσεις. Από όσα είδα κατάλαβα ότι οι άντρες και οι γυναίκες έχουν τους δικούς τους  μυστικούς τρόπους για να λένε αυτό που θέλουν. Μόνο όμως αν ξέρεις που να ψάξεις, μπορείς να αναγνωρίσεις αυτούς τους μυστικούς τρόπους. Οι γυναίκες επικοινωνούνε με υπαινιγμούς, γλώσσα του σώματος, σαρκασμό και φλερτ όταν έχουν πρωτογνωρίσει έναν άντρα. Μπορούν να γνωστοποιήσουν σε έναν άντρα ότι είναι ανοιχτές σε κάτι πιο σοβαρό με άμεσο ή και έμμεσο τρόπο. Οι άντρες είναι διαφορετικοί… Οι άντρες επικοινωνούνε κυρίως με σαρκασμό, χιούμορ, θρασύτητα και άλλους έμμεσους τρόπους επίδειξης του δικού τους status. Πολύ σπάνια θα δείξει άμεσα κάποιος άντρας αν είναι ή όχι έτοιμος ή ικανός για μια πιο βαθιά και ουσιώδη σχέση. Με εξαίρεση τα σεξουαλικά ενδιαφέροντα τους, οι άντρες στέλνουν κυρίως έμμεσα σινιάλα σχετικά με τη φάση στην οποία βρίσκονται. Αν δεν γνωρίζεις πώς να διαβάσεις αυτά τα σινιάλα, τότε θα λάβεις το λάθος μήνυμα. Και το να λάβεις το λάθος μήνυμα προκαλεί πάντα πολύ πόνο και καημό παρά οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα. Μπορείς να αποφύγεις αυτό τον πόνο αν μάθεις να αναγνωρίζεις τον καλό από τον κακό άντρα. Η γυναικεία διαίσθηση είναι το πιο δυνατό μας εργαλείο και πρέπει να το χρησιμοποιούμε, αφού όμως πρώτα ακούσουμε τι μας λέει ο άλλος.


Λάθος 7ο) Προσδοκείς ότι μια σχέση θα σε κάνει ευτυχισμένη

Ένα λάθος που έχω δει πολλές γυναίκες να κάνουν, είναι να πιστεύουν ότι ένας άντρας θα αλλάξει τη ζωή τους και θα τις κάνει ευτυχισμένες.imagesκ Και φυσικά, υπάρχουν περιπτώσεις και σχέσεις όπου κάτι τέτοιο έχει συμβεί. Αλλά είναι οι εξαιρέσεις, όχι ο κανόνας. Τίποτα δεν λέει πιο γρήγορα «Τρέχα!» σε έναν άντρα, από μια γυναίκα που του δείχνει αμέσως ότι τον θέλει για  να τη φροντίσει. Και οι άντρες που όντως ψάχνουν για κάτι τέτοιο δεν είναι ακριβώς και οι πιο υγιείς, αγαπησιάρηδες, στοργικοί άνθρωποι εκεί έξω. Βλέπε, “αυταρχικοί, τσαμπουκαλήδες ή μαμάκηδες”!

Ας είμαστε σαφείς λοιπόν…

Πιστεύω ότι είναι σημαντικό οι άνθρωποι να αλληλοβοηθιούνται ώστε να εκπληρώσουν τα όνειρα τους για τη ζωή, είτε αυτό είναι με απλά ραντεβού, μακροχρόνιες σχέσεις, κλπ. Αλλά αν μία γυναίκα εξωτερικεύει την επιθυμία για έναν άντρα που θα την φροντίσει, θα την συμπληρώσει και όλα τα υπόλοιπα, αυτό θα έχει πολύ αρνητικό αντίκτυπο στο μυαλό του άντρα. Επίσης, δεν είναι απαραίτητο να ειπωθεί καν… Αν μια γυναίκα σκέφτεται ή νιώθει κάτι τέτοιο, ο άντρας θα το δει και θα το καταλάβει όπως και να έχει. Κάτι τέτοιο είναι σαφέστατα το χειρότερο πράγμα που μπορεί να κάνει μια γυναίκα από τα πρώτα ραντεβού.

Όποτε τι μπορείς να κάνεις σαν γυναίκα;

Μπορείς να κάνεις τον άντρα να ενδιαφερθεί και να εμπλακεί στη ζωή σου με έναν πιο “φυσικό” τρόπο, ώστε να τον παρακινήσεις να νοιαστεί για τη δική σου ευτυχία και ικανοποίηση από μόνος του. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που πιάνει για τους ανθρώπους – θηλυκού ή αρσενικού γένους. Τα εσωτερικά κίνητρα είναι πολύ πιο δυνατά από τα εξωτερικά. Πρέπει όμως να ξέρεις πώς να δημιουργήσεις μια τέτοια κατάσταση με έναν άντρα… και κάτι τέτοιο σπάνια συμβαίνει κατά λάθος. Και μην ξεχνάς το «όμοιος ελκύει όμοιο». Ο ευτυχισμένος άνθρωπος προσελκύει την ευτυχία όπως το μέλι την μέλισσα. Όλοι θέλουν έναν χαρούμενο και ευτυχισμένο άνθρωπο δίπλα τους.

Λάθος 8ο) Προσπαθείς να τον “πείσεις” ότι του αρέσεις ή ότι σε αγαπάει

Τι κάνουν οι περισσότερες γυναίκες όταν γνωρίσουν έναν άντρα που τις αρέσει πάρα πολύ, αλλά αυτός δεν ενδιαφέρεται τόσο ή δεν βλέπει τα πράγματα τόσο σοβαρά; imagesκιΣωστά! Προσπαθούν να τον “πείσουν” να νιώσει διαφορετικά.

Λοιπόν, σου έχω νέα…


Δεν θα αλλάξεις ποτέ το πώς “νιώθει” ένας άντρας όσον αφορά την ερωτική έλξη. Ποτέ μα  ποτέ! Δε μπορείς να πείσεις έναν άντρα να νιώθει διαφορετικά για εσένα με “λογική και επιχειρήματα”.

Σκέψου το.

Αν ένας άντρας απλά δεν “το νιώθει” για εσένα, πώς στο καλό περιμένεις να αλλάξει αυτό με το να είσαι “λογική” μαζί του. Κι όμως όλοι το κάνουμε. Οι άνδρες ειδικά είναι οι χειρότεροι σε αυτό. Κολακεύουν συνέχεια τις γυναίκες που δεν τους θέλουν και τις αγοράζουν δώρα. Η συμπεριφορά αυτή μπορεί να αρέσει στις γυναίκες καμιά φορά, αλλά ΠΟΤΕ δεν θα κάνει μια γυναίκα να θελήσει έναν άντρα. Μπορεί να απολαμβάνει τα όσα παίρνει, αλλά δεν αλλάξει το τι νιώθει για αυτόν. Απ’ την άλλη, όταν ένας άντρας δεν ενδιαφέρεται, η γυναίκα θα προσπαθήσει να τον κυνηγήσει, να τον κολακεύσει και να τον πείσει και θα κάνει ότι μπορεί για να αλλάξει τη γνώμη του με λογική προσέγγιση. Κακή ιδέα. Ούτε αυτό θα δουλέψει. Δεν είσαι το μάνα εξ ουρανού για κανέναν. Και όσο κυνηγάς κάτι τόσο φεύγει μακριά σου. Το γνωστό λαικό άσμα «και ποιά θυσία έχει κάνει αυτή για εσένα» είναι καλό να ακούγεται στα μπουζούκια και όχι στα αυτιά του άνδρα που σας ενδιαφέρει.

9ο) Δεν ξέρεις τι να κάνεις σε κάθε κατάσταση

Ένας άντρας έχει μια ξεκάθαρη ιδέα του τι θέλει από μία γυναίκα. Και δεν εννοώ το σεξ. Ξέρω ότι ίσως είναι δύσκολο να το πιστέψεις αλλά όταν είσαι έξω, ραντεβού με έναν άντρα, έχει ήδη μια ιδέα για το τι θέλει από εσένα. images.λοικjpgΚαι αν δεν ξέρεις πώς να το ανακαλύψεις αυτό και απλά κάθεσαι εκεί κοιτάζοντας τον και φλερτάροντας, ή  κάνοντας άλλα πράγματα που πιστεύεις ότι θα τον κάνουν να σε θέλει, δεν θα βοηθήσει! Αν δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις σε κάθε κατάσταση, τότε πιθανότατα θα τα κάνεις μαντάρα και θα χάσεις τα πάντα. Εμείς οι γυναίκες πολύ συχνά δινόμαστε σεξουαλικά σε έναν άνδρα ελπίζοντας ότι έτσι αυτός θα μεταφράσει στην πορεία την κατάσταση σε «σχέση» και θα καταλήξουμε σε επιθυμητό αποτέλεσμα. Στην πραγματικότητα , ένας άνδρας έχει την ικανότητα να ξεχωρίζει την σεξουαλική σύνδεση και την συναισθηματική σαν δύο τελείως ξεχωριστά πράγματα.Και χρειάζονται εξαιρετικές ικανότητες από μία γυναίκα ώστε να καταφέρει να βάλει και τα δύο σε ένα καλούπι και να το δώσει έτσι ώστε να το χωρέσει το λογικότατο μυαλό του καλού της, και να το κρατήσει εκεί. Οι άνδρες βγαίνουν έξω για κάτι περισσότερο από το σέξ και η γυναίκα που γνωρίζει πώς να συμπληρώνει έναν άνδρα σεξουαλικά και συναισθηματικά θα είναι η εκλεκτή της καρδιάς του….και σαν αποτέλεσμα θα πάρει πίσω αυτό που θα δώσει.

Λάθος 10ο) Δεν ψάχνεις βοήθεια

Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος. Αποτρέπει τις γυναίκες για πάντα από το να έχουν την επιτυχία, τον άντρα και τη σχέση που πραγματικά επιθυμούν. Ξέρω, δεν θέλεις να φαίνεσαι αδύναμη ή απελπισμένη. Δεν είναι ωραίο να ζητάς βοήθεια. Τα έχω περάσει κι εγώ. Αλλά έτσι είναι σαν να κάνεις όλα τα λάθη μαζεμένα , και αισθάνεσαι ακόμη χειρότερα, και μπαίνεις σε ένα φαύλο κύκλο επαναλαμβανόμενων λαθών.
imagesλολο 
Επίτρεψε μου να σου πω κάποια πράγματα για εμένα.

Τα τελευταία χρόνια μου ήταν δύσκολο να παρακολουθώ τις γυναίκες (ακόμα και αυτές με τις οποίες είχα απλή φιλία) να αγωνίζονται για να καταλάβουν τον άντρα που ήθελαν ή είχανε. Ήταν τεράστια απογοήτευση για ‘μένα και πήρα την απόφαση να κάνω ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να βοηθήσω τις γυναίκες που ήξερα ώστε να μάθουν πώς να έχουν επιτυχία με τους άντρες και τις σχέσεις. Λοιπόν, μετά από σκληρή δουλειά και αφού έκανα τρελά πράγματα για να μάθω την αλήθεια σχετικά με τους άντρες και τις γυναίκες, κατάλαβα τελικά πολλά πράγματα ακόμα και για τον εαυτό μου. Έχω διαβάσει εκατοντάδες βιβλία ψυχολογίας, ανθρώπινης συμπεριφοράς, συμβουλευτικής σχετικά με τις σχέσεις, την αγάπη, την ερωτική έλξη, την επικοινωνία και πολλά περισσότερα. Η λίστα είναι μεγάλη. Μπορώ πλέον να προσεγγίζω οποιαδήποτε περίπτωση σχετικά με τις σχέσεις και είμαι σίγουρη ότι θα καταλάβω οτιδήποτε συμβαίνει μεταξύ δύο ατόμων. Το καλύτερο είναι ότι μπόρεσα να μοιραστώ τη γνώση μου και να βοηθήσω τις γυναίκες να έχουν μεγαλύτερη επιτυχία με τους άντρες. Είναι μια εμπειρία που με γεμίζει ικανοποίηση και με ανταμείβει, και είναι ο λόγος για τον οποίο με γοήτευσε η γυναικεία προοπτική του κόσμου των σχέσεων. Βοήθησα γυναίκες να ξεπεράσουν αυτό το άρρωστο συναίσθημα ανασφάλειας… αυτό που νιώθεις όταν είσαι μόνη, πληγωμένη ή εξαπατημένη, ή όταν ένας άντρας για τον οποίο έχεις αισθήματα σου λέει ότι “δεν είναι έτοιμος”. Δεν χρειάζεται να φοβάσαι ότι μπορεί να καταλήξεις εξαπατημένη ή μόνη. Μόλις αποκτήσεις την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι και την τεχνική προσέγγισης του άλλου φύλου, θα δεις ότι όλα γύρω σου θα αλλάξουν. Και μόνο η παραδοχή του ότι χρειάζεσαι βοήθεια, θα σου αλλάξει την ενέργεια , τον τρόπο σκέψης, το πώς αισθάνεσαι με τον εαυτό σου και θα πάς σε ένα άλλο επίπεδο.
index.κξηjpg

Και φυσικά, γίνεται ακόμα πιο καλό…

Στην εποχή της “άμεσης ικανοποίησης”, κατανοώ ότι αυτά μπορεί να ακούγονται σαν μία ακόμα μεταμεσονύχτια διαφήμιση telemarketing που σου υπόσχεται να σε κάνει πλούσια ή καλογυμνασμένη μέσα σε μια εβδομάδα. Αλλά τα πράγματα δεν έχουν έτσι… Ξόδεψα πολύ χρόνο και ενέργεια μελετώντας, παρατηρώντας και κατανοώντας αυτό τον τομέα της ζωής. Ήθελα να σχεδιάσω και να δημιουργήσω ένα workshop το οποίο θα ήταν εύκολα κατανοητό για κάθε γυναίκα.  Κάτι που θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις ΑΜΕΣΩΣ ώστε να γνωρίσεις, να γοητεύσεις και να κρατήσεις έναν καλό άντρα. Θέλω να σε βοηθήσω να δημιουργήσεις μία καταπληκτική σχέση με τον σωστό άντρα, χωρίς να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις όλους τους ακατάλληλους άντρες, να σε “χρησιμοποιήσουν” ή να βιώσεις πόνο και απώλεια.
Πλέον πιστεύω ότι ΚΑΘΕ γυναίκα μπορεί να έχει μεγαλύτερη επιτυχία με τους άντρες και λαμβάνω καθημερινά email με γυναικείες ιστορίες επιτυχίας. Αυτές οι γυναίκες έκαναν πράξη όσα έμαθαν, βρήκαν εξαιρετικούς άντρες και έχουν σχέσεις με νόημα. Ξέρω… αναρωτιέσαι, “ένας Coach που μπορεί να διδάξει σε ένα κοινό κορίτσι πώς να είναι πιο επιτυχημένη στις σχέσεις; Αποκλείεται.” Κι όμως, πίστεψε με, θα αυξήσει την επιτυχία σου, την άνεση σου και την ευτυχία σου όσον αφορά τις σχέσεις και τους άντρες σε ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ βαθμό… το εγγυώμαι 100%.

ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!

 
index8
ΛΑΘΗ? ΠΟΙΑ ΛΑΘΗ!
Αγαπητή φίλη, Θα ήθελα να σου κάνω μερικές  ερωτήσεις. Να είσαι ανοικτή και ειλικρινής με τον εαυτό σου καθώς θα απαντάς…
Έχεις συναντήσει ποτέ κάποιον που φαινόταν ότι είναι ο ‘κος τέλειος’ , αλλά μετά που τον γνώρισες καλύτερα κατάλαβες ότι αυτός δεν αισθανόταν το ίδιο που αισθανόσουν εσύ για αυτόν, απλά περνούσε ωραία τον καιρό του μαζί σου? Μέσα στο μυαλουδάκι σου φανταζόσουν τι υπέροχος τύπος ήταν, και ότι, κάπου βαθιά μέσα σας μοιραζόσασταν αυτή την δυνατή «χημεία» που σας έδενε και σας έφερνε κάθε μέρα όλο και πιο κοντά! Αλλά για κάποιον μυστήριο λόγο , ο τύπος δεν το πήγαινε παρακάτω, δεν ήθελε να δεσμευτεί μαζί σου...

Άλλη ιστορία....

Έχεις ποτέ κοιμηθεί με έναν τύπο πολύ σύντομα μετά την γνωριμία σας, αλλά μόλις άρχισε η ιστορία ένιωθες αυτό το παράξενο –ξέρεις -αίσθημα στο στομάχι σου ότι χάνεσαι? Το ήξερες ότι ήταν λάθος, αλλά παρόλα αυτά το έκανες. Και ως δια μαγείας αυτό για το οποίο φοβόσουνα απλά συνέβη. Εξαφανίστηκε χωρίς καμία εξήγηση. Ειλικρινά , σου συνέβη ποτέ αυτό? Φυσικά το χειρότερο από όλα δεν είναι ότι αυτό συνέβη , αλλά ότι ήξερες από την αρχή ότι θα συμβεί…… και παρόλα αυτά το έκανες.

Και για τέλος:

Τα έχεις φτιάξει με κάποιον για πολύ καιρό…. Μιλάω για έξι μήνες, ένα χρόνο ή περισσότερο…. Και έφτασες στο σημείο όπου ήθελες να κάνεις την κουβέντα για «ξέρεις» τι θα γίνει με την σχέση σας. Μόλις όμως ανέφερες το θέμα για μεγαλύτερη δέσμευση και τέτοια , άνοιξε τα μάτια του με έκπληξη και μετά έγινε απόμακρος και μετά σιγά σιγά άρχισε και να εξαφανίζεται και μετά ΑΝΤΙΟ! Εσύ προσπάθησες να τον πλησιάσεις, αλλά αυτός όλο και απομακρυνόταν περισσότερο ΜΑΚΡΙΑ ΣΟΥ.
Είμαι σίγουρη ότι όσο καιρό συνέβαινε αυτό οι φίλες σου θα έλεγαν κάτι σαν: «’Αστον τον μα…κα, ξέχασέ τον , δεν αξίζει» Ή ακόμη καλύτερα  
« δεν βλέπει ο βλάκας το λάθος που κάνει και τι χάνει, είσαι ότι καλύτερο του συνέβη» . Αλλά «ο βλάκας» τελικά όχι μόνο δεν είδε το λάθος του αλλά ούτε που του λείπεις και λίγο.

Θέλεις να σου πω και το χειρότερο?

Δεν έχεις σταματήσει ούτε λεπτό που να μην σκέφτεσαι τι έγινε!Στην πραγματικότητα , κόλλησες. Και βάζω στοίχημα , ο λόγος που κόλλησες είναι γιατί ανησυχείς ότι κάτι φταίει με σένα, κάτι έκανες εσύ λάθος ( και όχι ότι αυτός ήταν τελείως μ….κας). Και μέχρι σήμερα έχεις ακόμη αυτό το αίσθημα ότι ίσως ΕΣΥ έκανες κάτι λάθος, και ότι προκάλεσες με την συμπεριφορά σου προβλήματα χωρίς να το καταλάβεις…… και αν ήξερες ΤΟ ΣΩΣΤΟ , θα το έκανες σίγουρα, και έτσι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά σήμερα.

Λοιπόν, τα άσχημα νέα είναι ότι μάλλον έχεις δίκιο.

Το πιο πιθανό είναι ότι έβαλες και εσύ το χεράκι σου , και τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά εάν ήξερες πώς να χειριστείς μια τέτοια κατάσταση.Σίγουρα θα έκανες κάτι διαφορετικό , εάν ήξερες τι στην ευχή είναι αυτό, ώστε να χειριστείς διαφορετικά την κατάσταση!

Το Μυστικό για να βρείτε και να κρατήσετε τον κο Τέλειο.

Το βασικό ΠΡΟΒΛΗΜΑ εδώ, και σε ότι σου συνέβη είναι ότι, οι άνδρες είναι ένα είδος δύσκολο να το καταλάβεις. Και μόλις βρεις έναν καλό, δυστυχώς δεν έχει και «οδηγίες χρήσης». Επειδή λοιπόν οι φίλες σου σού είπαν ότι δεν έφταιγες εσύ, η ότι ήταν απλά ένας ακόμη «μ..κας» δεν σημαίνει ότι κατάλαβαν και το πρόβλημα ( ή ότι καταλαβαίνουν και τους άνδρες τελοσπάντων). Ας το παραδεχτούμε κορίτσια. Οι περισσότερες από εμάς δεν «καταλαβαίνουμε» τους άνδρες. Οι φίλες μας που προσπαθούν να μας παρηγορήσουν και να μας ανεβάσουν έχουν καλές προθέσεις. Απλά θέλουν να μας κάνουν να αισθανθούμε καλύτερα. Αυτό όμως που καταφέρνουν τελικά είναι να κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Προσπαθούν να ρίξουν όλο το βάρος σε ΑΥΤΟΝ, αντί να προσπαθήσουν να κάνουν ΕΣΑΣ να καταλάβετε πώς να κρατήσετε έναν καλό άνδρα. Και η κατάσταση χειροτερεύει όταν γνωρίζετε πραγματικά έναν σπουδαίο τύπο, αλλά δεν ξέρετε τι να κάνετε για να τον γνωρίσετε καλύτερα και να τον κρατήσετε.  Ας το παραδεχτούμε. Είναι δύσκολο να βρείς κάποιον πραγματικά καλό, αλλά όταν τον βρείς , δεν σε παίρνει να τον χάσεις γιατί έκανες ένα βλακώδες λάθος.  Δεν σε παίρνει να πετάξεις έξη μήνες, ένα χρόνο….. η και παραπάνω και να κινδυνεύεις να χάσεις μια πολύτιμη σχέση απλά και μόνο δεν ήξερες τι να κάνεις σε μια συγκεκριμένη στιγμή.

Λοιπόν σου έχω καλά νέα…

Υπάρχουν πράγματα που μπορείς να κάνεις, μπορείς να μάθεις πώς να καταλάβεις καλύτερα τους άνδρες και να τους κάνεις να σε καταλάβουν και αυτοί . Μπορείς να μάθεις τα λάθη που κάνεις από την αρχή της γνωριμίας σας, και να εντοπίσεις εάν είναι αυτός ο «κος τέλειος» ή είναι απλά «χάσιμο χρόνου». Πρέπει να δούμε τα πράγματα ρεαλιστικά, και χωρίς την πρεμούρα να τα φτιάξουμε με κάποιον απλά και μόνο για να έχουμε σχέση, και έτσι να θυσιάσουμε πολύ περισσότερα από ότι είμαστε έτοιμες.
Καλά μέχρις εδώ? Συνεχίστε να διαβάζετε λοιπόν!!!

Τα λάθη που κάνουμε οι γυναίκες προσπαθώντας να δημιουργήσουμε ή να κρατήσουμε μια σχέση.

images.4jpg
Λάθος 1ο) Βασίζεις την ερωτική σου ζωή στις “δυνατότητές” του

Γνωρίζεις γυναίκες που θα ήθελαν ο άνδρας με τον οποίο έχουν σχέση να τις συμπεριφερόταν διαφορετικά; Φυσικά και γνωρίζεις. Και όπως κι  εγώ, είμαι σίγουρη ότι έχεις φίλες που βγαίνουν με άνδρες οι οποίοι δεν έχουν τίποτα το ιδιαίτερο ή δεν τις φέρονται και πολύ καλά. Με κάποιο τρόπο αυτές οι γυναίκες έχουν πάντα μια δικαιολογία για τα κουσούρια του φίλου τους. Και φυσικά κάνουν το γνωστό και συνηθισμένο «ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΟΥΝ»  
Π.χ. ακούς συνέχεια για αυτόν και πόσο υπέροχος είναι, αλλά ποτέ δεν είναι παρών πουθενά, και ρωτάς την φίλη σου. ‘ Πού είναι ο Γιώργος? ‘ « αχ σήμερα είχε πολύ δουλειά και δεν μπόρεσε να έρθει ή είναι πολύ κουρασμένος, ή ο Γιώργος βαριέται τα κοινωνικά και τέτοιου είδους δικαιολογίες»  Μα τι συμβαίνει; Είναι βασικά πολύ απλό. Οι γυναίκες (και οι άντρες) δεν επιλέγουν τον άνδρα που θέλουν με βάση το πόσο “καλός” ή “ευχάριστος” είναι αυτός απέναντι τους στην καθημερινή ζωή. Οι γυναίκες επιλέγουν τους άντρες που επιλέγουν γιατί νιώθουν μια ισχυρή έλξη γι’ αυτούς βαθιά μέσα τους, στα σωθικά τους.  Αυτό που όλες μας ονομάζουμε «χημεία» .

Και μάντεψε τι…

Οimages5ι γυναίκες θυσιάζουν τα πάντα στον βωμό της «χημείας» ακόμη και την λογική και το προφανές, απλά και μόνο για να αισθάνονται ότι βρίσκονται σε μία περιοχή που ονομάζεται «σχέση» αλλά δεν έχει καμία «σχέση» με αυτό που αισθάνεται ό άνδρας. Κάποιες γυναίκες θα συνεχίσουν να ανέχονται έναν άντρα που δεν τις φέρεται καλά. Ακόμα και για μήνες ή χρόνια… 

Αλλά γιατί να το κάνει αυτό μια γυναίκα;

Για να το θέσω απλά, οι γυναίκες μπερδεύουν την δυνατή έλξη που νιώθουν για έναν άντρα με μια πιο βαθιά “σύνδεση”. Όσες το κάνουν αυτό είναι καταδικασμένες να καταλήξουν σε αποτυχημένες σχέσεις με τους “λάθος” άντρες.

Πώς το ξέρω;

Επειδή το έχω δει εκατοντάδες φορές να συμβαίνει… Και επειδή ήμουν και εγώ σε αυτό το club στο παρελθόν. Όταν σκέφτομαι τις περασμένες μου σχέσεις συνειδητοποιώ ότι ήμουν τυφλή και δεν έβλεπα και πολλά. Πραγματικά εκπλήσσομαι που τώρα μιλάω με πελάτισσες και φίλες και δεν καταλαβαίνουν λέξη από ότι τους λέω, και συνεχίζουν να πιστεύουν ότι αν κάνουν κάτι άλλο ο καλός τους απλά θα αλλάξει. Το μόνο πράγμα που βλέπουν σε αυτόν και το οποίο τις κάνει να μένουν μαζί του είναι η “δυνατότητα” που έχει να αλλάξει, να επικοινωνήσει και να μοιραστεί μαζί τους τα συναισθήματα του. Η δυνατότητα και πιθανότητα για κάτι καλύτερο και η δυνατότητα να αλλάξει και να γίνει καλύτερος εραστής, σύντροφος, οτιδήποτε…Σκέφτονται μέσα τους «μόλις δει τι καλή που είμαι, πόσο ταιριάζουμε σίγουρα θα αλλάξει» και θα φερθεί καλύτερα και θα καταλάβει ότι είμαι η κατάλληλη για αυτόν. Η αλήθεια είναι ότι ένας άνδρας μπορεί να είναι απελπιστικά κακός σε αυτά τα πράγματα απλά και μόνο γιατί «δεν είναι σε καλή φάση» εκείνο το διάστημα . Και κάτι ακόμα πιο σημαντικό. Δεν είναι καν σε μία φάση της ζωής του όπου ξέρει πώς να αναπτύξει μια πιο βαθιά σχέση ή πώς να είναι αφοσιωμένος σε αυτή και ούτε και ενδιαφέρεται να κάνει κάτι τέτοιο – με ΚΑΝΕΝΑ! Αλλά βαθιά μέσα τους οι γυναίκες πιστεύουν πως αν προσπαθήσουν σκληρά, αυτό αρκεί και θα αναπληρώσει αυτό που λείπει από την σχέση. Πιστεύουν πως θα μπορούσε να γίνει κάποιος άλλος μαζί τους… και ότι αυτό θα ήταν εύκολο και για τους δύο. Αυτό κι αν είναι μάχη χαμένη εκ των προτέρων… Όμως αν δεν δεχτείς ότι πολλές γυναίκες κάνουν κάτι τέτοιο ΚΑΙ πως και ΕΣΥ θα μπορούσες να το κάνεις σε κάποιο βαθμό, ΠΟΤΕ δεν θα έχεις με τους άντρες την επιτυχία που επιλέγεις και επιθυμείς.

Λάθος 2ο) Υποθέτεις ότι καταλαβαίνεις τους άντρες και την ψυχολογία τους

Οι άντρες είναι διαφορετικοί από τις γυναίκες. Πρέπει να αποδεχτείς αυτό το γεγονός και να το αντιμετωπίσεις. Όταν μια γυναίκα βλέπει έναν άντρα μπορεί πολύ γρήγορα να εντοπίσει συγκεκριμένα πράγματα που έχουν να κάνουν με το στυλ, τη γλώσσα του σώματος, το κοινωνικό status και τον χαρακτήρα. Όλα αυτά θα της πούνε πολλά για αυτόν. Πολλές γυναίκες δεν συνειδητοποιούν αυτή τη διεργασία γιατί είναι κάτι πολύ απλό και φυσικό για αυτές. Ισχύει όμως το ίδιο και για τους άντρες; Όπως ήδη θα γνωρίζεις μάλλον, οι άντρες είναι γενικά πιο οπτικοί τύποι. Με αποτέλεσμα πολύ συχνά να μη καταλαβαίνουν την μη λεκτική επικοινωνία τόσο καλά όσο οι γυναίκες. Επίσης, τους λείπει η συναισθηματική επίγνωση και η ενόραση που έχουν οι γυναίκες. Οι γυναίκες όμως δεν το θυμούνται αυτό συχνά. Τελικά οι άντρες έλκονται από τις γυναίκες με βάση μόνο την εμφάνιση; Ή συμβαίνει και κάτι άλλο;images Λοιπόν, μετά από χρόνια εξέτασης αυτού του θέματος, και μετά από χιλιάδες συνομιλίες με άνδρες και γυναίκες, μπορώ να σου πω ότι ο “μηχανισμός έλξης” των ανδρών πυροδοτείται από άλλα πράγματα, διαφορετικά από την εμφάνιση. Ειδικά όταν πρόκειται για μακροχρόνιες σχέσεις. Η εμφάνιση απλά τυχαίνει να είναι ο πιο άμεσος τρόπος… Αλλά ΔΕΝ είναι και ο πιο δυνατός! Αν γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιήσεις τη γλώσσα του σώματος και την επικοινωνία σωστά, μπορείς να κάνεις τους άντρες να νιώσουν για εσένα την ίδια δυνατή ερωτική έλξη που και εσύ νιώθεις όταν βλέπεις εκείνον τον ωραίο, sexy τύπο που πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίσεις. Αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι τυχαίο. Πρέπει να μάθεις να το κάνεις. Κάθε γυναίκα μπορεί να το μάθει…

Λάθος 3ο) Προσποιείσαι ότι είσαι κάποια για αυτόν

Με την επιθυμία να ευχαριστήσουν έναν άντρα, οι γυναίκες προσπαθούν συνεχώς να τραβήξουν την προσοχή του, ώστε να τον κάνουν να τις συμπαθήσει, να τις θέλει ή να τις ερωτευτεί.

Άλλη μια ΑΠΑΙΣΙΑ ιδέα.

Πολλές γυναίκες κάνουν ασυνήθιστα πράγματα για να κερδίσουν την προσοχή ενός άντρα. Πιστεύουν λανθασμένα ότι αυτό, με κάποιο μαγικό τρόπο, θα τον κάνει δει τι μοναδική ευκαιρία είναι μια γυναίκα και θα θέλει να είναι μαζί της. Λάθος. Οι άντρες που πραγματικά θέλεις ποτέ δεν γοητεύονται από τον τύπο της γυναίκας που τους κολακεύει, κάνει παιχνιδάκια για στοργή ή παραπονιέται για να πάρει αυτό που θέλει. ΠΟΤΕ. Μη με παρεξηγήσεις. images89 Το να είσαι sexy για έναν άντρα ή να τον ενθαρρύνεις να μοιραστεί τα συναισθήματά του είναι κάτι καλό, αλλά πρέπει να είναι γνήσιο, ανιδιοτελές, και πάνω απ’ όλα στην κατάλληλη στιγμή. Δεν χρειάζεται να φέρεσαι σαν “εύκολη” για να αρέσεις σε έναν άντρα, και ασφαλώς δεν χρειάζεται να φέρεσαι σαν να είναι αυτός κάποιο δώρο εξ ουρανού. Μια τέτοια συμπεριφορά λειτουργεί στην πραγματικότητα έτσι, ώστε ανεπαίσθητα, σε ένα επίπεδο του υποσυνείδητου, να χαμηλώνει το κοινωνικό σου status με έναν άντρα, κάτι το οποίο έχει να κάνει απόλυτα με το πώς σε βλέπει σαν γυναίκα. Οπότε αν πιστεύεις ότι το να τον κάνεις να σε θέλει σημαίνει το να “παίζεις με τις αντρικές φαντασιώσεις” ήδη από την αρχή της σχέσης ή ακόμα και της γνωριμίας, τότε ξανασκέψου το… Ποτέ δεν θα επιτύχεις ψάχνοντας για την έγκριση ενός άντρα και προσπαθώντας να βρεις το δρόμο για την καρδιά του όχι ως ο εαυτός σου αλλά μέσω του sex.  Πρέπει να κατανοήσουμε ότι ο πραγματικός μας εαυτός είναι η δύναμή μας, και αυτός που θα προσελκύσει τον σωστό άνδρα, με την σωστή συμπεριφορά, και τα σωστά αισθήματα για εμάς.  Η πιο άδικη θυσία που κάνουμε είναι η θυσία της προσωπικότητάς μας!Και αυτό απλά και μόνο γιατί θα δει ποιες πραγματικά είμαστε και θα είναι μαζί μας για αυτό τον λόγο και όχι για κάτι φανταστικό. Μην ξεχνάτε ότι σύντομα οι μάσκες πέφτουν και όλα αποκαλύπτονται και αυτό σημαίνει ένα πράγμα ΑΝΤΙΟ!

Λάθος 4ο) Μοιράζεσαι μαζί του το πώς “νιώθεις” πολύ νωρίς

Άλλο ένα τεράστιο και ατυχές λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες με τους άντρες είναι το να μοιράζονται τα συναισθήματά τους πολύ νωρίς.

Άκουσε…

Οι ελκυστικοί, μόνοι, επιτυχημένοι άντρες είναι σπάνιοι. Είναι δημοφιλείς και τυχαίνουν μεγάλης προσοχής από τις γυναίκες. Οι περισσότερες γυναίκες δεν το συνειδητοποιούν, αλλά οι ελκυστικοί άντρες πλησιάζονται από τις γυναίκες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συνεχώς.

Και μάντεψε τι…

Οι ελκυστικοί άντρες είχανε συνήθως πολλές γυναίκες. Σωστά. Έχουν εμπειρία. Ξέρουν τι να περιμένουν. Και ένα πράγμα που κάνει έναν ωραίο άντρα να ξενερώνει και να τρέχει για να φύγει… …είναι μια γυναίκα που του λέει “Ξέρεις, μ’ αρέσεις πάρα πάρα πολύ!” μετά από ένα δυο ραντεβού.
images90
Αυτό σημαίνει για  τον άντρα ότι είσαι απλά από εκείνες τις κλασικά “συναισθηματικά εξαρτημένες” γυναίκες που βιάζονται να κάνουν μια σχέση και θέλουν έναν άντρα για να συμπληρώσει αυτές και τις ζωές τους. Δηλώνει ότι είσαι από τις γυναίκες που έχουν για σημαία ζωής το ΈΧΩ ΣΧΕΣΗ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ’  Αυτό ΔΕΝ είναι ελκυστικό για έναν άντρα. Μη το κάνεις. Χαλάρωσε. Δεν χρειάζεται να βιαστείς να δέσεις τον γάιδαρό σου, γιατί θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.

Υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος…

Δεν λέω το να έχεις μία σχέση μπορεί να σε κάνει ευτυχισμένη, αλλά πρέπει πρώτα να ξέρεις τι είναι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος, να το κατακτήσεις μέσα σου και τότε θα το δεις να συμβαίνει και έξω από εσένα!

Λάθος 5ο) Παρερμηνεύεις τα σημαντικά “σινιάλα” που στέλνουν οι άντρες

Οι άντρες εξωτερικεύουν συνεχώς το πώς νιώθουν για μία γυναίκα και προδίδουν μεγάλα μυστικά για τον εαυτό τους. Οι περισσότερες γυναίκες δε προσέχουν αυτά τα σημάδια ή δεν τους δίνουν την αρμόζουσα σημασία.

Τα σινιάλα που στέλνουν οι άντρες έχουν τέσσερα κύρια επίπεδα:

1) Κοινωνικό: Τι φάση περνάει ο άντρας στη ζωή του – σταθερότητα, εμπιστοσύνη, κατεύθυνση
2) Συναισθηματικό: Αν είναι ή δεν είναι “συναισθηματικά διαθέσιμος”
3) Σωματικό: Αν του αρέσεις και για ποιους λόγους
4) Ερωτική κατάσταση: Αν έχει τη διάθεση να δημιουργήσει και να αναπτύξει μια σχέση στο μέλλον

images3

Το αστείο είναι ότι οι άντρες στέλνουν τα πολυεπίπεδα αυτά σινιάλα εντελώς κατά λάθος. Αυτά κι αν είναι καλά νέα για τις γυναίκες… Οι άντρες δε μπορούν να αντισταθούνε! Αν θέλεις να έχεις αποτελέσματα με τους άντρες πρέπει να μάθεις να αναγνωρίζεις αυτά τα σημάδια. Αυτό σημαίνει να ενδιαφέρεσαι πραγματικά για το τι συμβαίνει στο μυαλό αυτού του ανθρώπου που έχεις απέναντί σου, και να του δώσεις όλη την πρέπουσα σημασία. Από το να ακούς με προσοχή τι σου λέει, και να μην υποθέτεις τίποτα, από το να μην βιάζεσαι να βγάζεις συμπεράσματα, να μην εθελοτυφλείς, και να ακούς την φωνή της λογικής πρώτα και μετά της διαίσθησης που είναι και το δυνατό σημείο των γυναικών.

Μην ξεχνάς τα αγοράκια είναι όντα της λογικής και τα κοριτσάκια της διαίσθησης , άρα ο τέλειος συνδυασμός δίνει το τέλειο αποτέλεσμα!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

36 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

To oti oi gynaikes psaxnonte k vasizonte poli k sta zodia????

ena akomi 11o la8os???
ma gt to kanoun???

Ανώνυμος είπε...

μπορεί μία γυναίκα να μείνει σε μία σχέση με έναν άνδρα που περνάει πολύ δύσκολη φάση της ζωής του?

Sophia είπε...

Γεια σε όλους σας σε αυτό το site μου φέρνει τόση χαρά και ευτυχία σήμερα γι 'αυτό αποφασίσαμε να μοιραστούμε την ευτυχία και την μαρτυρία μου σε όλους σας , το όνομά μου είναι Σοφία είμαι από τη Νέα Υόρκη είμαι 52 ετών i παντρεμένη με τον κ. Γιώργο Cranor είναι βόρεια Αμερική έχουμε 3 μεγαλώσει τα παιδιά και τα εγγόνια , πριν από 2 χρόνια ο σύζυγός μου είπε ότι χρειάζεται ένα διαζύγιο ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον για το γάμο που ήταν το πώς ο σύζυγός μου με άφησε με τα παιδιά και μετακόμισε σε άλλο κράτος με τη νέα φίλη του , i ταξιδέψουν σε ένα φίλο να επισκεφθεί το σύζυγό του, για τον εορτασμό των Χριστουγέννων πάρει εκεί βρήκα ένα ισχυρό άχνη ξόρκι που βοηθούν τους ανθρώπους να καθορίσει σπασμένα γάμο και τη σχέση τους και να πάρουν τον πρώην εραστή πίσω , η άχνη ξόρκι καλείται DOCTOR OBALLA είναι πολύ ισχυρό πέταξε ένα ξόρκι για μένα και μου είπε ότι εγώ θα πρέπει να επιστρέψουν στη χώρα μου, ο σύζυγός μου με περιμένει στο σπίτι, όταν ήρθα πίσω στη Νέα Υόρκη εννοούσα τον σύζυγό μου με τα παιδιά περιμένουν την άφιξή μου, ο σύζυγός μου ζητήσει συγγνώμη για μένα και εμείς ευτυχώς παντρεμένος τώρα είμαι πολύ χαρούμενος δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το ισχυρό ξόρκι εξυπηρετήσουν , αν χρειαστεί , επίσης, να βοηθήσει την επαφή του με τον πλέον e-mail του : oballaspelltemple@hotmail.com

Ανώνυμος είπε...

τα πράγματα είναι πολύ απλά.....όσο πιο ελεύθερος νιώθει ένας άντρας τόσο πιο ερωτευμένος είναι....κανείς άντρας δεν ντρέπεται δεν έχει πολλή δουλειά ή έβγαλε τον σκύλο βόλτα και ξέχασε το κινητό...όταν γουστάρει μια γυναίκα...θα κάνει κίνηση μέχρι και ποδόσφαιρο θα παρατήσει...μιλάω εκ πείρας είδα πως κάνει ένας άντρας που με θέλει και πως αντιδρά όταν δε με θέλει...τα άλλα είναι δικαιολογίες...να τον κάνετε να σας κυνηγά...όταν οι άντρες λενε οτι θελουν δυναμικες δνε εννοουν γυναικες να τους διαταζουν ή να τους το παίζουν ειδημονες για ολα αλλα εκεινες που εχουν τη ζωη τους...φιλες...ενδιαφεροντα....δουλεια..που δεν κρεμονται απο ενα τηλεφωνο τους...εγω απαντουσα παντα μετα απο ωρα πολλες φορες επιτηδες...ειμαι με τις φιλες μου εξω...εχω δουλεια δεν θα σου απαντησω αμεσως και φυσικα ειχα το επιθυμητο αποτελεσμα αναρωτιοταν που ειμαι και τι κανω...απο παιχνιδακι γινομουν ο παικτης...αυτα ειχα να πω...αφηστε τους ελευθερους να ειστε τρυεφερες και γλυκες οχι καχθποπτες γκρινιαρες και υστερικες με το τιο κανουν και θα ειναι για παντα ερωτευμενοι μαζι σας...

Unknown είπε...

Με χαρά στην καρδιά μου, θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό για ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ DR AKPADA να φέρει πίσω ΜΟΥ διαζύγιο ΑΡΧΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ δυνατή αγάπη SPELL επικοινωνίας Δρ AKPADA ON (akpadatemple@hotmail.com) είναι πραγματικά ένα σταλμένο ΘΕΟΣ

Unknown είπε...

Θέλω τον άντρα μου για να αφήσει τη μαρτυρία μου και την ευτυχία μου με όλους σας σε αυτήν την τοποθεσία Web, τελευταία μου χρονιά για μια άλλη γυναίκα στη δουλειά του και εγώ και 2kids μου δώσει, όλα ήταν τόσο δύσκολο για μένα, γιατί εγώ τον τόση αγάπη, έτσι είδα τα στοιχεία του μεγάλου Mutaba κάνει αυτός, έχει βοηθήσει τις γυναίκες στο Check-άνθρωπος πίσω, γι 'αυτό επικοινώνησε μαζί του και να τον βοηθήσει για μένα, η επιστροφή σημάνει για το σύζυγό μου και 2 ημέρες για να αφήσει το σύζυγό μου, την άλλη γυναίκα και έρχεται πίσω στην μου με τόση αγάπη και φροντίδα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη βοήθεια, η μεγάλη Mutaba μου έδωσε και μου children.If είστε εδώ, χρειάζεστε βοήθεια για να σας πάρει πίσω, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω e-mail εραστή greatmutaba@yahoo.com Είμαι περήφανος για την κατάθεσή του.

Michelle Anders είπε...

το όνομά μου είναι Ulrika Charles, ζουν Μαδρίτη, ο σύζυγός μου κι εγώ πήραμε διαζύγιο τελευταία 2yrs, αυτός κίνηση έξω να καλύψει μια άλλη γυναίκα, έκλαιγα κάθε βράδυ όποτε θυμάμαι κόρη μου με ρωτούν όταν Μπαμπάκας έρχεται πίσω στο σπίτι, μου αρέσει τόσο πολύ το σύζυγό μου και να έχουμε ένα μωρό κορίτσι 9 έτη, παλαιά.μπορώ να επικοινωνήσω με τόσες πολλές ξόρκι άχνη πέρυσι κανένας δεν ήταν σε θέση να φέρει πίσω τον άντρα μου, όλα απαίτησαν για πολλά χρήματα από μένα, μου έδωσε την αγάπη ξόρκι μέχρι την περασμένη εβδομάδα, πήγα να επισκεφθώ τον φίλο μου στο σπίτι, είπα στον φίλο μου όλα όσα συμβαίνουν σε μένα και συμμερίζομαι μου τον πόνο της καρδιάς στον φίλο μου Michelle, μου παρουσιάζει ένα ισχυρό Dr.oduduwa tropic afrikan Εθνών, που έχει μια δύναμη μαύρη μαγεία που διαγράφει κάθε κακό ξόρκι που καταστρέφει το γάμο μου.Ο σύζυγός μου ήταν κάτω από ένα κακό ξόρκι από μια άλλη γυναίκα που προκαλούν τον άντρα μου να το διαζύγιο μου.Ο σύζυγός μου Anders ήρθε πίσω στο σπίτι μου κλαίει μόλις χθες ότι ήταν συγγνώμη για το διαζύγιο μου, αυτός εξέφρασε τη λύπη του και είπε ότι δεν ήταν σε σωστό τις αισθήσεις του.Αυτό είναι αλήθεια, ο σύζυγός μου ήταν κάτω από ένα κακό ξόρκι από μια άλλη γυναίκα, επειδή αυτή να πούμε ότι ο σύζυγός μου της χρονολογείται πριν από το γάμο μου.Oduduwa με βοηθήσει λύσει μου problem.tonight γάμο, εγώ και ο άντρας μου με την κόρη μας έχουν μαζί δείπνο στο grand moms στο σπίτι.Είμαι πολύ χαρούμενος και χρησιμοποιούν αυτό το μέσο για να εκτιμήσουν Oduduwa αγάπη ξόρκι εξουσίες.Θα ήθελα να συστήσω Oduduwa αγάπη ξόρκι άχνη, αν σας έχοντας παρόμοια γάμος σχέση προβλήματα Στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Oduduwa προσωπική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω dr.oduduwaspellcaster@gmail.com, Oduduwa και να λύσει προβλήματα, όπως τα εξής: - - ελαφριά κεριά αγάπη ξόρκι για να φέρει πίσω πρώην άντρα / γυναίκα εξουσίες ξόρκι - ξόρκι μέλι να σταματήσει εξαπάτησης και να σταματήσει ψέματα σε μία σχέση - ειρήνη αγάπη ξόρκι για να πάρει πίσω την εμπιστοσύνη στη σχέση σας - αν θέλετε να γεννήσει το δικό σας μωρό - λευκή μαγεία spell να σταματήσει Διαζύγιο / Σπάστε ένα ξόρκι.-κόκκινο-κερί μπαστούνια ξόρκι για χρήματα αποπληρωμής κάποιον δικό - ξόρκι Goog-Γούρι.-ξόρκι για να πάρει προαγωγή γρήγορη δουλειά στο γραφείο εργασίας. - εξέταση επιτυχία ξόρκι.-Παραδοσιακά βότανα και ρίζες θεραπεία ασθενειών καρκίνου και τη θεραπεία του HIV/AIDS - μαγικό ξόρκι αριθμούς για να κερδίσετε το λαχείο και μαγικό ξόρκι για να Win παιχνίδια Σημείωση: οι πληροφορίες είναι δύναμη... Μαγικό ξόρκι εξουσίες είναι πραγματικές και κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλετε αγάπη ξόρκι εξουσίες.Έχω καλή θετική πρόθεση ότι αυτό θα βοηθήσει κάποιον σχέση γάμου σήμερα.Oduduwa whatssap αριθμός: 2348109844548

brenda είπε...

Ο σύζυγός μου και εγώ παντρεύτηκα για περίπου 7 χρόνια τώρα. Είμαστε παντρεμένοι ευτυχώς με δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Πριν από 3 μήνες, άρχισα να παρατηρώ κάποια παράξενη συμπεριφορά από αυτόν και λίγες εβδομάδες αργότερα ανακάλυψα ότι ο σύζυγός μου βλέπει κάποιον. Άρχισε να έρχεται αργά από το σπίτι, δεν ενδιαφέρεται για μένα ούτε για τα παιδιά πια, Μερικές φορές πηγαίνει έξω και δεν επιστρέφει καν σπίτι για περίπου 2-3 ​​ημέρες. Έκανα ό, τι μπορούσα για να διορθώσω αυτό το πρόβλημα αλλά όλα αυτά χωρίς αποτέλεσμα. Ανησυχώ πολύ και χρειάζομαι βοήθεια. Έχω βαρεθεί για τον Δρ Goko πόσο καλό και ωραίο βοηθά τους ανθρώπους στις συζυγικές τους υποθέσεις προβλήματα όπως η αποκατάσταση των σπασμένων σχέσεων και ο γάμος ακόμα περισσότερο. Έτσι, επικοινωνήθηκα μαζί του και του είπα τα προβλήματά μου και μου είπε να μην ανησυχώ ότι θα αποκαταστήσει τον σύζυγό μου 48 ώρες αργότερα. έτσι ακριβώς 48 ώρες ο σύζυγός μου ήρθε σε μένα και ζήτησε συγγνώμη για τα λάθη που έκανε και υποσχέθηκε να μην το ξανακάνω ποτέ. Από τότε, όλα έχουν επιστρέψει στο φυσιολογικό. η οικογένειά μου ζει μαζί με χαρά και πάλι .. Όλα χάρη στον Δρ Goko. Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί του και σας εγγυώμαι ότι θα σας βοηθήσει. Δεν θα σας απογοητεύσει. Στείλτε το στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση: dr.gokosspiritualcaster@gmail.com Whatsapp και Viber τον κατευθύνετε απευθείας στο +2348056398964

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΜΑΛΛΩ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ..
 
  Ποτέ δεν πίστευα σε κασέτες ξόρκις μέχρι η ζωή μου έπεφτε όταν ο εραστής μου από 6 χρόνια αποφάσισε να το καλέσει να το εγκαταλείψει. Ήμουν τόσο καταστροφική που είχα ένα ατύχημα που με άφησε στο κρεβάτι. Μετά από 9 μήνες συναισθηματικού πόνου και εξασθενημένο, ένας φίλος μου με παρουσίασε σε μια συγκεκριμένη καλαθοσφαίριση, αυτό ήταν μετά από να έχω scammed από διάφορες ψεύτικο καλαθοσφαίριση. Ήρθα σε επαφή με τον Δρ Sacre (A Spell Caster). Σε λιγότερο από 24 ώρες, είδω τα θαύματα, ο εραστής μου επέστρεψε σε μένα και η ζωή μου επέστρεψε ακριβώς όπως ένα ολοκληρωμένο παζλ ... είμαι τόσο χαρούμενος .. Ο Δρ Sacre έχει όλα τα είδη των ξόρκων από την εγκυμοσύνη στην αγάπη, από την απασχόληση στην λοταρία βίζα επιτυχής. Έχει ξόρκι για να σταματήσει το διαζύγιο, ξόρκι για να κάνει κάποιον να φανεί ελκυστικός και άλλοι. εδώ είναι η επαφή του για σοβαρές ανθρώπους μόνο, θα μπορούσε να βοηθήσει .... sacretempleofpower@gmail.com ή να καλέσετε / WhatsApp: +2348159768201 wow Δρ Sacre ... ευχαριστώ πολύ ευγνώμων καθώς σώσατε τη ζωή μου Το όνομά μου Κωνσταντίνος Μαριάννα

Tyron Snel είπε...

Γεια σας για όλους είμαι ο Δρ Ogbe (οι μεγάλοι άγγελοι), Έχετε κουραστεί να ψάξετε βοήθεια στο πρόβλημά σας εδώ είναι η λύση σε όλα τα αιτήματα που ελπίζατε να λύσει. Το ξόρκι μου λειτουργεί γρήγορα και καλά μετά το ξόρκι που παίρνετε το αποτέλεσμα και δεν έχει καμία επίδραση. Περνάς σκληρή ζωή:

Χρειάζεστε θεραπεία με βότανα;
Χρειάζεστε συμβουλές για τη σχέση ή βοήθεια;
Χρειάζεστε ξόρκια για να πάρετε τον πρώην εραστή σας;
Χρειάζεστε ξόρκι για να αποκτήσετε παιδί;
Χρειάζεται θεραπεία για οποιαδήποτε ασθένεια ή ασθένεια;
Χρειάζεστε βοήθεια για να προωθηθείτε στο γραφείο ή στις επιχειρήσεις; και τα λοιπα..

Επικοινωνήστε μαζί μου μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: (theangelsofsolution@gmail.com) ευχαριστώ Ελπίζω να λάβω το email σας και θα σας βοηθήσω στο καλύτερο ..

Tyron Snel είπε...

Γεια σας για όλους είμαι ο Δρ Ogbe (οι μεγάλοι άγγελοι), Έχετε κουραστεί να ψάξετε βοήθεια στο πρόβλημά σας εδώ είναι η λύση σε όλα τα αιτήματα που ελπίζατε να λύσει. Το ξόρκι μου λειτουργεί γρήγορα και καλά μετά το ξόρκι που παίρνετε το αποτέλεσμα και δεν έχει καμία επίδραση. Περνάς σκληρή ζωή:

Χρειάζεστε θεραπεία με βότανα;
Χρειάζεστε συμβουλές για τη σχέση ή βοήθεια;
Χρειάζεστε ξόρκια για να πάρετε τον πρώην εραστή σας;
Χρειάζεστε ξόρκι για να αποκτήσετε παιδί;
Χρειάζεται θεραπεία για οποιαδήποτε ασθένεια ή ασθένεια;
Χρειάζεστε βοήθεια για να προωθηθείτε στο γραφείο ή στις επιχειρήσεις; και τα λοιπα..

Επικοινωνήστε μαζί μου μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: (theangelsofsolution@gmail.com) ευχαριστώ Ελπίζω να λάβω το email σας και θα σας βοηθήσω στο καλύτερο ..

animony είπε...

Θέλω να μοιραστώ τη μαρτυρία μου σε όλους σας, παντρεύτηκε τη σύζυγό μου πριν από 2 χρόνια αρχίζουμε να αντιμετωπίζουμε προβλήματα στο σπίτι, σταματάμε να κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι, αγωνίζεται για μικρά πράγματα που έρχεται πάντα αργά το βράδυ, πίνει υπερβολικά αλκοόλ και ύπνο με άλλους άνδρες από την πλευρά. Δεν έχω αγαπήσει ποτέ καμία γυναίκα στη ζωή μου εκτός από την. αυτή είναι ο πατέρας του παιδιού μου και δεν θέλω να την χάσω επειδή έχουμε εργαστεί τόσο σκληρά για να είμαστε ό, τι είμαστε σήμερα. πριν από λίγους μήνες αποφάσισε να ζήσει μαζί μου και τα παιδιά, ότι η μοναξιά μπορεί να είναι δύσκολη μερικές φορές και γι 'αυτό δεν έχω κανέναν να στρέφω και ήμουν θλιβερός. Κάλεσα τη μαμά μου και της εξήγησα τα πάντα, η μητέρα μου μου είπε για τον Δρ. Sango πως την βοήθησε να λύσει το πρόβλημα μεταξύ της και του μπαμπά μου, ήμουν έκπληκτος γι 'αυτό επειδή ήταν χωρίς ο ένας τον άλλον για τρεισήμισι χρόνια και αυτό ήταν σαν θαύμα πώς επέστρεψαν ο ένας στον άλλο. Ήμουν σκηνοθετημένος στο Dr.Sango στο email του: spellspecialistcaster937@gmail.com
και να του εξηγήσω τα πάντα έτσι μου υπόσχεται να μην ανησυχώ ότι θα ρίξει μια ορθογραφία και θα κάνει τα πράγματα να επανέλθουν στο πώς είμαστε τόσο ερωτευμένοι και ότι υπήρχε ένα άλλο αρσενικό πνεύμα που κυβέρνησε τη σύζυγό μου. το πρόβλημά μου θα λυθεί εντός δύο ημερών. Γύρισε λοιπόν την ορθογραφία και μετά από δύο μέρες η αγάπη μου επέστρεψε και μου ζήτησε να τη συγχωρήσω. Είμαι πολύ χαρούμενος τώρα. Γι 'αυτό και αποφάσισα να μοιραστώ τις εμπειρίες μου με όλους όσους έχουν ένα τέτοιο πρόβλημα. Ο Δρ απαλλάσσει το μεγάλο ορθογραφικό λάθος στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: spellspecialistcaster937@gmail.com μπορεί να λύσει τις συνέπειες
1. Πάρτε πίσω τον εραστή σας ή τον σύζυγό σας
2. Πνευματική αλεξίσφαιρα
4. Ορθογραφία χρημάτων
5. Ορθογραφικός έλεγχος
6. Πλούτος ορθογραφίας
7. Ορθογραφική προστασία
8. Λήψη ορθογραφίας εργασίας
9. Να γίνει ένα παιχνίδι διαχειριστή
10. Πάρτε ένα μεγάλο δάνειο χωρίς να πληρώσετε κανένα φόρο
11. Πάρτε τα χρήματα πίσω
12. Τρίψιμο παιδιών
13. Ορθογραφία εγκυμοσύνης
14. Ορθόδοξη ελευθερία
15. Αγάπη ορθογραφία
16, εξαφανίζοντας την ορθογραφία
17. Αόρατη ανθρώπινη ορθογραφία
18. Ο διάδοχος που διέρχεται ορθογραφία
19. Ορθογραφικός γάμος
20. Απορρίψτε την ορθογραφία
21. Ορθόδοξη δημοτικότητα
22. Ορθογραφία θανάτου
23. Ορθογραφία ομορφιάς
24. Μάχη υπερφυσικής εξουσίας
25. Ξόρκια τρελών
26. Δωρεάν ορθογραφικό ορθογραφικό λάθος
27. Παραγωγή ορθογραφίας ταινιών και ταινιών
28. Η ορθογραφία του HIV / AIDS
29. Ορθογραφία φυματίωσης
30. Χαλαρό βάρος και ορθογραφία
31 παιχνίδια λύκου
εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με αυτούς, παρακαλώ επικοινωνήστε γρήγορα με τον Dr.SANGO στο email του spellspecialistcaster937@gmail.com

Gitta Tielmann-Zöller είπε...

Το όνομά μου είναι Ζαφειρία Αλέξανδρος, είμαι από την Αθήνα, αλλά μετακομίζω στη Σκοτία με τον σύζυγό μου, θέλω να μοιραστώ αυτά τα καλά νέα για τη ζωή μου με όλους και με όσους χρειάζονται βοήθεια στον γάμο / σχέση. Υποβλήθηκα για έξι χρόνια, ο σύζυγός μου με άφησε και συνέχισε να έχει άλλη γυναίκα μόνο και μόνο επειδή η οικογένειά του δεν με αγάπησε και επειδή δεν μπορούσα να του δώσω ένα μωρό, φώναξα για επτά χρόνια επειδή ο σύζυγός μου με χώρισε. Ψάξαμε για το ξόρκι που σύννεφο με βοήθησε να ξαναγυρίσω τον σύζυγό μου αγάπη πίσω όταν έχω περάσει σε απευθείας σύνδεση γνώρισα τόσους πολλούς μάγους, όλοι έθεσαν χρήματα χωρίς να με βοηθήσουν, αλλά στις 16 Αυγούστου 2019, είδα μια ηλεκτρονική συνεισφορά ενός καλού μάγου Ονοματεπώνυμο Drigbinovia. Αποφάσισα να έρθω σε επαφή μαζί του όταν έρχομαι σε επαφή μαζί του, μου είπε ότι το πρόβλημά μου είχε λυθεί επειδή ήρθα σε επαφή μαζί του, του είπα όλο το πρόβλημά μου και έκανε μια υπόσχεση να με βοηθήσει να επιστρέψω τον άντρα μου πίσω. Ο Drigbinovia με διδάσκει και μου έδειξε τι να κάνω, ακολουθώ όλες τις οδηγίες και κάνω αυτό που μου ζήτησε να κάνω μετά από τρεις μέρες μου είπε ότι ο σύζυγός μου θα με καλέσει πριν κοιμηθώ εκείνη την ημέρα και να ζητήσω συγγνώμη. Μόλις μου είπε τα πάντα, ο σύζυγός μου με τηλεφώνησε και μου ζήτησε να τον πάρω πίσω μετά από έξι χρόνια διαζυγίου. σήμερα μοιράζομαι αυτό το μήνυμα γιατί θέλω να μάθει ο κόσμος και είναι καλή δουλειά και είμαι επίσης πολύ χαρούμενος που είμαι έγκυος και για όσους από εσάς που χρειάζεστε βοήθεια, προβλήματα με την εργασία ή την προώθηση επικοινωνήστε με την Drigbinovia σήμερα και λύστε το πρόβλημά σας εδώ είναι e-mail: doctorigbinovia93@gmail.com ή whatsapp τον Ι +2348144480768 Σας υπόσχομαι ότι το πρόβλημά σας θα λυθεί

COMMENT είπε...

Κατά τη διάρκεια της αναζήτησής μου στο GOOGLE για βοήθεια για να βγάλω τον πρώην εραστή μου, ο οποίος θα αποκτούσε το διαζύγιο, συναντήθηκα αυτόν τον υπέροχο άνδρα που ονομάζεται DR.AGBAZARA, ο οποίος έκανε ωραία δουλειά βοηθώντας μου να βγάλω το διαζευγμένο σύζυγό μου εντός 48 ωρών. τέτοια πράγματα μπορεί να είναι δυνατά, αλλά τώρα είμαι μια ζωντανή μαρτυρία γι 'αυτό επειδή το AGBAZARA TEMPLE έφερε πραγματικά τον εραστή μου πίσω, Αν εξακολουθείτε να αμφιβάλλετε γιατί να μην επικοινωνήσετε με το DR.AGBAZARA TEMPLE στο email: ( agbazara@gmail.com ) Ή WHAT'S APPS ( +2348104102662 ), Τότε σας υπόσχομαι ότι μετά από 48 ώρες θα έχετε λόγους να γιορτάσετε σαν κι εμένα.

Blogger είπε...

Παρακαλώ επισκεφθείτε (omooguntempleofanswer@gmail.com) και επίσης να επικοινωνήσετε με το Dr.omoogun αν χρειάζεστε ένα ισχυρό αγάπη για να καθορίσετε τη χαλασμένη σχέση σας ..... Πήρα ένα διαζύγιο από τον σύζυγό μου όταν ήμουν έξι μήνες έγκυος με το δεύτερο παιδί μου. Είχαμε διαμαρτυρόμαστε και αγωνιζόμαστε ασταμάτητα από την ημέρα που το πρώτο μας παιδί είχε συλληφθεί, ούτε αγάπη ούτε εμπιστοσύνη από αυτόν πια, ώστε με χώρισε. Και όλα αυτά, προσπαθώ να βρω όλα τα διαφορετικά μέσα για να τον βγάλω πίσω, επίσης προσπάθησα μερικούς διαφορετικούς γύρους ορθογραφίας εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά κανένας από αυτούς δεν θα μπορούσε να φέρει πίσω μου. Ήταν μόνο ο Dr.omoogun που με εγγυούσε μια επείγουσα χρονοκαθυστέρηση 48 ωρών και με διαβεβαιώνει ότι ο σύζυγός μου θα είναι μαζί μου και πάλι. Σας γράφω για να σας ευχαριστήσω και τη βαθιά ευγνωμοσύνη σας για την τήρηση των υποσχέσεών σας, αλλά και για τη διάσωση του γάμου μου και για τη χρήση των προικισμένων και μεγάλων δυνάμεών σας για να φέρει τον άντρα μου πίσω στο σπίτι. Ήμουν ενθουσιασμένος που ξέρω ότι είστε ειδικευμένοι στην επανένωση των εραστών. Σας ευχαριστώ κύριε, γιατί με βοηθήσατε μέσα από τους χειρότερους χρόνους της ζωής μου, επειδή είμαι τόσο σπουδαίος καλαθοσφαιριστής, και για να μου δώσω ένα ξόρκι αγάπης που μου έφερε τόσο μεγάλη χαρά στο γάμο μου. Ο σύζυγός μου είναι πίσω και υπόσχεται να μην με αφήσει ξανά. Εάν αμφιβάλλετε για την ικανότητά του, εμπιστευθείτε. Θα πρέπει να πάρετε μια ευκαιρία. Αποδίδει με τρόπους που δεν θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε. Εάν είστε τους τώρα και χρειάζεστε ένα ισχυρό και επείγον μαγικό αγάπη για να φέρει πίσω ex σας ευγενική επαφή Dr.omoogun αυτή τη στιγμή είναι η μόνη απάντηση για να αποκαταστήσει σπασμένη σχέση ή γάμο σας. email omooguntempleofanswer@gmail.com ή What-App ο αριθμός τηλεφώνου του στο +2348149416142

Blogger είπε...

Παρακαλώ επισκεφθείτε (omooguntempleofanswer@gmail.com) και επίσης να επικοινωνήσετε με το Dr.omoogun αν χρειάζεστε ένα ισχυρό αγάπη για να καθορίσετε τη χαλασμένη σχέση σας ..... Πήρα ένα διαζύγιο από τον σύζυγό μου όταν ήμουν έξι μήνες έγκυος με το δεύτερο παιδί μου. Είχαμε διαμαρτυρόμαστε και αγωνιζόμαστε ασταμάτητα από την ημέρα που το πρώτο μας παιδί είχε συλληφθεί, ούτε αγάπη ούτε εμπιστοσύνη από αυτόν πια, ώστε με χώρισε. Και όλα αυτά, προσπαθώ να βρω όλα τα διαφορετικά μέσα για να τον βγάλω πίσω, επίσης προσπάθησα μερικούς διαφορετικούς γύρους ορθογραφίας εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά κανένας από αυτούς δεν θα μπορούσε να φέρει πίσω μου. Ήταν μόνο ο Dr.omoogun που με εγγυούσε μια επείγουσα χρονοκαθυστέρηση 48 ωρών και με διαβεβαιώνει ότι ο σύζυγός μου θα είναι μαζί μου και πάλι. Σας γράφω για να σας ευχαριστήσω και τη βαθιά ευγνωμοσύνη σας για την τήρηση των υποσχέσεών σας, αλλά και για τη διάσωση του γάμου μου και για τη χρήση των προικισμένων και μεγάλων δυνάμεών σας για να φέρει τον άντρα μου πίσω στο σπίτι. Ήμουν ενθουσιασμένος που ξέρω ότι είστε ειδικευμένοι στην επανένωση των εραστών. Σας ευχαριστώ κύριε, γιατί με βοηθήσατε μέσα από τους χειρότερους χρόνους της ζωής μου, επειδή είμαι τόσο σπουδαίος καλαθοσφαιριστής, και για να μου δώσω ένα ξόρκι αγάπης που μου έφερε τόσο μεγάλη χαρά στο γάμο μου. Ο σύζυγός μου είναι πίσω και υπόσχεται να μην με αφήσει ξανά. Εάν αμφιβάλλετε για την ικανότητά του, εμπιστευθείτε. Θα πρέπει να πάρετε μια ευκαιρία. Αποδίδει με τρόπους που δεν θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε. Εάν είστε τους τώρα και χρειάζεστε ένα ισχυρό και επείγον μαγικό αγάπη για να φέρει πίσω ex σας ευγενική επαφή Dr.omoogun αυτή τη στιγμή είναι η μόνη απάντηση για να αποκαταστήσει σπασμένη σχέση ή γάμο σας. email omooguntempleofanswer@gmail.com ή What-App ο αριθμός τηλεφώνου του στο +2348149416142

Benson luck είπε...

"Το όνομα μου είναι MARISHA, είμαι από την Αγγλία, ο φίλος μου με άφησε πριν από ένα μήνα και έφευγε με μια άλλη γυναίκα που είναι 7 χρονών μεγαλύτερη από αυτόν , αισθάνομαι ότι η ζωή μου έχει τελειώσει τελείως, ψάχνω στο διαδίκτυο για βοήθεια "Διάβασα για μια μαρτυρία στο διαδίκτυο πώς μια καλαθοσφαίριση έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να φτάσουν εκεί εραστή πίσω. Έχω καταπιεί για το παρελθόν ένα μήνα και αυτό που χρειαζόμαι είναι να τον πάρω πίσω και να ζήσω μαζί του ευτυχώς. οπότε αποφάσισα να το δοκιμάσω, έτσι έφτασα σε επαφή με τον καλαθοσφαιριστή που ονομάζεται Dr.Idemmiri και εξήγησα τα προβλήματά του σε αυτόν και έριξε ένα ξόρκι αγάπης το οποίο χρησιμοποιώ για να πάρω τον φίλο μου πίσω και τώρα η ζωή μου είναι πλήρης και οι δυο μας είναι πολύ ευχαριστημένοι με τη σχέση. και είμαι πραγματικά ευγνώμων σε αυτόν τον άνθρωπο για αυτό που έκανε για μένα και τον άνθρωπο μου, Σας ευχαριστώ πολύ και θα συνεχίσω να λέω τη μαρτυρία μου ξανά και ξανά. για εκείνους που χρειάζονται βοήθεια ή έχουν το ίδιο πρόβλημα θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί του στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Idemmiri9@gmail.com ή Call / WhatsApp τον: +2349070818779,

Benson luck είπε...

"Το όνομα μου είναι MARISHA, είμαι από την Αγγλία, ο φίλος μου με άφησε πριν από ένα μήνα και έφευγε με μια άλλη γυναίκα που είναι 7 χρονών μεγαλύτερη από αυτόν , αισθάνομαι ότι η ζωή μου έχει τελειώσει τελείως, ψάχνω στο διαδίκτυο για βοήθεια "Διάβασα για μια μαρτυρία στο διαδίκτυο πώς μια καλαθοσφαίριση έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να φτάσουν εκεί εραστή πίσω. Έχω καταπιεί για το παρελθόν ένα μήνα και αυτό που χρειαζόμαι είναι να τον πάρω πίσω και να ζήσω μαζί του ευτυχώς. οπότε αποφάσισα να το δοκιμάσω, έτσι έφτασα σε επαφή με τον καλαθοσφαιριστή που ονομάζεται Dr.Idemmiri και εξήγησα τα προβλήματά του σε αυτόν και έριξε ένα ξόρκι αγάπης το οποίο χρησιμοποιώ για να πάρω τον φίλο μου πίσω και τώρα η ζωή μου είναι πλήρης και οι δυο μας είναι πολύ ευχαριστημένοι με τη σχέση. και είμαι πραγματικά ευγνώμων σε αυτόν τον άνθρωπο για αυτό που έκανε για μένα και τον άνθρωπο μου, Σας ευχαριστώ πολύ και θα συνεχίσω να λέω τη μαρτυρία μου ξανά και ξανά. για εκείνους που χρειάζονται βοήθεια ή έχουν το ίδιο πρόβλημα θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί του στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Idemmiri9@gmail.com ή Call / WhatsApp τον: +2349070818779,

Benson luck είπε...

Χαιρετισμός σε όλους, θέλω απλώς να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για να πω μια εξαιρετική ευχαρίστηση (Δρ. Idemmiri) για τη μετατροπή της λύπης μου στη χαρά. Ο σύζυγός μου με άφησε για άλλη γυναίκα πριν από 3 μήνες και από τότε η ζωή μου έχει γεμίσει με πόνο θλίψη και διάλειμμα καρδιάς επειδή ήταν η πρώτη μου αγάπη με την οποία έχω περάσει όλη μου τη ζωή. Ένας φίλος μου είπε ότι είδε μερικές μαρτυρίες ενός καλαθοσφαιριστή που ονομάζεται Dr Idemmiri, ότι μπορεί να φέρει πίσω τον εραστή μέσα σε λίγες μέρες, το γέλα έξω και είπε ότι δεν με ενδιαφέρει αλλά λόγω της αγάπης που είχε ο φίλος μου για μένα, συμβουλεύτηκε το μεγάλο καζίνο για λογαριασμό μου και προς μεγάλη μου έκπληξη μετά από 2 ημέρες ο σύζυγός μου με τηλεφώνησε για πρώτη φορά μετά από τρεις μήνες που μου λείπει και ότι είναι τόσο λυπημένος για κάθε πράγμα που με έκανε να περάσει. επέστρεψε σε μένα και τώρα είμαστε ευτυχισμένοι μαζί. Δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω, γιατί είναι εξαιρετικά απίστευτο. Σας ευχαριστώ τον Δρ. Ιδεμιρή για την επαναφορά του εραστή μου αλλά και του υπέροχου φίλου μου που παρενέβη για λογαριασμό μου, για όποιον μπορεί να χρειαστεί τη βοήθεια αυτού του μεγάλου καλαθοσφαίρου εδώ είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

idemmiri9@gmail.com ή ό, τι δεν είναι APAP: +2349070818779.

Unknown είπε...

Φεύγω με το σύζυγό μου για 4 χρόνια, έχουμε 2 παιδιά. Έτσι, ξαφνικά πριν από 7 μήνες, αποφάσισε να καταλήξει στη σχέση χωρίς εύλογο λόγο. Ήταν πραγματικά απομακρυσμένη, δεν ήταν μια καλή ατμόσφαιρα στο σπίτι, θλίψη, δεν μπορούσα να τον αναγνωρίσω. Έτσι πηγαίνω στο διαδίκτυο αναζητώντας λύση. Βρήκα κάποιον να καλέσει τον Δρ. Ayoola, τον ήρθα σε επαφή μαζί του για βοήθεια, πραγματικά με βοήθησε να μπορέσει ο σύζυγός μου να επιστρέψει σε μένα και να με αγαπά όπως ήταν στην αρχή. Είναι πολύ καλό πρόσωπο. Έτσι, με βοήθησε, έκανα ό, τι μου ζήτησε να κάνω. και μπορώ να σας εγγυηθώ, ο σύζυγός μου έχει επιστρέψει και η οικογένειά μου επιστρέφει μαζί με την ευτυχία και την αγάπη. Τον πιστέψτε και θα το διορθώσει. Αυτό είναι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του: drayoolasolutionhome@gmail.com Ή τον καλέστε στο whatsapp +31684065675 ή στο https://twitter.com/DrAyoola1 https://drayoolasolutionhome.com/

Jessica Luis είπε...

Γεια σου, είμαι τόσο ενθουσιασμένος μου σπασμένος Γάμος έχει αποκατασταθεί και ο σύζυγός μου είναι πίσω αφού έφυγε από εμένα και τα δύο παιδιά μας για άλλη γυναίκα. Μετά από 8 χρόνια γάμου, εγώ και ο σύζυγός μου ήμασταν σε μια διαμάχη ή την άλλη μέχρι που τελικά με άφησε και μετακόμισε στην Καλιφόρνια για να είναι με μια άλλη γυναίκα. Ένιωσα ότι η ζωή μου τελείωσε και τα παιδιά μου σκέφτηκαν ότι δεν θα είδαν ξανά τον πατέρα τους. προσπάθησα να είμαι ισχυρός μόνο για τα παιδιά αλλά δεν μπορούσα να ελέγξω τους πόνους που βασανίζουν την καρδιά μου, η καρδιά μου γεμίζει με θλίψεις και πόνους γιατί ήμουν πραγματικά ερωτευμένος με τον σύζυγό μου. Κάθε μέρα και νύχτα σκέφτομαι αυτόν και πάντα εύχομαι να επιστρέψει σε μένα, ήμουν πραγματικά αναστατωμένος και χρειαζόμουν βοήθεια, έτσι έψαξα για βοήθεια online και βρήκα μια ιστοσελίδα που πρότεινε ότι ο Δρ Mohammed μπορεί να βοηθήσει να πάρει πρώην πίσω γρήγορα . Έτσι, ένιωσα ότι πρέπει να τον δοκιμάσω. Τον επικοινωνήσαμε και μου είπε τι να κάνω και το έκανα τότε έκανε για μένα (αγάπη αγάπης). 28 ώρες αργότερα, ο σύζυγός μου μου τηλεφώνησε πραγματικά και μου είπε ότι μου λείπει και τα παιδιά τόσο πολύ, τόσο εκπληκτικό! Γι 'αυτό και επέστρεψε την ίδια ημέρα, με πολλή αγάπη και χαρά, και ζήτησε συγγνώμη για το λάθος του και για τον πόνο που προκάλεσε εμένα και τα παιδιά. Στη συνέχεια, από εκείνη την ημέρα, ο γάμος μας ήταν πλέον ισχυρός από ό, τι ήταν πριν, Όλοι χάρη στον Δρ Μωχάμεθ. είναι τόσο ισχυρός και αποφάσισα να μοιραστώ την ιστορία μου στο διαδίκτυο που ο Δρ Mohammed πραγματικός και ισχυρός καλαθοσφαιριστής που πάντα θα προσεύχομαι να ζήσω πολύ για να βοηθήσω τα παιδιά του σε περιόδους δυσκολίας, αν είστε εδώ και χρειάζεστε το πίσω σας ή ο σύζυγός σας μετακόμισε σε μια άλλη γυναίκα, μην κλαίνε πια, επικοινωνήστε με αυτόν τον ισχυρό καλαθοσφαιριστή τώρα. Ακολουθήστε την επαφή του: Στείλτε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: monicaspiritualtemple@gmail.com, μπορείτε επίσης να τον καλέσετε ή να τον προσθέσετε στην εφαρμογή Whats-app: +2348134493948

Theresa williams είπε...

Γεια σας, είμαι η Τερέζα Γουίλιαμς Μετά από χρόνια σχέσης με τον Άντερσον, χώρισε μαζί μου, έκανα ό, τι ήταν δυνατό για να τον επαναφέρω, αλλά όλα ήταν μάταια, τον ήθελα τόσο πολύ λόγω της αγάπης που έχω γι 'αυτόν, Τον παρακαλούσα με τα πάντα, έκανα υποσχέσεις αλλά αρνήθηκε. Εξήγησα το πρόβλημά μου στον φίλο μου και μου πρότεινε να προτιμήσω να επικοινωνήσω με έναν ξόρκι που θα μπορούσε να με βοηθήσει να κάνω ένα ξόρκι για να τον επαναφέρω, αλλά είμαι ο τύπος που ποτέ δεν πίστευε στο ξόρκι, δεν είχα άλλη επιλογή από το να το δοκιμάσω, εγώ μου έστειλε το ξόρκι ξόρκι, και μου είπε ότι δεν υπήρχε πρόβλημα ότι όλα θα είναι εντάξει πριν από τρεις ημέρες, ότι ο πρώην μου θα επιστρέψει σε μένα πριν από τρεις ημέρες, έριξε το ξόρκι και εκπληκτικά τη δεύτερη μέρα, ήταν γύρω στις 4μμ. Ο πρώην μου τηλεφώνησε, ήμουν τόσο έκπληκτος, απάντησα στο τηλεφώνημα και το μόνο που είπε ήταν ότι λυπάται τόσο πολύ για όλα όσα συνέβησαν που ήθελε να επιστρέψω σε αυτόν, που με αγαπά τόσο πολύ. Ήμουν τόσο χαρούμενος και πήγα σε αυτόν, έτσι ξεκινήσαμε να ζούμε μαζί ευτυχισμένοι ξανά. Έκτοτε, έχω υποσχεθεί ότι όποιος γνωρίζω ότι έχει πρόβλημα σχέσης, θα βοηθούσα ένα τέτοιο άτομο παραπέμποντάς τον στο μοναδικό και ισχυρό ξόρκι που με βοήθησε με το δικό μου πρόβλημα. Το email του: {drogunduspellcaster@gmail.com} μπορείτε να τον στείλετε μέσω email εάν χρειάζεστε τη βοήθειά του στη σχέση σας ή σε οποιαδήποτε άλλη υπόθεση.
1) Αγάπη ξόρκια
2) Χάθηκε η αγάπη
3) Σταματήστε τα ξόρκια διαζυγίου
4) Ορθογραφία γάμου
5) Ξόρκι εγκυμοσύνης
6) Διαλείμματα ξόρκια
7) Ξόρκι θανάτου
8.) Θέλετε να προωθηθείτε στο γραφείο σας
9) θέλεις να ικανοποιήσεις τον εραστή σου
10) Λοταρία
Επικοινωνήστε με αυτόν τον υπέροχο άνδρα εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα για μια διαρκή λύση
μέσω {drogunduspellcaster@gmail.com}

paulina είπε...

Βρήκα επιτέλους την πραγματική λύση για να σταματήσω
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΣΧΕΣΗΣ.

Το διαζύγιο δεν είναι λύση σε όλα τα προβλήματα, μερικές φορές τα παιδιά μπορούν να υποφέρουν εξαιτίας αυτού του διαζυγίου και μπορεί να έχουν πόνο για μια ζωή. Πριν από το διαζύγιο, πρέπει να σκεφτείτε εάν είναι ένα καλό βήμα και τι θα συμβεί στο μέλλον. ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ Βρήκα επιτέλους την πραγματική λύση για να σταματήσω τα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ.

Είχα επίσης ένα παρόμοιο πρόβλημα, αλλά σήμερα είναι μια όμορφη ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου, επειδή ο DR Tugala με βοήθησε να επαναφέρω τον σύζυγό μου με την αγάπη του. Είχα παντρευτεί για 6 χρόνια και ήταν τόσο τρομερό επειδή ο σύζυγός μου με εξαπατούσε πραγματικά και ήθελα να τον χωρίσω, αλλά όταν συνάντησα μια ανάρτηση για τον Δρ. Tugala πώς βοηθά στην επίλυση προβλημάτων στους γάμους και τις σχέσεις αποφάσισα να στείλτε του ένα μήνυμα στο whatsapp, και απάντησε αμέσως εξηγώ το πρόβλημά μου και μου είπε να μην ανησυχώ ότι θα με βοηθήσει. 3 μέρες μετά το ξόρκι, ο σύζυγός μου έρχεται σπίτι και φωνάζει για να τον συγχωρήσω για αυτό που μου έκανε.

Ω Θεέ μου, είμαι τόσο χαρούμενος. και εδώ γιορτάζω γιατί ο σύζυγός μου έχει αλλάξει εντελώς. Πάντα θέλει να είναι δίπλα μου και δεν μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς εμένα. Απολαμβάνω πραγματικά το γάμο μου. Επικοινωνήστε με την DR TUGALA ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. Μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ευτυχισμένοι στο γάμο και τη σχέση σας. Ελπίζω ότι αυτό μπορεί να βοηθήσει και κάποιον.

DR TUGALA ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ...... EMAIL:
acubespiritualhome@live.com ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΛΗΣΗΣ / WHATSAPP +917838753914 _____ +2348111959371

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΜΟΥ.


Αφού είχε σχέση με τον Άντερσον για χρόνια, χώρισε μαζί μου, έκανα ό, τι καλύτερο μπορούσα για να τον επαναφέρω, αλλά ήταν μάταια, τον αγαπούσα τόσο πολύ για την αγάπη που είχα γι 'αυτόν, που τον παρακαλούσα τα πάντα, Έκανα υποσχέσεις αλλά αρνήθηκε. Εξήγησα το πρόβλημά μου στον φίλο μου και μου πρότεινε να επικοινωνήσω με έναν ορθογράφο που θα μπορούσε να με βοηθήσει να κάνω ξόρκι για να τον ξαναδώ, αλλά είμαι ο τύπος που ποτέ δεν πίστευε στο ξόρκι, δεν είχα άλλη επιλογή από το να προσπαθήσω, Έστειλα ταχυδρομικά στον ορθογράφο, και μου είπε ότι δεν υπήρχε πρόβλημα ότι όλα θα ήταν καλά πριν από τρεις ημέρες, ότι ο πρώην μου θα επανέλθει σε μένα πριν από τρεις ημέρες, έριξε το ξόρκι και εκπληκτικά τη δεύτερη μέρα, ήταν περίπου από τις 4 μ.μ. Ο πρώην μου με τηλεφώνησε, ήταν τόσο έκπληκτος που απάντησα στην κλήση και το μόνο που είπε ήταν ότι λυπάται τόσο για όλα όσα συνέβησαν που ήθελε να επιστρέψω μαζί του, που με αγαπά τόσο πολύ. Ήταν τόσο χαρούμενος και πήγα μαζί του, έτσι ξεκινήσαμε να ζούμε μαζί ευτυχισμένοι ξανά. Από τότε, έχω υποσχεθεί ότι όποιος ξέρω που έχει πρόβλημα σχέσης θα ήταν χρήσιμος σε αυτό το άτομο, παραπέμποντάς τον στον μοναδικό πραγματικό και ισχυρό ξόρκι που με βοήθησε με το δικό μου πρόβλημα. Το email της, acubespiritualhome@live.com, μπορεί να σας στείλει ένα email εάν χρειάζεστε τη βοήθειά της στη σχέση σας ή σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση.

1) ξόρκια αγάπης
2) Χαμένα ξόρκια αγάπης
3) Ξόρκια διαζυγίου
4) Ξόρκια γάμου
5) Δεσμευτικά ξόρκια
6) Διάλειμμα ξόρκια
7) Εξαφανίστε έναν εραστή του παρελθόντος.
8.) εάν θέλετε να προωθηθείτε στο γραφείο σας
9) θέλετε να ικανοποιήσετε τον εραστή σας

Επικοινωνήστε με αυτόν τον υπέροχο άνδρα εάν έχετε προβλήματα για μια διαρκή λύση, τον αριθμό WhatsApp του στο +2348111959371
+917838753914

Anna είπε...

Hallo kijkers, mijn naam είναι Mary Vale, mijn man heeft me na een jaar huwelijk verlaten voor een andere vrouw. Ο Ik είχα σκληρό κολοκύθι omdat ik zoveel van hem hield. Ο Ik Werd erg ongerust και είχε ένα κολοκύθα. Toen ik de deze trouwe dag op Διαδίκτυο και ήταν μια περιήγηση ήταν, kwam ik een bepaalde getuigenis tegen over de GREAT * ANTON SCHMIDT * Dus ik vond dat ikem eens moest proberen. Η επικοινωνία με τον συνάδελφο μου συναντήθηκε με τον εαυτό μου. 28 αργότερα kwam mijn man huilend bij me terug en smeekte om vergeving. Vandaag ben ik zo blij en ik wil deze geweldige spreukmaker aanbevelen aan iedereen die echt een dringende oplossing nodig heeft voor zijn of haar verbroken relaties waarin hij gespecialiseerd είναι 1. breng verloren geliefde terug 2. win het hart van je om συνεργάτες te vinden 4. getrouwd zijn 5. liefdesaantrekkelijkheid 6. huwelijksproblemen & echtscheiding 7. liefdesgedeelte 8. nierprobleem alle soorten ziekten u kunt contact met hem opnemen op whatsapp met (+234803 042 5673) του e-mail .com

Unknown είπε...

Αποκτήστε τον σύζυγό ή τον φίλο σας πίσω και κρατήστε τον μόνιμα ». Το Dr.IDEMMIRI είναι ένας πραγματικός και πραγματικός έρωτας. Μόλις επέστρεψα τον σύζυγό μου μέσω της βοήθειας του Δρ IDEMMIRI Experts Experts Experts. Το όνομά μου είναι Beverly Carter και είμαι από την Tx, ΗΠΑ. Ο σύζυγός μου με άφησε για μια άλλη γυναίκα, Αυτό ήταν μόλις 3 χρόνια από τον γάμο μας. Το πιο οδυνηρό είναι ότι ήμουν έγκυος με το δεύτερο μωρό μας. Τον ήθελα πίσω. Έκανα τα πάντα για να τον φέρω πίσω, αλλά όλα ήταν μάταια, τον ήθελα πάρα πολύ άσχημα εξαιτίας της αγάπης που είχα γι 'αυτόν, τον παρακαλούσα με τα πάντα, έκανα υποσχέσεις αλλά αρνήθηκε. Εξήγησα το πρόβλημά μου στον φίλο μου και μου πρότεινε να προτιμήσω να επικοινωνήσω με έναν ορθογράφο που θα μπορούσε να με βοηθήσει να κάνω ξόρκι για να τον επαναφέρω, δεν είχα άλλη επιλογή από το να το δοκιμάσω. Έστειλα μήνυμα στον ορθογράφο που ονομάζεται dr IDEMMIRI, και με διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρχε πρόβλημα και ότι όλα θα είναι εντάξει πριν από 11 ώρες. Έκανε το ξόρκι και εκπληκτικά 11 ώρες αργότερα, ο σύζυγός μου με τηλεφώνησε. Ήμουν τόσο έκπληκτος, απάντησα στο τηλεφώνημα και το μόνο που είπε ήταν ότι λυπάται τόσο πολύ για ό, τι είχε συμβεί. Ήθελε να επιστρέψω σε αυτόν. Είπε επίσης ότι με αγάπησε τόσο πολύ. Ήμουν τόσο χαρούμενος και πήγα σε αυτόν. Έτσι αρχίσαμε να ζούμε μαζί ξανά ευτυχισμένα. Ευχαριστώ τον Δρ IDEMMIRI. αν βρίσκεστε εδώ και ο εραστής σας σας απορρίπτει, ή ο σύζυγός σας μετακόμισε σε άλλη γυναίκα, μην κλαίτε πια, επικοινωνήστε με τον Dr.IDEMMIRI για βοήθεια τώρα..Εδώ η επαφή του, WhatsApp του: +2349070818779 ή (idemmiri9@gmail.com .)

Elisabeth Dora είπε...

Ich bin Barrister Elisabeth Dora, ich lebe und arbeite in Dresden, nach dem Tod meines Mannes vor 13 Jahren entscheide ich mich nie wieder, in eine Beziehung zu kommen, erst vor kurzem habe ich einen Mann gefunden, der auch Arzt in Dresden ist, der auch seine Frau verloren hat, Ich treffe ihn in einer der Dating-Website namens Match, nach einigen Chats eng wir beschließen, einander zu treffen wir treffen und ich mag ihn, und er mag mich auch, bevor wir wissen, dass wir einander so sehr lieben, wir heirateten das Leben war gut und perfekt, nachdem manchmal hatten wir einige Vereinbarungen missverstehen, und er verließ, nach einigen Tagen rief ich ihn, und er nahm nicht, ging ich zu seinem Arbeitsplatz ging er nicht sprechen mich, sodass wir uns auflösten, ich liebe ihn so sehr und ich weiß, dass es meine Schuld war, die wir auflösten, einen Monat später las ich einen Artikel darüber, wie Dr. Lomi einer Frau helfen konnte, seinen Mann zurückzubekommen, Ich sammelte schnell seine Nummer und rief ihn an, nach einem Gespräch, sagte er mir, er kann mir helfen, dass mein Geliebter zu mir zurückkommen wird, also nachdem ich das materielle Bedürfnis bekommen habe, den Zauber zu werfen, hat er das Gebet getan und mein Geliebter, der mich seit etwa einem Monat nicht angerufen hat, rief mich an und an, mich anzuflehen und sagte, er wolle uns wieder zusammen, und wir sind jetzt beide wieder zusammen, alles Danke an Dr. Lomi für wunderbare Hilfe, um ihn zu kontaktieren; lomiultimatetemple@gmail.com oder über WhatsApp; +2349034287285 Nummer für Hilfe, er wird das Beste für Sie tun.

animony είπε...

Ich bin seit 19 Jahren verheiratet und mein Mann sagte plötzlich, dass er mich nicht mehr liebt. Er zog aus und reichte 3 Wochen nach der Trennung die Scheidung ein
Das Beobachten jahrelanger Ehe tut mehr weh als die Hölle. Ich bin seit Jahren verheiratet in der Hoffnung, dass mein Mann und ich niemals gehen werden, nachdem wir so viel zusammen gelebt haben. Trotz allem sagte er mir, dass er nicht mehr an einer Ehe interessiert sei, ich konnte nicht sagen, was zu dieser Sache führte, wir hatten nie wirklich einen ernsthaften Kampf, der zu einer solchen Entscheidung führen könnte. Ich war so viel schlimmer als ich nicht weitermachen konnte. Eines Nachmittags war ich zu Hause und sprach online mit einem engen Freund, las einen Artikel und sah dann, wie eine Frau heiratete. Es hat mich wirklich beeindruckt, weil ich nie gedacht habe, dass es möglich ist, dachte ich und versuchte es. Ich kontaktierte den Assistenten, der all diese Wunder tat. Als ich das tat, erzählte ich ihm von allem, was ich während meiner Ehe durchgemacht hatte, dann versicherte er mir, ich solle aufhören zu weinen und sollte glauben, dass mein Mann seine Meinung in sieben Tagen ändern wird. Ich habe mein Bestes getan, um es zu glauben, also habe ich alles getan, was er mich gefragt hat, und nach den letzten sieben Tagen kam mein Mann, um mich zu bitten, ihm zu vergeben, dass er uns zusammen treffen wollte und das ist jetzt über fünf Jahre alt. Jetzt sind wir eine glückliche Familie. Bin ich wirklich dankbar für diese Hilfe für das, was er für mich getan hat? Ich meine seine Freundlichkeit. Kontaktieren Sie diesen großartigen Mann per E-Mail drpellar@gmail.com

Fin Bartels είπε...

Γεια σε όλους θέλω να μαρτυρήσω τον μεγάλο και ισχυρό ξόρκι που ονομάζεται DR WALE, ο οποίος επέστρεψε τον πρώην μου που με άφησε και αρραβωνιάστηκε με ένα άλλο κορίτσι, Εμείς όπου είμαστε χαρούμενοι μαζί όταν ξαφνικά μόλις αλλάξει, με καλούσε κάθε πρωί και βράδυ πριν πάτε για ύπνο, αλλά όλα αυτά σταμάτησαν χωρίς καλό λόγο. οποτεδήποτε τον λέω ότι μου φωνάζει και μου είπε ότι δεν ήθελε να έχει τίποτα να με κάνει πια, ήμουν τόσο λυπημένος και μπερδεμένος που δεν ήξερα τι να κάνω τότε πήγα στο διαδίκτυο για να αναζητήσω πώς να επιστρέψω το δικό μου πρώην τότε βρήκα ένα άρθρο όπου κάποιος μιλούσε για το πώς η μεγάλη και ισχυρή DR WALE τη βοήθησε και άφησε τον αριθμό WhatsApp του +2347054019402 το πήρα και ήρθα σε επαφή μαζί του. του είπα το πρόβλημά μου, χαμογέλασε μόνο και μου είπε να χαλαρώσω όλα θα είναι εντάξει, έκανα ό, τι μου ζήτησε να κάνω και με διαβεβαίωσε ότι μετά από 48 ώρες ο πρώην μου θα επιστρέψει, Με μεγαλύτερη έκπληξη τρεις μέρες αργότερα επέστρεψε ο φίλος μου γονατίζοντας και ικετεύοντας να τον δεχτώ πίσω τώρα είμαστε τόσο χαρούμενοι μαζί. Το DR WALE μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε μαζί του στο WhatsApp / Viber: +2347054019402 Ή drwalespellhome@gmail.com

Vesna Nikoley είπε...

Ψάχνετε για τη ζωή της αγάπης σας πίσω, εκείνο το άτομο που αγαπάτε και δεν μπορείτε να το αφήσετε; Λοιπόν, ξέρω ένα άτομο που είναι καλό σε αυτό που κάνει και ένα άτομο που κρατά τον λόγο του για να σας φέρει μαζί σας και τον σύζυγό σας, τη σύζυγό σας, τον σύντροφό σας για πάντα και αυτό είναι DR WALE, έχασα τον σύντροφό μου και είμαστε μαζί σχεδόν 5 χρόνια, η οικογένεια των συντρόφων μου είχε σχέση με εμάς, και ένιωθα ότι δεν μπορούσα να συνεχίσω στη ζωή μου γιατί ο σύντροφός μου σήμαινε τον κόσμο για μένα, έκλαψα και δεν μπορούσα να κοιμηθώ ούτε να φάω αλλά ποτέ δεν τα παρατήρησα εταίρος. Άρχισα να ερευνώ και διάβασα πολλά άρθρα σχετικά με τον DR WALE και πώς λειτουργεί η αγάπη του και θα μπορούσατε να επαναφέρετε τον σύντροφό σας εντός 48 ωρών. Επικοινώνησα με τον DR WALE και του είπα όλα όσα συνέβαιναν και μου είπε να μην ανησυχώ καθόλου, ακολούθησα και έκανα ό, τι μου είπε να κάνω και μέσα σε 48 ώρες μετά την εργασία του, ο σύντροφός μου επέστρεψε στην αγκαλιά μου και εγώ Είμαι το πιο χαρούμενο άτομο σε αυτήν τη γη που έπαιρνε πίσω την αγάπη μου και νιώθω σαν ένα ολοκαίνουργιο άτομο. Πιστέψτε με ότι είναι ο καλύτερος και είναι στο WhatsApp / Viber +2347054019402 Ή Email: drwalespellhome@gmail.com

Khalisa Ivanova είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΔΟΥΝΩ Είμαι στη δουλεία από τότε που ο πρώην μου με άφησε για μια άλλη γυναίκα, Ήταν πραγματικά κόλαση για μένα και όλοι μου είπαν να τον ξεχάσω, αλλά δεν μπορούσα γιατί τον αγαπώ τόσο πολύ, τα πράγματα χειροτερεύουν έως ότου μου ένας φίλος με παρουσίασε σε αυτόν τον υπέροχο ξόρκι DR WALE που έχει σώσει τόσες πολλές ζωές και σχέσεις και τον ήρθα σε επαφή μέσω του WhatsApp / Viber: +2347054019402
Ή Email: drwalespellhome@gmail.com του εξηγώ τα πάντα και μου έδωσε ένα ξόρκι αμέσως μετά από 48 ώρες, όλα γύρισαν και ο φίλος μου επέστρεψε σε μένα στο γόνατό του ζητώντας συγχώρεση ότι είμαι η μόνη γυναίκα μέσα η ζωή του τώρα. ήμουν έκπληξη που δεν έχω δει ποτέ ένα τέτοιο θαύμα στη ζωή μου. Είμαι τόσο ευγνώμων σε αυτόν τον άντρα και θα δημοσιεύσω για πάντα το όνομά του DR WALE

Quinn Markov είπε...

ΕΠΕΙΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΤΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ! Λυπάμαι που το έβαλα στο διαδίκτυο, αλλά πρέπει. Θα χρεωθώ για πάντα στον DR WALE για την επιδιόρθωση του σπασμένου γάμου μου αφού ο σύζυγός μου με άφησε για άλλη γυναίκα για 8 μήνες. Ποτέ δεν πίστευα στα ξόρκια μέχρι που ο φίλος μου με σύστησε στο DR WALE. Αρχικά, ήμουν δύσπιστος γι 'αυτόν, επειδή άκουσα πολλά για ψεύτικη μαγεία, αλλά έβαλα τις αμφιβολίες μου πίσω μου, επειδή ήμουν απελπισμένος για να επιστρέψω τον άντρα μου και έκανα σύμφωνα με ό, τι μου έδωσε οδηγίες να κάνω. Τώρα ο σύζυγός μου επέστρεψε μόλις μέσα σε 48 ώρες από την επικοινωνία μαζί του. Ζω ξανά ευτυχισμένος με τον σύζυγό μου μετά από 8 μήνες σπασμένου γάμου και δεν θα ξεκουραστώ μέχρι να γίνει γνωστός σε όλο τον κόσμο. Είναι επίσης ειδικευμένος σε λαχεία, ξόρκια προώθησης, ξόρκια ασθένειας E.T.C. Συνδεθείτε με το DR WALE τώρα WhatsApp / Viber: +2347054019402 Ή Email: drwalespellhome@gmail.com

Nadiya Hopko είπε...

Αυτή είναι μια μαρτυρία που θα πω σε όλους να ακούσουν. έχω παντρευτεί για τέσσερα χρόνια και στο πέμπτο έτος του γάμου μου, μια άλλη γυναίκα είχε ένα ξόρκι για να πάρει τον εραστή μου μακριά μου και ο σύζυγός μου άφησε εμένα και τα παιδιά και έχουμε υποφέρει για δύο χρόνια έως ότου εννοούσα μια θέση όπου αυτό ο άντρας DR WALE βοήθησε κάποιον και αποφάσισα να του δώσω μια προσπάθεια να με βοηθήσει να φέρω την αγάπη μου Ο σύζυγός μου και να με πιστέψω, απλώς στέλνω την εικόνα μου σε αυτόν και τη φωτογραφία του συζύγου μου και μετά από 48 ώρες όπως μου είπε, είδα ένα το αυτοκίνητο μπήκε στο σπίτι και να δούμε ότι ήταν ο σύζυγός μου και αυτός ήρθε σε εμένα και τα παιδιά και γι 'αυτό χαίρομαι να κάνω τον καθένα σας παρόμοιο με το να συναντηθείτε με αυτόν τον άνδρα και να έχετε τον εραστή σας πίσω στον εαυτό σας. Επικοινωνήστε με το WhatsApp / Viber του +2347054019402 Ή Email: drwalespellhome@gmail.com

Shira Eran είπε...

Είμαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους που είπαν: «Δεν θα καλέσω ποτέ έναν ψυχικό ή μάγο ή οτιδήποτε άλλο» για να με βοηθήσει με τα προβλήματά μου - τουλάχιστον από όλα τα ερωτικά μου προβλήματα, αλλά έφτασα στο σημείο όπου ήξερα ότι χρειάζομαι κάποια καθοδήγηση, και χαίρομαι που βρήκα αυτόν τον άντρα που ονομάζεται DR WALE. Όταν σχεδόν έχασα τον σύζυγό μου σε έναν από τους ανόητους αγώνες μας (διαλύθηκε μαζί μου), νόμιζα ότι είχα χάσει τα πάντα. Κλαίω όλη μέρα και νομίζω ότι δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ ξανά. Διάβασα τόσες πολλές μαρτυρίες για το ξόρκι αγάπης του DR WALE, πώς βοηθάει να επαναφέρει τον πρώην εραστή του. Τον έστειλα γρήγορα μέσω email. και επίσης να επιστρέψω τον άντρα μου με το ξόρκι του. Και όταν ήμουν στην πιο απελπισμένη μου, δεν με εκμεταλλεύτηκε. Εκτελέσατε μια πολύ καλή υπηρεσία για ένα άτομο που έχει πραγματική ανάγκη. Δεν ξέρω πώς το κάνατε ή πώς λειτουργεί αυτή η μαγεία, αλλά το μόνο που ξέρω είναι ότι λειτουργεί! ο σύζυγός μου και εγώ είμαστε ευτυχώς πίσω μαζί, και θα είμαστε πάντα ευγνώμονες στον DR WALE. για κάθε είδους βοήθεια είναι πολύ ικανό και αξιόπιστο για βοήθεια WhatsApp / Viber +2347054019402 Ή Email: drwalespellhome@gmail.com

Monika Gourou είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΕΤΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΞΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΓΑΜΟΣ ΣΑΣ
Γεια σας φίλοι μου στο Διαδίκτυο Θέλω να χρησιμοποιήσω αυτό το μέσο για να ευχαριστήσω τον DR WALE επειδή επέστρεψε τον πρώην σύζυγό μου. ο σύζυγός μου με άφησε για την πρώην φίλη του που είχε πριν με παντρευτεί, είναι μια δύσκολη κατάσταση για μένα, τηλεφώνησα και τον παρακάλεσα να επιστρέψει, αρνήθηκε ότι είπε ότι δεν με αγαπάει πια. Δοκίμασα κάθε δυνατό τρόπο για να τον πάρω πίσω ήταν όλα μάταια το είπα στον φίλο μου και μου έδωσε τον αριθμό DR WALE WhatsApp και του WhatsApp και του είπε το πρόβλημά μου και μου είπε τι να κάνω και το έκανα και έριξε ένα ξόρκι αγάπης που έφερε πίσω τον άντρα μου μέσα σε πέντε. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να επιστρέψετε μαζί με τον πρώην σας, επικοινωνήστε με την DR WALE στο
WhatsApp / Viber +2347054019402 Ή Email:
drwalespellhome@gmail.com

Khalisa Ivanova είπε...

Η διάλυση είναι επώδυνη, μερικές φορές προσποιούμαστε ότι είμαστε καλά αλλά δεν είμαστε, αγωνιζόμαστε για να πάρουμε αυτό που αγαπάμε πίσω αγωνίζεται επίσης για να πάρει πίσω τη χαρά και την ευτυχία μας. Αφού ο φίλος μου ενός έτους χώρισε μαζί μου, δεν μπορούσα να μιλήσω σχεδόν χωρίς να κλάψω. Ένιωσα τυφλή και δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν ήξερα αν μπορούσα να τον πάρω πίσω και το άγχος ήταν αφόρητο. Κοίταξα στο Διαδίκτυο και αφού διάβασα αμέτρητα άρθρα και ιστότοπους σχετικά με ξόρκια, συνάντησα το DR WALE WhatsApp / Viber +2347054019402. Ήθελα να επιστρέψουμε τη σχέση μας και ο DR WALE με εγγυήθηκε ότι ο φίλος μου θα επιστρέψει σε μένα. Ακολούθησα λοιπόν τις οδηγίες και τα σχέδια που έθεσε ο DR WALE για μένα και μέσα σε λίγες μέρες, ήμασταν ξανά μαζί και έτσι ερωτευτήκαμε! Ξέρω ότι δεν συμβαίνει πάντα τόσο γρήγορα, αλλά ο DR WALE είπε ότι τα ξόρκια είναι αποτελεσματικά και το έκανε! Είμαι τόσο ευγνώμων και μπορώ να πω τολμηρά ότι αν έχετε διαλυθεί και θέλετε να επαναφέρετε αυτό το άτομο, επικοινωνήστε μαζί του γιατί ο DR WALE είναι ένας ΘΕΟΣ στη Γη και ειδικεύεται επίσης σε ξόρκια για να μείνετε έγκυος για ο σύντροφός σας, για να θεραπευτεί από ασθένειες ή ασθένειες, για να κερδίσει λαχείο κ.λπ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς με βοήθησε. Στείλτε το τώρα μέσω email μέσω: drwalespellhome@gmail.com