Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ!

fireball600

ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!

Από τότε που κυκλοφόρησε το Secret οι άνθρωποι από όλο τον κόσμο αναρωτιούνται πώς θα κάνουν τον Νόμο της Έλξης να λειτουργήσει υπέρ τους.

Οι περισσότεροι αισθάνονται ότι δεν είναι τόσο εύκολο για αυτούς όσο νόμιζαν ότι θα ήταν και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί ο Νόμος της Έλξης λειτουργεί για κάποιους και όχι για αυτούς.

Αυτό που δεν αντιλαμβανόμαστε είναι ότι ο Νόμος της Έλξης λειτουργεί ΠΑΝΤΑ!

Λειτουργεί πάντα , όπως και ο Νόμος της Βαρύτητας και άλλοι συμπαντικοί Νόμοι.

Δεν μπορούμε να ανοιγοκλείνουμε on-off τον Νόμο της Βαρύτητας και φυσικά το ίδιο συμβαίνει και με τον Νόμο της Έλξης.

Η αλήθεια είναι αυτή.

Εκδηλώνω πρόθεση = Δίνω μορφή

Είναι η φυσική αντίληψη των σκέψεών μας, των συναισθημάτων, των πεποιθήσεων, συμπεριφορών, επιλογών και αποφάσεων μας.

Εκδηλώνουμε την πρόθεση μας συνέχεια σε όλη την πορεία της ζωής μας είτε το αντιλαμβανόμαστε συνειδητά είτε όχι.

Η έννοια της δημιουργίας της πραγματικότητάς μας, δεν είναι σίγουρα καινούρια.

1141-charmer

Οι πιο σοφοί μυστικιστές, οι Quantum φυσικοί και οι ειδικοί σε δηλώσεις συμπαντικών απόψεων, συμφωνούν ως προς την ίδια κατανόηση για την φύση της πραγματικότητας που ζούμε, ότι εμείς οι ίδιοι είμαστε η πηγή, και όχι η αιτία, του κόσμου μας.

Τα πάντα είναι Ενέργεια! Όταν χωρίζεις την ύλη σε άτομα βλέπεις ότι δεν είναι κάποιο σταθερό σωματίδιο που πίστευες ότι είναι.

Όπως αποδεικνύει τώρα η κβαντική φυσική, ο φυσικός μας κόσμος αποτελείται από μήκη κύματος ενέργειας που αποκρίνονται απευθείας στις σκέψεις μας.

Ο κόσμος μας λοιπόν δεν είναι κάτι ξεχωριστό από εμάς: και το σπουδαιότερο μάλιστα είναι και εύπλαστος.

Η πραγματικότητα είναι ένα δονούμενο πεδίο συνειδητότητας, ένα αλληλοσυνδεόμενο δίκτυο φωτός, μία θάλασσα ενέργειας και μία πηγή με απεριόριστες δυνατότητες στην Αγάπη.

Όταν μάθουμε πώς να χρησιμοποιήσουμε σωστά και να καθοδηγήσουμε αυτή την ενέργεια , δεν υπάρχουν όρια στο τι είμαστε ικανοί να δημιουργήσουμε.

Οι σκέψεις μας και τα συναισθήματά μας είναι τα εργαλεία με τα οποία μπορούμε να κατασκευάσουμε τον κόσμο μας στην κυριολεξία. Δηλαδή ότι χρειαζόμαστε για να δημιουργήσουμε την ζωή που ονειρευόμαστε, βρίσκεται ήδη μέσα μας εδώ και τώρα!

Η κβαντική φυσική αποκαλύπτει την φύση της πραγματικότητας σε θεμελιώδες επίπεδο, και πως οι σκέψεις μας, όχι μόνο επηρεάζουν αλλά και δημιουργούν τις εμπειρίες μας.

Τίποτα δεν υπάρχει εάν δεν πέσει στην αντίληψή μας.

¨Όχι μόνο δημιουργούμε τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα,

αλλά δημιουργούμε και τα πράγματα που βλέπουμε!¨

Lazaris

law-of-attraction

The Secret εκτός από ένα βιβλίο και ντοκιμαντέρ είναι και μία καταπληκτική εισαγωγική εξερεύνηση στην φύση και στον τρόπο λειτουργίας της πραγματικότητας με μεγάλη έμφαση στον Νόμο της Έλξης.

Ο Νόμος της Έλξης.

Ο Νόμος της Έλξης, η αυτό που εγώ αποκαλώ μαγνητικό συντονισμό, είναι η αρχή με την οποία προσελκύεις στην ζωή σου αυτό το οποίο εκπέμπει ο δονητικός σου παλμός σε ευθυγράμμιση με την επίγνωσή σου δηλ. τις σκέψεις σου, τα συναισθήματα, τις πεποιθήσεις και τις συμπεριφορές σου, είτε το αντιλαμβάνεσαι είτε όχι.

Να γιατί το πρώτο βήμα που οδηγεί στον δρόμο της επιτυχίας, και της εσκεμμένης (εν γνώσει ) διακήρυξης των επιθυμιών μας, είναι να συνειδητοποιήσουμε τις σκέψεις μας και τα συναισθήματά μας τα οποία δημιουργούν τις εμπειρίες μας και έτσι να αναλάβουμε την ευθύνη της πραγματικότητας που ζούμε.

Ο Νόμος της Έλξης είναι η δύναμης του ¨Όμοιο προσελκύει Όμοιο¨ και τα μέσα με τα οποία μαγνητικά υλοποιείς αυτά στα οποία εστιάζεις και είναι σε ενεργειακό συντονισμό μεταξύ τους.

Για να χρησιμοποιήσουμε σωστά τον Νόμο της Έλξης πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τι συμβαίνει μέσα μας. Πρέπει να κατανοήσουμε τις σκέψεις μας, τα συναισθήματα τις πεποιθήσεις και τις συμπεριφορές μας, που δημιουργούν τους περιορισμούς και τα όρια των εμπειριών μας.

Ο Νόμος της Έλξης είναι απεριόριστος

το κλειδί για τον νόμο της έλξης

Δεν κάνει διακρίσεις, απλά υπάρχει.

Αυτό σημαίνει βέβαια ότι μπορεί να λειτουργήσει υπέρ αλλά και κατά σου. Για να προσελκύσεις αυτό που θέλεις στην ζωή σου πρέπει να συντονίσεις την ψυχή σου και το μυαλό σου στο αποτέλεσμα που επιθυμείς, στις ζωντανές σκέψεις και στα υπέροχα συναισθήματα τα οποία ολοφάνερα συντονίζονται μεταξύ τους, και λειτουργούν σαν μαγνήτης προσέλκυσης αυτών των στόχων.

Κατά την διάρκεια των δικών μου αναζητήσεων στο να μάθω να εκδηλώνω τις προθέσεις μου και να μάθω τον Νόμο της Έλξης, ανακάλυψα μερικά κλειδιά που με βοήθησαν να καταλάβω την φύση του Νόμου και πώς να τον κάνω να λειτουργήσει πλήρως για χάρη μου.

Είμαι σίγουρη ότι το ακούτε συνέχεια…. Όλοι παραπονιούνται για την ζωή τους τα οικονομικά τους και τις συνθήκες που ζουν.

Λένε ότι καταλαβαίνουν τον Νόμο της Έλξης και την πρακτική του, αλλά για αυτούς απλά δεν λειτουργεί.

Το ανέφερα πιο πάνω, ο Νόμος της Έλξης λειτουργεί είτε το πιστεύετε είτε όχι , και συνεχίζει να λειτουργεί κάθε λεπτό και απλά προσελκύει αυτό το οποίο σκεφτόμαστε και αισθανόμαστε χωρίς να κάνει καμία απολύτως διάκριση.

Μόλις το καταλάβουμε αυτό, τότε αρχίζουμε στην κυριολεξία να ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ τις σκέψεις μας. Είναι τόσο απλό!

Όσο και να φαίνεται ότι οι καταστάσεις είναι πέρα από τις δυνάμεις σας και τον έλεγχό σας θυμηθείτε…. Εσείς είστε ο δημιουργός της πραγματικότητας που ζείτε.

Ας το ξαναπάρω από την αρχή για να το κατανοήσετε καλύτερα.

Πρώτον, πρέπει να αποφασίσετε ή όχι να ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ να πιστέψετε στην Αρχή ότι εσείς είστε ο δημιουργός της ζωής σας και ότι είστε 100% υπεύθυνοι για ότι συμβαίνει σε αυτήν.

Εάν ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ να μην πιστέψετε σε αυτή την Αρχή, τότε θα συνεχίσετε να κάνετε ότι πάντα κάνατε και μαντέψτε …. Θα συνεχίσετε να λαμβάνετε αυτό που πάντα λαμβάνατε από την ζωή!

Εάν όμως ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ να πιστέψετε στην Αρχή ότι είστε 100% υπεύθυνοι για τις εμπειρίες σας, τότε έχετε την δύναμη να αλλάξετε αυτές τις εμπειρίες.

Ξεχάστε το τι λένε οι άλλοι. Δεν αφορά η ζωή σας αυτούς. Αφορά στην πραγματικότητα μόνο εσάς!

Μόλις αλλάξετε ΕΣΑΣ , τα πάντα γύρω σας θα αρχίσουν να αλλάζουν, γιατί στην πραγματικότητα το μόνο που άλλαξε είναι ΕΣΕΙΣ και η ΑΝΤΊΛΗΨΗ σας για τις εμπειρίες σας.

Εάν αυτό σας δίνει κάποιο κίνητρο, τότε σας προσκαλώ να επιλέξετε να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε και αισθάνεστε για τις καταστάσεις γύρω σας. Δεν παίζει κανένα ρόλο τι συμβαίνει γύρω σας. ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ να αισθάνεστε όμορφα ανά πάσα στιγμή.

Ένας απλός τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να βρείτε μία σκέψη και ένα συναίσθημα που σας κάνει να αισθάνεστε υπέροχα, κάτι ίσως από το παρελθόν σας που σας έκανε πραγματικά ευτυχισμένους.

Σκεφτείτε αυτήν την ανάμνηση και επιτρέψτε στον εαυτό σας να αισθανθεί αυτά τα ευτυχισμένα αισθήματα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό όποτε το θελήσετε. Κάντε το συχνά, πολύ συχνά!

Η ευγνωμοσύνη είναι η μεγαλύτερη δόνηση –θυμάστε τι είπαμε στην αρχή για τις δονήσεις?- γιαυτό Επιλέξτε και βρείτε κάτι για το οποίο είστε ευγνώμονες κάθε λεπτό . Αυτό από μόνο του θα αλλάξει τις σκέψεις σας και θα σας επιτρέψει να προσελκύσετε περισσότερα χρήματα , χαρά ή ότι άλλο θέλετε στην ζωή σας.

¨Όταν βιώνετε μία εμπειρία και δεν αισθάνεστε καλά, ΕΠΙΛΕΞΤΕ να αλλάξετε τις σκέψεις σας με αυτή την ευχάριστη ανάμνηση που προανέφερα, για λίγα λεπτά …και βρείτε και κάτι που είστε ευγνώμονες για αυτό ,για την υγεία σας πχ.

Είναι μαγικό. Εάν κάνετε αυτό , θα δείτε καταστάσεις και ανθρώπους γύρω σας να αλλάζουν.

Θυμηθείτε, δεν αλλάζουν αυτοί… αλλάζετε εσείς και οι αντιλήψεις σας. Πάντα εσείς επιλέγετε.

Ο Νόμος της έλξης είναι απλός.

web-inspiration

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΚΑΡΜΑ&ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ”

lifecoach_katerina

ΓΙΝΕ ΕΣΥ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΖΩΗΣ

Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί δεν είσαι τόσο ευτυχισμένος όσο πίστευες ότι θα ήσουν μέχρι τώρα?

Μην ανησυχείς λέει η Κατερίνα Ευστρατιάδου , Personal Life Coach,

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να συστηθείς ξανά με τον πραγματικό σου εαυτό….

coaching5

Είχες ποτέ την παραμικρή υποψία ότι η ζωή σου δεν λειτουργεί ακριβώς όπως την είχες προγραμματίσει και ότι κάτι λείπει, τα εργαλεία που χρειάζεσαι, για να την βάλεις πάλι πίσω στο σωστό μονοπάτι ?

Λίγοι από μας είναι τόσο τυχεροί ώστε να έχουν τον προσωπικό τους προπονητή ζωής, έναν επαγγελματία που μας βοηθάει να αναγνωρίσουμε και να ξεδιπλώσουμε τις δυνατότητες μας μέσα από την αυτοεξέταση και την τεκμηριωμένη λήψη αποφάσεων.

Οι περισσότεροι δεν έχουν δίπλα τους έναν επαγγελματία να τους βοηθήσει, και εάν και εσείς είστε ένας από αυτούς που διψούν να ανακαλύψουν τις δυνατότητες και τις ικανότητές τους, τότε αυτό το άρθρο σας αφορά.

Ακόμη και που το διαβάζετε είναι σημαντικό και είναι δείγμα αλλαγής!

Ακόμη και που αρχίζετε να σκέφτεστε τι διαβάζετε σε αυτή την σελίδα, προπονείτε τον εαυτό σας: μαθαίνοντας τι σας κάνει να λειτουργείτε είναι το πιο σημαντικό στοιχείο της αυτοβελτίωσης.

Συχνά και μόνο που περιγράφετε την κατάστασή σας ξεκάθαρα, ο δρόμος για την επιτυχία γίνεται πιο φανερός

happiness

Πόσο ευτυχισμένοι είστε?

Σχεδίασε ένα διάγραμμα Ισορροπίας (δες το διάγραμμα)

Σκέψου για κάθε μια από τις 10 κατηγορίες με τη σειρά και δώσε στον εαυτό σου ένα σκορ ανάλογα με το πόσο ικανοποιημένος είσαι την παρούσα στιγμή με αυτή τη μεριά της ζωής σου. Η κλίμακα αρχίζει από το 1 (πολύ δυσαρεστημένος) και καταλήγει στο 10 (πολύ ικανοποιημένος). Κύκλωσε τους αντίστοιχους αριθμούς. Όταν ολοκληρώσεις και τις δέκα κατηγορίες πρόσθεσε τους αριθμούς ώστε να έχεις μια προσωπική εικόνα που εκφράζει το πώς νιώθεις για τη ζωή σου σήμερα. Αυτό θα σε βοηθήσει να εστιάσεις στις περιοχές που πρέπει να αφοσιωθείς πρώτα.

Π.χ. Αγάπη και Έρωτας

Προσδοκίες (είναι πολύ υψηλές ή πολύ χαμηλές;)

Δέσμευση (είναι οι επιθυμίες σου συμβατές με αυτές του/της συντρόφου σου;)

Αγάπη για τον εαυτό σου (νιώθεις άξιος να αγαπηθείς;)

Σεξουαλικότητα (γνωρίζεις για τη δικιά σου; είσαι έτοιμος να τη δεχτείς;)

Σεξ (νιώθεις άνετα για ό,τι αφορά το σεξ; Είναι οι ανάγκες σου ίδιες με αυτές του/της συντρόφου σου;)

Μοτίβο σχέσεων (διαλέγεις πάντα τον ίδιο τύπο συντρόφου και έχεις το ίδιο είδος σχέσης;)

Καριέρα

Ικανοποίηση από την εργασία (χαίρεσαι να πηγαίνεις στη δουλειά ή σου είναι αγγαρεία;)

Εξέλιξη καριέρας (εξελίσσεται η καριέρα σου όπως θα ήθελες; Είσαι στον σωστό τομέα; Γνωρίζεις τι θα ήθελες να κάνεις;)

Εισόδημα (πληρώνεσαι αρκετά ή πάρα πολλά;) κλπ…

Το ίδιο ισχύει για κάθε πεδίο.. μην απογοητευτείς με τις χαμηλές βαθμολογίες, αντίθετα δες τες σαν ευκαιρία και βοήθημα για αλλαγή.

clip_image002

Οραματίσου τους στόχους σου να γίνονται πραγματικότητα!

Εάν μπορείς να τους δεις, μπορείς και να τους φτάσεις!

Δες τον εαυτό σου να ζει το όνειρό σου!

Ένας σίγουρος τρόπος για να ενδυναμώσεις τον εαυτό σου ώστε να επιτύχει τους στόχους σου είναι να τους οραματιστείς να συμβαίνουν σε όλο τους το μεγαλείο. Η πρόταση είναι πως εάν μπορείς να δεις ή να εκφράσεις με λεπτομέρεια τον στόχο σου, τότε μπορείς και να τον επιτύχεις. Αυτό βασίζεται στην αρχή ότι το μυαλό σου και το σώμα σου είναι βαθιά συνδεδεμένα. Περιγράφοντας τον στόχο σου στον εαυτό σου με κάθε λεπτομέρεια, στην πραγματικότητα φαντάζεσαι το μέλλον σου και διαγράφεις την πορεία σου προς εκεί. Στην κυριολεξία προγραμματίζεις το υποσυνείδητό σου να περιμένει όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα που μόλις φαντάστηκες και αποκτάς μια κάποια «μνήμη» μιας πετυχημένης πράξης. Αυτό προετοιμάζει το υποσυνείδητο να δεχθεί και να εξελιχθεί για το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Πώς να κατακτήσεις τις περιοριστικές σου πεποιθήσεις.

Παρατήρησέ τις. Σχεδόν πάντα αρχίζουν με μία αρνητική φράση

- δεν μπορώ …… ή τα πάω πάντα χάλια στις σχέσεις μου …. ή ποτέ εγώ δεν…..

Αντιμετώπισέ τις συνειδητά

Πχ. Κάνε μία λίστα όλων των σχέσεών σου στις οποίες είσαι καλός, και μετά εσωτερικά άρχισε να επαναλαμβάνεις καταφατικές δηλώσεις όπως ¨είμαι μία υπέροχη σύζυγος-κόρη-αδερφή κλπ ή έχω μία τέλεια σχέση¨και πραγματικά άρχισε να πιστεύεις σε αυτή την δήλωση και στον νέο εαυτό σου.

Δράσε σαν να μην έχεις αυτή την περιοριστική πεποίθηση μέσα σου πια. Σαν να είσαι ένας καλός ηθοποιός. Προσποιήσου μέχρι να σου γίνει ο νέος σου εαυτός.

images2

Χρησιμοποίησε Θετικό Οραματισμό.

Εάν θέλεις να γίνεις οικονομικά ανεξάρτητος , π.χ. οραματίσου με λεπτομέρεια την θετική, αποτελεσματική συζήτηση που θα έχεις με το αφεντικό σου όταν θα του ζητάς αύξηση. Ενίσχυσε το όραμα επαναλαμβάνοντας εσωτερικά στον εαυτό σου , ¨είμαι ένας αποτελεσματικός διαπραγματευτής και προσελκύω όσα χρήματα θέλω¨.

Αντέγραψε την συμπεριφορά κάποιου που θαυμάζεις ή που θα ήσουν ευτυχής αν ήσουν σαν και αυτόν

Να συναναστρέφεσαι με χαρούμενους , θετικούς, υποστηρικτικούς ανθρώπους

Αναγνώρισε τον κόπο σου, αναλογίσου το κόστος της μη αλλαγής της συμπεριφοράς σου, ή της εξέλιξης της ζωής σου.

Συμπεριφέρσου λες και το μέλλον σου είναι ήδη εδώ.

turnkey

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ‘ΚΑΡΜΑ & ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ”

Δεν υπάρχουν σχόλια: