Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Καλά Χριστούγεννα !!! ΜΕ ΑΓΑΠΗ.

card

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!

ΜΕ ΑΓΑΠΗ.

Πιστεύω ότι δεν υπάρχει απολύτως τίποτα στον κόσμο που δεν μπορεί
Η ΑΓΑΠΗ να θεραπεύσει, να αλλάξει και να μεταμορφώσει!

Εάν δεν το πιστεύετε , διαβάστε πιο κάτω την                                                                                             «Εγκατάσταση Αγάπης» :)

Είστε ένα υπέροχο πλάσμα και imagesCANPX5W1έχετε να προσφέρετε τόσα πολλά στον κόσμο! Έχετε ένα μοναδικό και παντοδύναμο σεντούκι γεμάτο δώρα, ταλέντα και δυνατότητες κρυμμένο μέσα σας και μία καρδιά γεμάτη αγάπη, η οποία έχει την ικανότητα να ευλογεί, να θεραπεύει και να μεταμορφώνει τον κόσμο γύρω σας.

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να βιώσει την Πραγματική Φύση της ύπαρξής σας!

Τα περιοριστικά σας πιστεύω, οι πεποιθήσεις σας είναι οι αλυσίδες που κρατάνε κλειστό το σεντούκι με τον πραγματικό σας εαυτό. Όλες οι παλιές πληγές και τα τραύματά σας έφεραν τα αποτελέσματα των πεποιθήσεων σας, και σχημάτισαν την εικόνα που έχετε για τον εαυτό σας και τον κόσμο γύρω σας. Σκοτείνιασαν το φώς μέσα σας και την δύναμη του ποιοι είστε και ποιοι μπορείτε να γίνετε. Δεν υπάρχει σεντούκι με θησαυρούς στο τέλος του ουράνιου τόξου εκεί μακριά, αλλά όμως υπάρχει σίγουρα ένα ΜΕΣΑ σας ΤΩΡΑ και αυτός που κρατάει το κλειδί , για την επιτυχία, την αφθονία, την χαρά , τον έρωτα και ότι άλλο θέλετε , λέγεται ΑΓΑΠΗ !

imagesCAV2I2QL

Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ «ΑΓΑΠΗΣ»!

Η εγκατάσταση της ΑΓΑΠΗΣ στο ανθρώπινο Computer...

Τεχνική υποστήριξη: Παρακαλώ, πως μπορώ να σας βοηθήσω?
Πελάτης: Να σας πω, μετά από πολύ σκέψη , αποφάσισα να εγκαταστήσω την Αγάπη. Μπορείτε να με βοηθήσετε με την διαδικασία?
Τεχνική υποστήριξη: Φυσικά. Μπορώ να σας βοηθήσω. Είστε έτοιμος να προχωρήσουμε?
Πελάτης: Δεν ξέρω και πολλά από τεχνικά , αλλά νομίζω ότι είμαι έτοιμος. Τι κάνω πρώτα?
Τεχνική υποστήριξη: Το πρώτο βήμα είναι να ανοίξετε την καρδιά σας. Βρήκατε που βρίσκεται η καρδιά σας?
Πελάτης: Ναι, αλλά ξέρετε αυτή την στιγμή έχω και άλλα προγράμματα που τρέχουν. Είναι ασφαλές να εγκαταστήσω και την Αγάπη ενώ τρέχουν και αυτά? 

imagesCA52R7NE

Τεχνική υποστήριξη: Ποια προγράμματα τρέχουν?
Πελάτης: Λοιπόν, τρέχουν οι παλιές μου πληγές, η χαμηλή αυτοεκτίμηση, ο θυμός, η απογοήτευση και η γρίνια..
Τεχνική υποστήριξη: Κανένα πρόβλημα. Η Αγάπη σταδιακά θα σβήσει τις παλιές σας πληγές από το λειτουργικό σας σύστημα. Μπορεί να μείνουν στην μνήμη αλλά δεν θα παρακωλύουν πλέον τα άλλα προγράμματά σας. Επίσης η Αγάπη θα αντικαταστήσει την χαμηλή αυτοεκτίμηση με ένα νέο πρόγραμμα που ονομάζεται Υψηλή Αυτοεκτίμηση. Όμως θα πρέπει να κλείσετε τελείως τον θυμό την απογοήτευση και την γρίνια εσείς. Αυτά τα προγράμματα εμποδίζουν την Αγάπη από το εγκατασταθεί σωστά. Μπορείτε να το κάνετε αυτό?
Πελάτης: Δεν ξέρω πώς να το κάνω αυτό. Μπορείτε να μου δώσετε οδηγίες? imagesCAGKAOKN
Τεχνική υποστήριξη: Πολύ ευχαρίστως. Πηγαίνετε στο αρχικό σας μενού και ενεργοποιήστε την Συγχώρεση. Κάντε το όσες φορές είναι απαραίτητο , έως ότου η Απογοήτευση η γρίνια και ο θυμός να διαγραφούν τελείως.
Πελάτης: Εντάξει , έγινε! Η Αγάπη τώρα άρχισε να εγκαθίσταται μόνη της. Είναι αυτό λογικό?
Τεχνική υποστήριξη: Βέβαια, αλλά να θυμάστε ότι έχετε μόνο το βασικό πρόγραμμα. Θα πρέπει να αρχίσετε να επικοινωνείτε και με άλλες καρδιές ώστε να αναβαθμίζεστε συνέχεια..
Πελάτης: Ουπς! Έχω ένα μήνυμα λάθους ήδη.
Λέει ¨Λάθος-πρόγραμμα τρέχει από εξωτερικούς παράγοντες¨τι να κάνω?
Τεχνική υποστήριξη: μην ανησυχείτε. Αυτό σημαίνει ότι το πρόγραμμα εγκαταστάθηκε αλλά δεν λειτουργεί ακόμη μέσα από την καρδιά σας. με μη τεχνικούς όρους , απλά σημαίνει ότι θα πρέπει να αγαπάτε τον εαυτό σας πριν αγαπήσετε τους άλλους.
Πελάτης: δηλαδή, τι να κάνω τώρα?
Τεχνική υποστήριξη: κατεβάστε την Αυτοαποδοχή: μετά κάντε κλίκ στα επόμενα αρχεία: Συγχώρεση Εαυτού, συνειδητοποίηση της Αξίας σας, και αναγνώριση των εμποδίων σας..
 imagesCAIF8CFN                                                        

Πελάτης: εντάξει, έγινε.
Τεχνική υποστήριξη: Τώρα, κάντε τα copy στον φάκελο ¨Η Καρδιά μου¨.Το σύστημα θα διαγράψει τους ασύμβατους φακέλους και θα αρχίσει διορθώνει όλα τα λάθος προγράμματα. Επίσης θα πρέπει να διαγράψετε όλες τις λεκτικές αρνητικές αυτοκριτικές από όλα τα αρχεία σας και να αδειάσετε και το Recycle Bin για να σιγουρευτείτε ότι έχουν φύγει τελείως από το σύστημα και δεν θα ξαναεμφανιστούν.
Πελάτης: τα κατάφερα. Η καρδιά μου γεμίζει με νέους φακέλους. Στην επιφάνεια εργασίας βγήκε η Χαρά και η Ηρεμία και η Ικανοποίηση έχουν καταλάβει μεγάλο μέρος της Καρδιάς μου. Είναι αυτό σωστό?
Τεχνική υποστήριξη: Και βέβαια. Για άλλους παίρνει περισσότερο χρόνο, αλλά στο τέλος εγκαθίσταται την κατάλληλη στιγμή.

imagesCAEKW2M6

Λοιπόν η Αγάπη εγκαταστάθηκε και δουλεύει. Ένα ακόμη σημείο πριν κλείσουμε. Η Αγάπη είναι Freeware. Να την δίνετε απλόχερα με όλες της τις εκδόσεις σε όποιον συναντάτε. Αυτοί θα την δίνουν σε άλλους , και στο τέλος θα γυρίσει πάλι σε εσάς με διάφορες νέες εκδόσεις και θα ανεβαίνετε και θα αναβαθμίζεστε όλο και περισσότερο.
Πελάτης: Ευχαριστώ Αγάπη! 
Αγάπη-Τεχνική υποστήριξη: Παρακαλώ, πάντα στην διάθεσή σας!

ΤΕΛΟΣ…

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!

2 σχόλια:

stelios-letta είπε...

Κατερίνα μου πραγματικά υπέροχο!!!!!Συνέχισε να μας δίνεις τέτοια μαθήματα ζωής.Είμαστε μακριά σου αλλά μας ζεσταίνεις με τα όμορφα δώρα που μας προσφέρεις,Καλές γιορτές νάχεις και η καινούργια χρονιά νάναι καλύτερη!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Είμαι εδώ για να δώσω μαρτυρία για το πώς με βοήθησε να φτιάξω τη σχέση μου αυτός ο ισχυρός μάστορας που ονομάζεται Dr.DWAN. Ήμουν ραγισμένη όταν η αρραβωνιαστικιά μου μου είπε ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον να με παντρευτεί επειδή είχε σχέση με την άλλη γυναίκα όπου εργάζεται. Έκλαιγα και έκλαιγα κάθε μέρα, μέχρι που έγινε τόσο άσχημα που έφτασα στο Διαδίκτυο για βοήθεια, τότε ήταν που διάβασα μια κριτική για το σπουδαίο έργο του Dr.DAWN και μετά επικοινώνησα μαζί του για βοήθεια για να φέρω πίσω τον εραστή μου. με βοήθησε να κάνω ένα ισχυρό ξόρκι αγάπης συμφιλίωσης και προς μεγάλη μου έκπληξη μετά από 48 ώρες που έκανα το ξόρκι της αγάπης, η αρραβωνιαστικιά μου επέστρεψε στα γόνατα παρακαλώντας με να τον συγχωρήσω. Είμαστε τώρα ευτυχισμένοι παντρεμένοι και όλες οι ευχαριστίες πηγαίνουν στον Dr.DAWN Wonders για να με βοηθήσετε να σώσω τη σχέση μου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Dr.DAWN μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του: ( dawnacuna314@gmail.com )
WhatsApp:+2349046229159/
+3550685677099