Συστάσεις1.Μέσα από το Life Coaching συνέβησαν πράγματα που καιρό πριν έγραφα στο τετράδιο μου .Έμαθα να κάνω  Υπομονή και να προσμένω. Είμαι υγιής. Κάνω το όνειρο μου επάγγελμα. Ότι μου συμβαίνει το αντιμετωπίζω. Και μπορώ να γραφώ ατελείωτες σελίδες για το τι έχω καταφέρει έχοντας εσένα δίπλα μου , την  Life Coach μου. Κατερίνα σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που πίστεψες και πιστεύεις σε μένα.
Κυριακή Σιδηροπούλου,35, Διοργανώτρια Εκδηλώσεων

2.Με τις τεχνικές και τις μεθόδους του Life Coaching κατάφερα 'ένα μικρό θαύμα' στη ζωή μου  .Είμαι περισσότερο ανοιχτή και δεκτική στις αλλαγές και τις εκπλήξεις της ζωής, γιατί πια έχω χρόνο να τις καλοδέχομαι.
Το Life Coaching είναι για όποιον θέλει να πάρει την ζωή του στα χέρια του!
Μάτα - Δήμητρα Ρόζη
Marketing Επικοινωνίας


3.Μπορώ να πω με την βοήθεια του Life Coaching  ότι έχω φτάσει σε ένα επίπεδο αυτογνωσίας, συνεχίζοντας βέβαια να προσπαθώ και το σπουδαιότερο: ξανακέρδισα την αυτοεκτίμηση & τον αυτοσεβασμό μου που για καιρό είχα χάσει. 

Στο πρόσωπο της Κατερίνας από την αρχή είδα την έμπιστη φίλη, τη σοφή μεγάλη αδελφή, τη γυναίκα που εμπνέει σεβασμό & κύρος και κάνει τους πάντες γύρω της να νιώθουν ασφάλεια!
Αγγελική Σερασκέρη, 41
Eλευθ. Επαγγελματίας


4. Ποιά είμαι; Σε ποιο σημείο της ζωής μου βρίσκομαι; Τι θέλω πραγματικά να κάνω ; Αυτά ήταν τα πιο βασικά ζητήματα που με απασχολούσαν όταν ξεκίνησα το Life Coaching. 

H  Κατερίνα είναι η ιδανικότερη Life Coach γιατί υποσχέθηκε να είναι πάντα δίπλα μου, δεσμεύτηκε να ταξιδεύει πάντα στα ταξίδια μου , ορκίστηκε το μεγαλύτερο δώρο που της έδωσε ο Θεός ,την αγάπη , να την μοιράζεται μαζί μου.
Μαρία Σιδηροπούλου
Ετών 41 Εμπορος τροφίμων


5. Μέσα από τις συνεδρίες του Life Coaching κατάφερα να αποκτήσω την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου , να καταλάβω τι αξίζω σαν  άνθρωπος , σαν γυναίκα , σαν μητέρα .
 Μέσα από τις συνεδρίες βρήκα τον στόχο μου , τα όνειρα μου . 
- Την Κατερίνα ουσιαστικά δεν την επέλεξα , διότι όπως ανέφερα και  πιο πάνω μου την σύστησαν αλλά είχα την επιλογή  να την αλλάξω εάν δεν μου ταίριαζε .
 Από την πρώτη στιγμή όμως που μίλησα μαζί της αισθάνθηκα ότι δεν μπορεί να υπάρχει άλλος άνθρωπος με τόσο θετική  ενέργεια και χάρη ο οποίος θα μπορέσει να με βοηθήσει όσο αυτή .
Σοφία Σταφυλαράκη
Ετών 50
Διαμεσολαβητής Διεθνών Μεταφορών

6.Θα πρότεινα το Life Coaching και την Κατερίνα ανεπιφύλακτα γιατί σε κάνει να νιώθεις άνετα, είναι κατανοητή, άμεση και αποτελεσματική.

Σε βοηθάει να βρεις τον πιο κατάλληλο τρόπο να ξεπερνάς τις δυσκολίες που έρχονται στο δρόμο σου, να φτάνεις τους στόχους σου και να προχωράς.
Στεφανία Σιδηροπούλου 36, Διοργανώτρια Εκδηλώσεων

7.Κατερίνα...'Ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που μου έμαθε είναι "να λέω πάντα αυτό που εννοώ και να εννοώ αυτό που λέω". Και όμως...Μου είναι τόσο δύσκολο να βάλω σε λέξεις το τι σημαίνει η παρουσία της στη ζωή μου και το πόσο άλλαξε ο τρόπος που αντιλαμβάνομαι τις καταστάσεις και τον κόσμο γύρω μου από τότε που ξεκίνησα το Life Coaching μαζί της.
Χριστίνα Κακανά, 37 , Ακτινοφυσικός(Medical Physics)

8. Με το Life Coaching άλλαξα τρόπο σκέψης, άρχισα να σκέφτομαι πιο θετικά και να είμαι πιο αισιόδοξη, βελτιώθηκαν οι σχέσεις μου. Είδα τα πάντα γύρω μου από μια άλλη οπτική που είναι γεμάτη μόνο από όμορφες εκπλήξεις, όνειρα και επιθυμίες. 
Το Life Coaching είναι ένα όμορφο ταξίδι που αξίζει!!!.........σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Ιωάννα Δασκαλοπούλου, 37,νηπιαγωγός


9.  Ξεκίνησα coaching με την κα Ευστρατιάδου με την πεποίθηση να βελτιώσω την εσωτερική μου δύναμη, την αισιοδοξία, την αυτοπεποίθησή μου, ώστε να κατακτήσω το στόχο μου: μια υπέροχη ερωτική και συντροφική σχέση.
Με ασκήσεις και μεγάλη ενίσχυση και καθοδήγηση η coach με βοήθησε να νιώσω και να γίνω πιο δυνατή, πιο υγιής, να ενισχύσω την ψυχική μου δύναμη, να γεμίσω αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, να νιώσω χαρά καθημερινά, να μεθοδεύω τις κινήσεις μου, να δουλεύω εστιασμένα, ώστε να νιώθω καλύτερη συνεχώς και να αποκτήσω το αρχικό επιθυμητό αλλά και άλλους στόχους. Την ευχαριστώ που μου έμαθε και συνεχίζει να μου μαθαίνει με αγάπη και επαγγελματισμό να χαίρομαι κάθε στιγμή της ζωής μου, να με αγαπώ, να κατακτώ και να απολαμβάνω όλη την ευλογία και την αφθονία!
Κατερίνα
εκπαιδευτικός – 45

10. Η έλλειψη αυτοπεποίθησης, το αίσθημα μελαγχολίας και απελπισίας, το αίσθημα αβοηθησίας με οδήγησαν στην «πόρτα» της κας Ευστρατιάδου και του coaching. Αν και δεν ήξερα ακριβώς τι θα αντιμετωπίσω με μόνη μου πυξίδα την αλλαγή, η κα Ευστρατιάδου με βοήθησε να δω τα πραγματα απο μια αλλη οπτικη γωνια και να εκτιμω ολα τα υπεροχα πραγματα που εχω στη ζωη μου. Σαν αποτέλεσμα αυτής της επαφής και βαθιάς επικοινωνίας μαζί της νιώθω πολυ καλυτερα με τον εαυτο μου,ειμαι πολυ πιο χαρουμενη και ευτυχισμενη, αρχιζω σιγα σιγα να νιωθω πιο δυνατη. Thank you Coach!
Άρτεμις Μ. , 20, φοιτήτρια

11. Αντιμετώπιζα προβλήματα χαμηλής αυτοεκτίμησης, κατάθλιψης και έλλειψης δύναμης διαχείρησης στρεσογώνων καταστάσεων, αίσθημα απελπισίας. Το coaching με βοήθησε να τα ξεπαράσω, να αγαπήσω τη ζωή, να αναζητώ τη χαρά και να βλέπω μόνο τα θετικά. Η coach Κ. Ευστρατιάδου με βοήθησε με οργανωμένα βήματα και συνέπεια να ξαναβρώ την αυτοπεποίθησή μου, την πίστη στον εαυτό μου και τη δύναμή του. Είναι πάντα δίπλα μου. Είμαι ευγνώμων για όλα!
Αθανασία Μ.
Εκπαιδευτικός – 38

12. Τη Κατερίνα τη γνώρισα πριν δύο χρόνια περίπου όταν όλα γύρω μου είχαν καταρρεύσει και η ιδέα του να ξεκινήσω πάλι από την αρχή σε όλους τους τομείς της ζωής μου έμοιαζε τρομακτικά ανέφικτο.΄Εκανα όμως λάθος. Μέσα από μια ανθρώπινη, ζεστή και αμοιβαίου σεβασμού διαδρομή που κάναμε μαζί, μου έμαθε να καταννοώ και να συγχωρώ, μα πανω απο όλα ν΄αγαπώ τον εαυτό μου, τους ανθρώπους γύρω μου, τη ζωή.Ένα πραγματικά υπέροχο ταξίδι με έναν ανεκτίμητο άνθρωπο. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Δήμητρα Φωτιάδου 41 ετών Ελ.Επαγγελματίας

13. " Την Κατερινα την επισκέφτηκα πριν 10 μήνες γιατί είχα πέσει κατάθλιψη λόγω της οικονομικής κατάστασης. Η οικονομική κρίση επηρέασε πολύ άσχημα την οικογένεια και την επιχείρηση μας με αποτέλεσμα εγω να νιώθω έναν τεράστιο φόβο , ανασφάλεια, και σιγά σιγά καμία διάθεση για ζωή. Όλα ήταν μαύρα για μένα! Ήμουν απλός παρατηρητής της κατάστασης, είχα παραλύσει και απλά περίμενα το τέλος!
Μέσα απο το coaching έμαθα τεχνικές και ανακάλυψα πλευρές του εαυτού μου που δεν ήξερα ότι υπήρχαν και βρήκα τη Δύναμη να αντιμετωπίσω τους φόβους μου αποτελεσματικά και να βρω τη χαμένη μου διάθεση και χαρα για τη ζωή.
Ανακάλυψα τον εαυτό μου που τελικά αποδείχθηκε πως δεν γνώριζα σχεδόν καθόλου.
Η Κατερίνα ειναι μοναδική στο να μας βοηθήσει να βρούμε αυτή την Δυνατή πλευρά του εαυτού μας , που όλοι την έχουμε αλλα συχνά ξεχνάμε ποιοι πραγματικά είμαστε και τι είμαστε ικανοί να κάνουμε.
Μας δείχνει τον τροπο του πως να αντιμετωπίζουμε τα καθημερινά και δύσκολα εμπόδια και προβλήματα που προκύπτουν -γιατί προκύπτουν έτσι και αλλιώς- χωρίς να χάνουμε το χαμόγελο την αισιοδοξία  και την διάθεση μας για ζωή.
Κατερίνα νιώθω ευγνωμοσύνη που σε γνώρισα και μου άλλαξες τη ζωή!
Ευχαριστώ!"
Δέσποινα Κ  48 ετών επιχειρηματίας

14. Πριν αρχίσω το coaching αντιμετώπιζα συναισθηματικά αδιέξοδα και λανθασμένους χειρισμούς στο επίπεδο των σχέσεων.
Το coaching με βοήθησε να δω τις λανθασμένες πεποιθήσεις που καθόριζαν τις επιλογές μου και τις πράξεις μου.
Η Κατερίνα με την αστείρευτη ενέργειά της, τις ιδιαίτερες τεχνικές και τις εβδομαδιαίες ασκήσεις της με οδήγησε στο να καταλάβω τη μοναδικότητα του εαυτού μου και στο να ακολουθώ το δικό μου μονοπάτι.
Γεωργία Σ.
Ετών 53
Εκπαιδευτικός