Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΤΑ 10 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΖΩΗ!!!

 

1. ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΣΟΥ

Τι σου λέει η διαίσθησή σου? scorpio

Και πώς λαμβάνεις τα μηνύματα της? Μιλάει στην ψυχή ή διεγείρει τις σωματικές αισθήσεις σου. Μπορείς να καταλάβεις? Κάνε ερωτήσεις και επικεντρώσου στις απαντήσεις που θα λάβεις από την διαίσθησή σου. Είναι ο καθοδηγητής σου στην ζωή. Ενήργησε με βάση αυτήν.

 

2. ΤΙ ΣΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΙ

Η ρίζα της λέξεις ενθουσιασμός 37930-without-enthusiasmείναι «ΕΝΘΕΟΣ» . Η ερμηνεία της είναι «Θεός μέσα μας». Όταν νοιώθεις ενθουσιασμένος για τα όνειρά σου, τότε ο Θεός μιλάει μέσα σου και σε ωθεί να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου.

Το συναίσθημα του ενθουσιασμού είναι ένας από τους τρόπους που μας μιλάει η διαίσθηση μας. Κάνε περισσότερα από τα πράγματα που σε ευχαριστούν, σου προσφέρουν ικανοποίηση και γαλήνη, αυτό δεν αποζητάς κάθε μέρα από την ζωή?

 

3. ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΟΥ

Συχνά είμαστε ξεκάθαροι με το τι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ. Κάνε την ανατροπή με το ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.

Πώς φαντάζεσαι την ιδανική ζωή για εσένα, ζωγράφισε motion-wallpapersεικόνες από το πώς την φαντάζεσαι ή φτιάξε κολάζ από περιοδικά ή βιβλία και εικονογράφησε την ζωή που θέλεις να δημιουργήσεις.

Γράψε τις σκέψεις σου σε ημερολόγιο. Αφιέρωσε χρόνο κάθε μέρα για να οραματιστείς την ιδανική ζωή για εσένα. Οραματίσου ακόμα και τις ποιο μικρές λεπτομέρειες. Φαντάσου ότι ζεις το όνειρο σου. Τι φοράς, πώς νοιώθεις, ποιους ανθρώπους θέλεις να συναναστρέφεσαι. Η θεϊκή αυτή δύναμη είναι μέσα στο μυαλό και την καρδιά σου και μπορείς να σε βοηθήσεις να εμφανίσεις εμπρός σου όλα όσα οραματίζεσαι.

 

4. ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ

Οι απαντήσεις που δεχόμαστε obr1514στις ερωτήσεις της ζωής προέρχονται συχνά από την αυτοεξέταση μας. Η προσευχή και ο διαλογισμός είναι οι μέθοδοι που έχουμε για να επικοινωνήσουμε με το βαθύτερο είναι μας.

Οι απαντήσεις δεν ξεπηδούν στο μυαλό σου, πρέπει να τις ανακαλύψεις εξελίσσοντας την εσωτερική σου συναίσθηση για πολύ χρόνο, μέρες ή εβδομάδες, καθώς αναζητάς την ενόραση.

 

5. ΜΙΛΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

Πρόσεχε τι λες και τι σκέφτεσαι για τον εαυτό σου και την Magiaζωή σου. Σε γενικές γραμμές είναι ποιο ελπιδοφόρο και θετικό να νοιώθεις όμορφα και ελπιδοφόρα.

Ο William James είπε «Η μεγαλύτερη ανακάλυψη της γενιάς μου είναι ότι τα ανθρώπινα όντα αλλάζοντας την εσωτερική διάθεση στο μυαλό τους, μπορούν να αλλάξουν την εξωτερική άποψη της ζωής τους.» Είναι ευκολότερο να δημιουργήσεις την ζωή που αναζητάς, όταν λαμβάνεις θετικά μηνύματα.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: