Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΕΠΙΜΟΝΗ!!

ΕΠΙΜΟΝΗ!

Το ευχάριστο με τον "Νόμο της Έλξης" είναι ότι καταφέρνεις να ενώσεις την δύναμη του μυαλού και των συναισθημάτων σου. Περικλείει την δημιουργία μιας νέας προσέγγισης στην ζωή σου και τον τρόπο που σκέφτεσαι και αισθάνεσαι για τα επιτεύγματα και τις επιθυμίες σου. Αυτό βέβαια χρειάζεται επιμονή.

Εάν δεν δεις άμεσα αποτελέσματα και ο στόχος σου δεν υλοποιηθεί  γρήγορα μπροστά στα μάτια σου, μην παραδίδεις τα όπλα και μην απελπίζεσαι.  Δούλεψε στο να ακονίζεις καλά τα εργαλεία σου.. τις σκέψεις σου, τα αισθήματά σου, τις πεποιθήσεις σου και την συμπεριφορά σου, την φαντασία σου, την επιθυμία και την σύνδεσή σου με το λαμπρό σου μέλλον και τον πραγματικό σου εαυτό. Τότε θα δεις τα αποτελέσματα στην πραγματικότητά σου. Να τα εκτιμάς αυτά μαζί με τα σημάδια, τους οιωνούς, τις συγχρονικότητες που σου  παρουσιάζονται. Να είσαι ανοικτός στις ευκαιρίες που θα βρεθούν στον δρόμο σου και να πράξεις σύμφωνα με αυτές.

artistic-nature-101

Τα όνειρα σου , σαν σπόροι που ξεφυτρώνουν, θα κάνουν ρίζες και θα βλαστήσουν , όταν τα δώσεις ήλιο και νερό, και τα φροντίσεις μέσα στην ζέστη του μυαλού σου.

Να επιμένεις!! 

Το να συντονίσεις τις δονήσεις σου στο μέλλον που επιθυμείς, μπορεί και να σημαίνει ότι πρέπει να αλλάζεις τακτικά ανταλλακτικά και επίπεδα ανάπτυξης, όπως και να απομακρύνεις αυτό που φυτρώνει στον δρόμο σου

ΕΣΤΙΑΣΕ!!

ΕΣΤΙΑΣΕ!

Σε αυτό που δίνεις την προσοχή σου ευδοκιμεί. Η ενέργεια των σκέψεών σου, των συναισθημάτων, της φαντασίας και της επιθυμίας σου τρέφει την εμπειρία σου. Όποτε εστιάζεις σε αυτό που δεν θέλεις , δίνεις σε αυτό την προσοχή σου, τότε μεγεθύνεται στην ζωή σου. Λέξεις όπως "δεν" "μη"  "όχι" δείχνουν που εστιάζεις , τι είναι αυτό που δεν θέλεις παρά αυτό που θέλεις.

Τάισε τα όνειρά σου όχι τους φόβους σου. Τάισε τις επιτυχίες σου όχι τις αποτυχίες σου. Οι σκέψεις σου , τα συναισθήματά σου, η εστίαση και ο τρόπος που τα χρησιμοποιείς σου δίνουν τις κατευθύνσεις. Σίγουρα σε πάνε κάπου. Εάν αισθάνεσαι καλά , τότε καλά θα αισθάνεσαι και στον προορισμό σου.

Εάν βρίσκεσαι σε μία ιδιαίτερη δύσκολη φάση, ή υπάρχει μία περιοχή στην ζωή σου που σου προκαλεί φόβο ή ανησυχία ή άγχος, ή άλλα αρνητικά συναισθήματα (θυμό, ενοχή, κλπ) υπάρχει μία τεχνική που μπορείς να χρησιμοποιήσεις , ώστε να σε βοηθήσεις να εστιάσεις μακριά από αυτό που δεν θέλεις και να συγχρονιστείς σε αυτό που θέλεις, όπως επίσης και σε υψηλότερες, θετικές  ενεργειακές δονήσεις.

4254474176_50a513e437_o

Λοιπόν, στην αρχή της ημέρας σου διάλεξε

α) έναν στόχο/όνειρο που επιθυμείς να δημιουργήσεις , μικρό ή μεγάλο, δεν έχει σημασία ή

β) ένα πρόσωπο που θαυμάζεις και επιθυμείς να μοιάσεις και να αναπτύξεις κάποιες από τις δικές του ποιότητες

αυτό θα λειτουργήσει σαν "άγκυρα εστίασης" κατά την διάρκεια της ημέρας. Κάθε φορά που η εστίασή σου αρχίζει να ξεφεύγει προς την κατεύθυνση των αρνητικών σκέψεων, φόβων, ανησυχιών ή της απαισιοδοξίας , αμέσως αλλάξτε την προσοχή σας προς την "άγκυρα εστίασης" σας. Χρησιμοποιήστε την ίδια που έχετε επιλέξει στην αρχή της ημέρας , όλη την ημέρα.

Βιώστε πως ανεβάζει την κατάστασή σας άμεσα. chackrasΑυτός είναι και ένας διασκεδαστικός τρόπος για να αποκτήσετε μεγαλύτερη επίγνωση και έλεγχο των σκέψεων και των συναισθημάτων σας και να δίνετε μεγαλύτερη ενέργεια στον στόχο σας. Μπορείτε να διαλέγετε διαφορετικές "άγκυρες εστίασης" κάθε μέρα.

Για να εμπλουτίστε την εξάσκησή σας μπορείτε επίσης να κάνετε την παρακάτω άσκηση.

Προσπαθήστε να προσηλώστε το βλέμμα σας σε ένα σημείο μακριά σας για μερικά λεπτά χωρίς να αποσπαστείτε (μπορείτε να ζωγραφίσετε ένα σημείο σε ένα χαρτί ή να χρησιμοποιήστε ένα συγκεκριμένο σημείο στον χώρο σας).

Μπορείτε να ξεκινήσετε να εστιάζετε σε αυτό το σημείο για 30 δευτερόλεπτα.

Προσπαθήστε να κρατήσετε το μυαλό σας καθαρό και σταθερό και δώστε όλη σας την προσοχή στο σημείο εστίασης. Μετά αρχίστε κάθε μέρα να αυξάνετε τον χρόνο εστίασης σε αυτό το σημείο και να θυμάστε να κρατάτε το μυαλό σας καθαρό και σταθερό. Αυτή είναι μία καταπληκτική άσκηση για να μάθετε πώς να εστιάζετε στον στόχο, να κρατάτε το μυαλό σταθερό και καθαρό και να είστε περισσότερο παρόντες στο "εδώ και τώρα". Μπορείτε να κάνετε αυτή την πρακτική σε όλες τις καθημερινές σας δραστηριότητες και να είστε πλήρως προσηλωμένοι στο αποτέλεσμα.

Πάντα να χαίρεστε με τον εαυτό σας για τις επιτυχίες σας και τους θριάμβους σας.

vagas

ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ?

Όταν σταθμίζετε τις προτιμήσεις σας, οραματίζεστε τα όνειρά σας ή βρίσκετε τι επιθυμεί η καρδιά σας, μην παγιδεύεστε με το να αναρωτιέστε με ποιόν τρόπο θα τα αποκτήσετε όλα αυτά. Αναρωτώμενοι "Πώς"  καλλιεργεί αμφιβολίες και περιορισμούς στην φαντασία σας και στην προοπτική του ορίζοντα σας. wallpapers__by__Rokott007_369

Αφήστε στο σύμπαν να ξεκαθαρίσει το "πως" θα γίνει αντί για εσάς. Μέσα από τα σημεία υπεροχής του και τις απεριόριστες δυνατότητές του , αυτό του είναι ένα εύκολο και διασκεδαστικό καθήκον. 

Η δική σας δουλειά είναι να αναγνωρίσετε τις ευκαιρίες, να χαρείτε με τα δώρα που έρχονται στον δρόμο σας , να πανηγυρίσετε με τις επιτυχίες σας και να είστε ευγνώμονες με το μαγικό ταξίδι της ζωής σας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είμαι εδώ για να δώσω μαρτυρία για το πώς με βοήθησε να φτιάξω τη σχέση μου αυτός ο ισχυρός μάστορας που ονομάζεται Dr.DWAN. Ήμουν ραγισμένη όταν η αρραβωνιαστικιά μου μου είπε ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον να με παντρευτεί επειδή είχε σχέση με την άλλη γυναίκα όπου εργάζεται. Έκλαιγα και έκλαιγα κάθε μέρα, μέχρι που έγινε τόσο άσχημα που έφτασα στο Διαδίκτυο για βοήθεια, τότε ήταν που διάβασα μια κριτική για το σπουδαίο έργο του Dr.DAWN και μετά επικοινώνησα μαζί του για βοήθεια για να φέρω πίσω τον εραστή μου. με βοήθησε να κάνω ένα ισχυρό ξόρκι αγάπης συμφιλίωσης και προς μεγάλη μου έκπληξη μετά από 48 ώρες που έκανα το ξόρκι της αγάπης, η αρραβωνιαστικιά μου επέστρεψε στα γόνατα παρακαλώντας με να τον συγχωρήσω. Είμαστε τώρα ευτυχισμένοι παντρεμένοι και όλες οι ευχαριστίες πηγαίνουν στον Dr.DAWN Wonders για να με βοηθήσετε να σώσω τη σχέση μου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Dr.DAWN μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του: ( dawnacuna314@gmail.com )
WhatsApp:+2349046229159/
+3550685677099