Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ…ΤΕΛΟΣ… ΖΗΤΩ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!!!

 
imagesCADN2PC2Τα ψέματα τελείωσαν. Η επιστροφή από τις διακοπές είναι πια γεγονός. Ένα γεγονός που μπορεί να αποτελέσει αφορμή για μελαγχολία ή για καινούρια ξεκινήματα.

images (2)Ο Σεπτέμβριος είναι ο πιο γλυκός μήνας του χρόνου αλλά και ο πιο μελαγχολικός.
Οι μέρες μικραίνουν, τα όμορφα δειλινά μας κάνουν να νοσταλγούμε το καλοκαίρι , εξακολουθούμε να ονειρευόμαστε τα μέρη που δεν καταφέραμε να πάμε, και δεν θα πάμε ούτως ή άλλως γιατί οι διακοπές τελείωσαν. images

Όλα όσα τελείωσαν μας προκαλούν μελαγχολία, το τέλος των διακοπών, το τέλος του καλοκαιριού,
  το τέλος της ξενοιασιάς, το τέλος της τεμπελιάς, το τέλος……
Ας το δούμε όμως και λίγο αλλιώς...

Η επιστροφή από τις διακοπές είναι μια αρχή, μια αφορμή για καινούρια ξεκινήματα, για νέους τρόπους αντιμετώπισης της ρουτίνας και των προβλημάτων που αφήσαμε πίσω για λίγο.

imagesjkjpgΌμως αυτά σαν άλλη πιστή Πηνελόπη μας περίμεναν να γυρίσουμε, μόνο και μόνο για να δούμε ότι τίποτα δεν άλλαξε, τίποτα δεν μετακινήθηκε, τίποτα δεν γέμισε.

Αυτό όμως που σίγουρα γέμισε είναι «οι μπαταρίες μας», πράγμα πολύ σημαντικό και θετικό και αυτό που άλλαξε είναι η διάθεσή μας , προς το καλύτερο.

imagesCA2MIM9X

Άρα το θέμα μας δεν είναι η επιστροφή στην ρουτίνα και στα προβλήματα , το θέμα είναι πως τα αντιμετωπίζουμε, και ποια ενέργεια επιστρατεύουμε για να τα αντιμετωπίσουμε.

Ως γνωστόν ουδέν κακόν αμιγές καλού, πάντα πίσω από ένα πρόβλημα κρύβεται μία ευκαιρία. Μία ευκαιρία για να θυμηθούμε ποιοι είμαστε, τι έχουμε μέσα μας, τι κρύβουμε στην ψυχή μας και πως σκέφτεται το μυαλό μας, και να επαναπροσδιορίσουμε τον τρόπο που χρησιμοποιούμε το οπλοστάσιό μας μέχρι σήμερα.
Είναι η ευκαιρία τους επόμενους τέσσερις μήνες που μας απομένουν για να διορθώσουμε όλα τα κακώς κείμενα έως το τέλος του 2011 ,imagesCAMCQ4P4 να ανοίξουμε τα ντουλάπια του μυαλού και της ψυχής μας και να δούμε τι καλά εργαλεία έχουμε, και να τα ξεσκονίσουμε, να τα γυαλίσουμε να τα ακονίσουμε, και να βγούμε δυναμικά και αποτελεσματικά από το τέλμα.

Συνεχίζουμε λοιπόν ακάθεκτοι , με το κεφάλι ψηλά και τα μάτια στον στόχο!
imagesCAITJZN9

Δεν υπάρχουν σχόλια: