Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΡΑ!!!

ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΡΑ!!!


Η Νέα Χρονιά μπήκε δυναμικά και όλοι σκέφτονται ότι θέλουν να βάζουν στόχους για το νέο χρόνο, θέλω να κάνω αυτό ,…θέλω να κάνω το άλλο.. και όταν έρχεται η ώρα δεν κάνουν τίποτα. Περιμένουν να έρθει κάτι….να συμβεί κάτι για να πραγματοποιήσουν αυτό που θέλουν.
Σταματήστε να περιμένετε να κάνετε αυτό που θέλετε να συμβεί …τον Ιούνιο..όταν θα…. τον Σεπτέμβριο όταν θα….τον Νοέμβριο όταν θα….και ποτέ δεν έρχεται τελικά η κατάλληλη στιγμή.
Ο χρόνος είναι απλά μια ψευδαίσθηση το μόνο που έχουμε είναι το ΤΩΡΑ άρα ξεκινήστε να κάνετε ΤΩΡΑ.
ΤΩΡΑ βλέπετε το φως της ημέρας, απολαύστε το, τώρα γεύεστε το φαγητό σας, απολαύστε το, τώρα αναπνέετε απολαύστε την αναπνοή σας, τώρα πήρατε την απόφαση να κάνετε κάτι για να αλλάξτε την ζωή σας, κάντε το ΤΩΡΑ!
Το αύριο είναι απλά μια δικαιολογία, μια αναβολή για να συνεχίσουμε να ζούμε την μιζέρια, την γρίνια την απαξίωση.
Μόλις καταλάβουμε την Δύναμη που έχει η απόφασή μας ΤΩΡΑ γινόμαστε απλά ανίκητοι! ΤΩΡΑ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είμαι εδώ για να δώσω μαρτυρία για το πώς με βοήθησε να φτιάξω τη σχέση μου αυτός ο ισχυρός μάστορας που ονομάζεται Dr.DWAN. Ήμουν ραγισμένη όταν η αρραβωνιαστικιά μου μου είπε ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον να με παντρευτεί επειδή είχε σχέση με την άλλη γυναίκα όπου εργάζεται. Έκλαιγα και έκλαιγα κάθε μέρα, μέχρι που έγινε τόσο άσχημα που έφτασα στο Διαδίκτυο για βοήθεια, τότε ήταν που διάβασα μια κριτική για το σπουδαίο έργο του Dr.DAWN και μετά επικοινώνησα μαζί του για βοήθεια για να φέρω πίσω τον εραστή μου. με βοήθησε να κάνω ένα ισχυρό ξόρκι αγάπης συμφιλίωσης και προς μεγάλη μου έκπληξη μετά από 48 ώρες που έκανα το ξόρκι της αγάπης, η αρραβωνιαστικιά μου επέστρεψε στα γόνατα παρακαλώντας με να τον συγχωρήσω. Είμαστε τώρα ευτυχισμένοι παντρεμένοι και όλες οι ευχαριστίες πηγαίνουν στον Dr.DAWN Wonders για να με βοηθήσετε να σώσω τη σχέση μου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Dr.DAWN μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του: ( dawnacuna314@gmail.com )
WhatsApp:+2349046229159/
+3550685677099