Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Μαθήματα Πλούτου - Η φυσική Αφθονία του Σύμπαντος

Μαθήματα Πλούτου
Η φυσική Αφθονία του Σύμπαντος

Από την αρχή της ύπαρξης του χρόνου, οι φιλόσοφοι, οι οραματιστές και οι μεγάλοι πνευματικοί ηγέτες, έχουν μιλήσει για την φυσική Αφθονία του σύμπαντος.
Η διαφορά ανάμεσα στην επίγνωση της φυσικής μας αφθονίας και το να κατέχουμε απλά ένα μεγάλο κομμάτι της πίτας ,  είναι ένα από τα κύρια μαθήματα που ήρθαμε να μάθουμε σε αυτή την ζωή.

Ζούμε σε ένα τρισδιάστατο κόσμο που αντανακλά πίσω σε μας ενέργεια, λέξεις, συναισθήματα, και σκέψεις που εμείς παράγουμε. Δυστυχώς όταν ήρθαμε σε αυτό τον κόσμο δεν εξοικειωθήκαμε κατάλληλα πώς να εκδηλώνουμε τις επιθυμίες μας , γιαυτό και χρειάζεται χρόνος για να το μάθουμε. Αλλά αυτό από μόνο του είναι μεγάλη ευλογία.

Φανταστείτε έναν κόσμο όπου οτιδήποτε σκεφτόσασταν, αισθανόσασταν ή λέγατε ξαφνικά και άμεσα εμφανιζόταν μπροστά σας. Σίγουρα θα υλοποιούσατε ένα εκατομμύριο ευρώ στο τραπέζι της κουζίνας σας σε 30δευτερόλεπτα, αλλά κάθε φορά που είχατε μία σκέψη φόβου ή ανησυχίας για κάτι, θα είχατε επίσης ένα τέρας να στέκεται μπροστά στο ψυγείο σας, που θα ήθελε να φάει το γεύμα σας ή κάτι άλλο….

Ήρθαμε λοιπόν σε αυτό τον τρισδιάστατο κόσμο με μία εξαιρετική ευλογία προστασίας που μας επιτρέπει να έχουμε σκέψεις και συναισθήματα τα οποία δεν υλοποιούνται  αυτόματα μπροστά στα μάτια μας, όπως αυτό συμβαίνει στην μη-φυσική διάσταση. Άρα το γεγονός ότι δεν μπορείτε να υλοποιήσετε τα χρήματα μόνο σκεφτόμενοι αυτά μπορεί να δημιουργεί κάποιο τεχνικό κώλυμα , αλλά είναι και κομμάτι μιας μεγαλύτερης προστασίας που μας επιτρέπει να μάθουμε την τέχνη της εκδήλωσης της πρόθεσής μας, χωρίς να πληγωθούμε κατά την διάρκεια της διαδικασίας.

1‘ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ’ είναι η φυσική σας κατάσταση

Η φυσική μας κατάσταση είναι να είμαστε πλούσιοι.
Τα πράγματα που μπαίνουν στον δρόμο μας, και μας εμποδίζουν να γίνουμε πλούσιοι είναι τα αισθήματα της αναξιότητας, της στέρησης, της απελπισίας και της σύγχυσης όπως επίσης και της ανικανότητας να εξουσιάσουμε την αγορά της ζωής.
Αυτή η σκοπιά είναι πολύ σημαντική, γιαυτό και θα την αναλύσω αμέσως.

Το ‘Μυστικό’ πίσω από αυτό είναι κάτι που ίσως γνωρίζετε ήδη – δηλαδή, ότι η ζωή είναι ενέργεια, τα χρήματα είναι ενέργεια, και ότι υπάρχει αφθονία και από τα δύο.

2. Χρήματα και Απληστία δεν είναι το ίδιο πράγμα

Όμως, όλοι ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να προσελκύσουμε χρήματα εάν κάνουμε αρνητικές σκέψεις για αυτά. Αλλά μόλις καταλάβουμε ότι τα χρήματα είναι κάτι ουδέτερο , ότι ο πλούτος είναι κάτι φυσικό και μάλιστα πνευματικό, τότε είναι εύκολο να δούμε  πως όταν έχουμε χρήματα δεν τα στερούμε από κάποιον άλλο.

Στην πραγματικότητα, εάν είσαι πλούσιος, πολύ συχνότερα από ότι πιστεύεις, θα διαθέτεις τα χρήματά σου εμπορικά ( αγοράζοντας προϊόντα και υπηρεσίες) , θα δίνεις σε αγαθοεργίες, και θα υποστηρίζεις τους συνανθρώπους σου. Κάνοντας το αυτό, στην πραγματικότητα προσθέτεις στην συνολική παροχή πλούτου για όλους σε αυτό τον πλανήτη.


3. Γιατί κάποιοι είναι πλούσιοι και κάποιοι άλλοι δεν είναι

Εάν μπορέσετε να πείσετε τον εαυτό σας στο βαθύτερο επίπεδο της ύπαρξης σας ότι δεν υπάρχει χρηματική έλλειψη, δεν υπάρχει αδικία, και καμία διάκριση, και ότι το να έχεις λεφτά δεν είναι δύσκολο, τότε αυτόματα ανοίγεις τον εαυτό σου σε μεγαλύτερη αφθονία. Και αυτό συμβαίνει γιατί μέσα σου έχει καταρρεύσει η αυταπάρνηση, η αντιπάθεια και η δυσφορία, και αναστρέφεις την κατάστασή σου από την ανασφαλή διαστρεβλωμένη κατάσταση που ρωτάει, «από πού έρχεται το ενοίκιο?» στην σταθερή κατάσταση της δημιουργίας περισσότερων χρημάτων στην ζωή σου.
Ξαφνικά ξέρεις  από πού έρχονται τα λεφτά γιατί απλά ‘η επιταγή βρίσκεται ήδη στο χέρι σου’.

4. Καταρρίπτοντας την κακή σου σχέση με τα χρήματα

Το Σύμπαν εκεί έξω είναι γεμάτο , ξεχειλίζει από όλα όσα εσύ χρειάζεσαι ή πρόκειται να χρειαστείς. Οπότε όποτε σκέφτεσαι για χρήματα αντί να λες ότι δεν υπάρχουν αρκετά , άρχισε να λες, Υπάρχει ένας τρόπος να δημιουργήσω περισσότερα χρήματα στην ζωή μου και τον βρίσκω τώρα γιατί ψάχνω για αυτόν και γιατί το μυαλό μου είναι ένας μαγνήτης χρημάτων.

Σαν ενίσχυση σε αυτή σου την δήλωση , ότι είσαι ένας μαγνήτης χρημάτων, αφιέρωσε λίγο χρόνο κάθε μέρα , και συγκεντρώσου στα πράγματα που πιστεύεις ότι είναι  οι δικές σου δηλώσεις για την αφθονία.

Επίσης, πήγαινε σε μέρη όπου οι πλούσιοι συχνάζουν, παρατήρησε τα σύμβολα του πλούτου τους, και δήλωσε και πίστεψε μέσα σου ότι η αφθονία που βιώνουν είναι ‘καλή’. Ναι, τα χρήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κακούς σκοπούς, αλλά τα χρήματα από μόνα τους είναι ουδέτερα και δεν έχουν καμία ενέργεια.

5. Μάθε να συντονίζεσαι με την Αφθονία

Για να νοιώθεις σε αρμονία, πρέπει να συμφωνήσεις μέσα σου ότι η Αφθονία και ο πλούτος είναι ΄καλό πράγμα΄. Εάν βλέπεις την Αφθονία και τον πλούτο με ζήλια ή μίσος ή βλέπεις αυτούς που κερδίζουν και ζούν καλά με ΄κακό μάτι΄ τότε αποκλείεις τον εαυτό σου από το να γίνεις ποτέ πλούσιος.
Εάν βλέπεις κάποιον με ακριβό αυτοκίνητο ή ρούχα και λες μέσα σου ΄τι φιγουρατζής΄ αυτός ο τρόπος ζωής δεν είναι για μένα….μάντεψε …δεν θα είναι ποτέ για σένα.

6. Τα χρήματα είναι απλά ένα σύμβολο.

Τα χρήματα είναι απλά ένα σύμβολο που βοηθάει στις συναλλαγές μας , και μας επιτρέπει να μάθουμε και να βιώσουμε την ακεραιότητα, την τιμιότητα, την δικαιοσύνη και την συμπόνια. Είναι ένας τρόπος να υποστηρίζεις και να αγαπάς τον εαυτό σου. Μπορείς πραγματικά να αγαπάς τον κόσμο εάν δεν αγαπάς και δεν στηρίζεις τον εαυτό σου? Η απάντηση είναι ΟΧΙ!

7. Πώς να δημιουργήσεις τον δικό σου πλούτο

Όλοι θέλουν μετρητά.  Και το Μυστικό για τα μετρητά κρύβεται βασικά από την αρχή της ύπαρξης του κόσμου , γιατί ακριβώς στο κέντρο του προβλήματος βρίσκεται η λύση. Τι εννοώ με αυτό? Το μετρητό πάντα ρέει στους ανθρώπους και στις επιχειρήσεις που λύνουν προβλήματα. Πόσο λογικό είναι αυτό? Σκεφτείτε το.
Εάν είστε άρρωστοι καλείτε έναν ηλεκτρολόγο? Όχι βέβαια, καλείτε τον γιατρό.
Εάν χρειάζεστε δάνειο πηγαίνετε στον μανάβη? Όχι βέβαια , πηγαίνετε στην τράπεζα.
Δηλαδή για να ρέουν τα χρήματα προς τα εσάς, θα πρέπει να έχετε την ικανότητα να βρείτε ένα πρόβλημα που έχουν οι άνθρωποι και να γίνετε εσείς η λύση.
Είναι τόσο απλό.

8. Ποιο πρόβλημα μπορείς να επιλύσεις?

Είναι ένα γεγονός της ζωής. Οι άνθρωποι έχουν προβλήματα και πάντα θα ψάχνουν για λύσεις. Αλλά γιατί να δώσουν σε εσένα τα ωραία τους λεφτά?
Αναρωτήσου λοιπόν, ποια λύση μπορώ να προσφέρω σε συγκεκριμένους ανθρώπους που έχουν μια συγκεκριμένη επιθυμία. Όποια λύση και να προσφέρετε οι άνθρωποι πρέπει να την επιζητούν, να την επιθυμούν , να την ψάχνουν.

9. Το κλειδί για πλούτο διαρκείας

Να κάτι που πρέπει να σκεφτείτε πολύ προσεχτικά. Θέλετε να βρείτε το πρόβλημα και θέλετε να τους δώσετε και την λύση, αλλά το πιο σημαντικό, το κλειδί για τον πλούτο διαρκείας είναι ότι πρέπει να κάνετε την λύση σας, ή την απάντηση στο πρόβλημά τους, μεγαλύτερο σε ανταπόδοση από ότι υποσχεθήκατε. Πρέπει πάντα να επιστρέφουν σε εσάς για την λύση που επιζητούν. Δημιουργείτε πλούτο όταν οι άνθρωποι έρχονται ξανά και ξανά και ξανά με τέτοιο βαθμό ενθουσιασμού και ικανοποίησης , που είναι σαν να θέλουν να σας βάζουν λεφτά στην τσέπη για τα καινούρια προβλήματα που έχουν. Η ικανοποίηση που θα λαμβάνουν από την λύση που θα τους δίνετε πρέπει να  είναι μεγαλύτερη από την λύση την ίδια.

10. Μία λύση από κάποιον τρίτο είναι πάντα μία λύση

δεν είναι απαραίτητο να βρίσκετε εσείς τις λύσεις. Μπορείτε επίσης να παρουσιάζετε τις λύσεις σαν ενδιάμεσος κάποιου άλλου. Μπορείτε με άλλα λόγια να είστε ενδιάμεσος στο πρόβλημα και στην λύση , παρά να λύνετε εσείς το πρόβλημα απευθείας.
Να θυμάστε όμως πάντα ότι εάν λύνετε μικρά προβλήματα θα κερδίζετε λίγα λεφτά, και εάν λύνετε μεγάλα προβλήματα θα κερδίζετε πολλά λεφτά.
Οι άνθρωποι που επιλύουν προβλήματα είναι μαγνήτες χρημάτων.

11. αρχίστε τώρα την καταγραφή

Κάντε τώρα μια καταγραφή του εαυτού σας ή της εταιρίας σας. Θέλω να ξεκαθαρίσετε ποια προβλήματα λύνετε για τους άλλου. Όχι τα προβλήματα που νομίζετε ότι λύνετε , αλλά ποια πραγματικά προβλήματα λύνετε? Να είστε ειλικρινείς αλλιώς αυτή η άσκηση θα είναι χάσιμο χρόνου.
Μετά αναρωτηθείτε τα ακόλουθα. Λύνω πραγματικά το πρόβλημα αυτών των ανθρώπων? Εάν εργάζεστε για κάποιον άλλο αναρωτηθείτε ¨είμαι αναντικατάστατος?¨
Εάν εύκολα μπορείτε να αντικατασταθείτε , τότε έχετε πολύ λίγη αξία για την εταιρία σας ως επιλυτής προβλημάτων .
Πολλές φορές οι άνθρωποι αγοράζουν προϊόντα όχι γιατί θέλουν να λύσουν ένα πρόβλημα, αλλά γιατί δεν θέλουν να έχουν πρόβλημα. Όπως χάπια για τον πονοκέφαλο, ή σύστημα συναγερμού, ή για να προστατέψουν το κομπιούτερ τους.
Καταγράψτε λοιπόν τι προσφέρετε και δώστε την λύση.

12. Κατάληξη: Γίνετε ένας μαγνήτης χρημάτων Τώρα!

Το Μυστικό εδώ λοιπόν είναι να μην παρακαλάτε το Σύμπαν, τον Θεό για λεφτά.
Ζητήστε για προβλήματα να επιλύσετε , πείτε εκεί ψηλά ότι είστε έτοιμοι και πρόθυμοι να λύσετε τα προβλήματα όλου του κόσμου. Ζητήστε να σας αποκαλυφθούν , ζητήστε για έναν τρόπο να κάνετε γνωστό το ταλέντο  σας στην επίλυση των προβλημάτων. Κάντε εσείς ή βρείτε κάποιον να συνεργαστείτε.
Όσο λοιπόν συντονίζεστε σε αυτό το μυαλό σας γίνεται ένας μαγνήτης χρημάτων.
Ανακαλύπτει σιγά σιγά τα εργαλεία και σκάβει στα ορυχεία του σύμπαντος και τι βρίσκει εκεί? Πλούτο!

Καλή επιτυχία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είμαι εδώ για να δώσω μαρτυρία για το πώς με βοήθησε να φτιάξω τη σχέση μου αυτός ο ισχυρός μάστορας που ονομάζεται Dr.DWAN. Ήμουν ραγισμένη όταν η αρραβωνιαστικιά μου μου είπε ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον να με παντρευτεί επειδή είχε σχέση με την άλλη γυναίκα όπου εργάζεται. Έκλαιγα και έκλαιγα κάθε μέρα, μέχρι που έγινε τόσο άσχημα που έφτασα στο Διαδίκτυο για βοήθεια, τότε ήταν που διάβασα μια κριτική για το σπουδαίο έργο του Dr.DAWN και μετά επικοινώνησα μαζί του για βοήθεια για να φέρω πίσω τον εραστή μου. με βοήθησε να κάνω ένα ισχυρό ξόρκι αγάπης συμφιλίωσης και προς μεγάλη μου έκπληξη μετά από 48 ώρες που έκανα το ξόρκι της αγάπης, η αρραβωνιαστικιά μου επέστρεψε στα γόνατα παρακαλώντας με να τον συγχωρήσω. Είμαστε τώρα ευτυχισμένοι παντρεμένοι και όλες οι ευχαριστίες πηγαίνουν στον Dr.DAWN Wonders για να με βοηθήσετε να σώσω τη σχέση μου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Dr.DAWN μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του: ( dawnacuna314@gmail.com )
WhatsApp:+2349046229159/
+3550685677099

Daniela είπε...

Emri im është Daniela, dua të falënderoj Dr Ellen që bëri një magji që ndihmoi familjen time të fitonte një çështje gjyqësore që do ta kishte dënuar vëllain tim me burgim të përjetshëm, të akuzuar për vrasje. Familja ime dhe unë jemi plotësisht mirënjohës, kështu që marr kohën time për të lënë këtë koment siç i premtova Dr. Ellen për të ndarë këtë dëshmi. Për ata që kanë një sfidë të ngjashme, mund ta kontaktoni me email: ellenspellcaster@gmail.com ose WhatsApp: +2349074881619. Shërbimi i tij përfshin gjithashtu
1. Magjitë për të fituar llotarinë
2. Magjitë rikthejnë ish të dashurin tuaj
3. Magjitë për të ndaluar divorcin
4. Shërimi i menjëhershëm i HIV/AIDS
5. Shërimi i kancerit
6. Magjitë e dashurisë
7. Magjitë e pajtimit
8. magjitë e lindjes dhe zgjidhjet për infertilitetin etj.
Email: ellenspellcaster@gmail.com
WhatsApp: +2349074881619