Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Η Υγεία είναι Πλούτος...

Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ!


Οταν μιλάμε μεταξύ μας για τα αποκτήματά μας , μιλάμε με υπερηφάνεια για την αξία του σπιτιού μας, για την αξία του αυτοκινήτου μας για την αξία του εξοχικού μας και πάει λέγοντας. Αναρωτιέμαι πολλές φορές πως ξέρουμε πόσο κάνει η τοστιέρα μας, πόσο κάνει το παλτό μας, πόσο κάνει η τσάντα μας...έχουμε πάντα μια σαφή εικόνα του κόστους των αντικειμένων γύρω μας, και μάλιστα εάν κάτι σπάσει ή χαλάσει , με πολύ μεγάλη φυσικότητα λέμε , "Θα πάρω άλλο".
Τι γίνεται όμως αναρωτιέμαι με αυτά που πάντα θεωρούμε δεδομένα και δεν τα δίνουμε καμία αξία μέχρι να τα χάσουμε ή να "σπάσουν"?
Ενα πολύ σημαντικό περιουσιακό μου στοιχείο Η ΥΓΕΙΑ μου, "έσπασε" και βλέπω ότι δεν αντικαθίσταται τόσο εύκολα όσο πίστευα , ούτε με πολλά χρήματα, ούτε με πολλή φυσικοθεραπεία , ούτε ούτε ούτε...
Είχα στα χέρια μου τον Πλούτο όλου του κόσμου, άνεση και χαρά να δίνω και να προσφέρω στους αγαπημένους μου , και τώρα που το κάνω αλλά με πολύ πόνο, καταλαβαίνω ......καταλαβαίνω .
Δεν λέω, είμαι πραγματικά ευγνώμων για το σπίτι , το αυτοκίνητο , την τοστιέρα και όλα τα αποκτήματά μου, είμαι ακόμη περισσότερο για τους φίλους και τους ανθρώπους γύρω μου , αλλά την υγεία μου δεν της έδινα πολύ σημασία, την θεωρούσα δεδομένη, μέχρι που την πρόδωσα και αποφάσισε να φύγει. 
Γιά όλα τα παραπάνω πληρώνω φόρους, ασφάλειες, και όλα τα καλά, όμως κάθε μέρα συνειδητοποιώ ότι
..Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είμαι εδώ για να δώσω μαρτυρία για το πώς με βοήθησε να φτιάξω τη σχέση μου αυτός ο ισχυρός μάστορας που ονομάζεται Dr.DWAN. Ήμουν ραγισμένη όταν η αρραβωνιαστικιά μου μου είπε ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον να με παντρευτεί επειδή είχε σχέση με την άλλη γυναίκα όπου εργάζεται. Έκλαιγα και έκλαιγα κάθε μέρα, μέχρι που έγινε τόσο άσχημα που έφτασα στο Διαδίκτυο για βοήθεια, τότε ήταν που διάβασα μια κριτική για το σπουδαίο έργο του Dr.DAWN και μετά επικοινώνησα μαζί του για βοήθεια για να φέρω πίσω τον εραστή μου. με βοήθησε να κάνω ένα ισχυρό ξόρκι αγάπης συμφιλίωσης και προς μεγάλη μου έκπληξη μετά από 48 ώρες που έκανα το ξόρκι της αγάπης, η αρραβωνιαστικιά μου επέστρεψε στα γόνατα παρακαλώντας με να τον συγχωρήσω. Είμαστε τώρα ευτυχισμένοι παντρεμένοι και όλες οι ευχαριστίες πηγαίνουν στον Dr.DAWN Wonders για να με βοηθήσετε να σώσω τη σχέση μου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Dr.DAWN μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του: ( dawnacuna314@gmail.com )
WhatsApp:+2349046229159/
+3550685677099