Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

ΖΗΣΕ με αυτοπεποίθηση και θα έχεις μια ΥΠΕΡΟΧΗ ΖΩΗ!



Πώς πήγε η πρακτική σου; Πάω στοίχημα ότι δεν ήταν και τόσο άσχημα όσο νόμιζες. Αυτό είναι το τελευταίο μας μάθημα!

Ελπίζω να ήσουν από αυτούς τους ανθρώπους που κάνουν αντί να λένε. Μόνο έτσι θα αυξήσεις την αυτοπεποίθηση σου. Αν ΚΑΝΕΙΣ και όχι μόνο αν διαβάζεις. Δεν ωφελεί μόνο να διαβάζεις αυτή την σειρά μαθημάτων αν δεν εφαρμόζεις τίποτα στην πράξη.

-------------------------------------------------------------------------------------
Ο νέος σου εαυτός!
-------------------------------------------------------------------------------------


Πώς τα πήγες λοιπόν με την άσκηση από το προηγούμενο μάθημα;

Σου είχα ζητήσει να προετοιμαστείς για δύο καταστάσεις στις οποίες θέλεις να έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και μετά σου ζήτησα να τις κάνεις πράξη!

Αν τις έκανες αυτό λέει πολλά για εσένα. Μαρτυράει ότι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θέλεις να βελτιώσεις την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση σου – μπράβο!

Πώς ένιωσες πριν, κατά τη διάρκεια, και μετά την πρακτική; Κατάγραψε αυτά τα συναισθήματα. Γράψε τις σκέψεις που σε βοηθούν να διαφωτίσεις τα πάντα και επισημοποίησε τες!

Ακόμα και αν τα πράγματα ήταν δύσκολα πριν και μετά την πράξη, πάω στοίχημα ότι ένιωσες ΥΠΕΡΟΧΑ μετά - άσχετα πιο ήταν το αποτέλεσμα. Ανακούφιση το δίχως άλλο!

Πρέπει να ξέρεις ότι και μόνο που έκανες την θεωρία πράξη έχεις πετύχει.



Η αυτοπεποίθηση έχει να κάνει με το να ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ και εσύ το έκανες. Τώρα, αντάμειψε τον εαυτό σου. 

Πήγαινε να δεις μια ταινία, αγόρασε ένα CD ή βγες για φαγητό. Επίσης, παρατήρησε πώς η αυτοπεποίθηση σου οικοδομείται καθ’ όλη την τελευταία εβδομάδα.

Σημείωσε όλα τα πράγματα που πρόσεξες, τα οποία απεικονίζουν ότι η αυτοπεποίθηση σου βελτιώνεται. Άσχετα με το πόσο μικρά ή μεγάλα σου φαίνονται, σημείωσέ τα!

Πώς λοιπόν αποκτάς αυτοπεποίθηση για κάθε περίσταση;


Να 8 σημεία για να σου το θυμίζουν:

  1. Σκέψου για το επιθυμητό αποτέλεσμα – Ρώτα τον εαυτό σου – «Πώς θα το έκανε αυτό ένας άνθρωπος με αυτοπεποίθηση;».
  2. Φαντάσου ότι ολοκληρώνεις το έργο σου. Κλείσε τα μάτια και δες τον εαυτό σου να το κάνει με επιτυχία.
  3. Προετοιμάσου ενδελεχώς. Τι θα πεις; Πώς θα το πεις; Κλπ.
  4. Πριν το κάνεις, επεξεργάσου το στο μυαλό σου αρκετές φορές και να είσαι θετικός/ή.
  5. Δες το με την σωστή προοπτική – Άσχετα με το τι είναι, οι άνθρωποι θα νοιάζονται πράγματι γι’ αυτό μετά από 50 χρόνια;
  6. ΚΑΝ’ ΤΟ!
  7. Διδάξου από το αποτέλεσμα.
  8. Αντάμειψε τον εαυτό σου επειδή το ΕΚΑΝΕΣ και ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ απλά να το κάνεις. 
-------------------------------------------------------------------------------------

Αυτό ήταν!

Ήταν ευχαρίστηση μου να σε βοηθήσω να βελτιώσεις την αυτοπεποίθηση σου με αυτή την σειρά μαθημάτων και ελπίζω να είχες καλά αποτελέσματα.

Θυμήσου ότι ζούμε μόνο μία φορά, οπότε μην αφήνεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη και ζήσε την κάθε στιγμή. 






1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είμαι εδώ για να δώσω μαρτυρία για το πώς με βοήθησε να φτιάξω τη σχέση μου αυτός ο ισχυρός μάστορας που ονομάζεται Dr.DWAN. Ήμουν ραγισμένη όταν η αρραβωνιαστικιά μου μου είπε ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον να με παντρευτεί επειδή είχε σχέση με την άλλη γυναίκα όπου εργάζεται. Έκλαιγα και έκλαιγα κάθε μέρα, μέχρι που έγινε τόσο άσχημα που έφτασα στο Διαδίκτυο για βοήθεια, τότε ήταν που διάβασα μια κριτική για το σπουδαίο έργο του Dr.DAWN και μετά επικοινώνησα μαζί του για βοήθεια για να φέρω πίσω τον εραστή μου. με βοήθησε να κάνω ένα ισχυρό ξόρκι αγάπης συμφιλίωσης και προς μεγάλη μου έκπληξη μετά από 48 ώρες που έκανα το ξόρκι της αγάπης, η αρραβωνιαστικιά μου επέστρεψε στα γόνατα παρακαλώντας με να τον συγχωρήσω. Είμαστε τώρα ευτυχισμένοι παντρεμένοι και όλες οι ευχαριστίες πηγαίνουν στον Dr.DAWN Wonders για να με βοηθήσετε να σώσω τη σχέση μου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Dr.DAWN μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του: ( dawnacuna314@gmail.com )
WhatsApp:+2349046229159/
+3550685677099