Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΤΑ 10 ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!

 
index8
ΛΑΘΗ? ΠΟΙΑ ΛΑΘΗ!
Αγαπητή φίλη, Θα ήθελα να σου κάνω μερικές  ερωτήσεις. Να είσαι ανοικτή και ειλικρινής με τον εαυτό σου καθώς θα απαντάς…
Έχεις συναντήσει ποτέ κάποιον που φαινόταν ότι είναι ο ‘κος τέλειος’ , αλλά μετά που τον γνώρισες καλύτερα κατάλαβες ότι αυτός δεν αισθανόταν το ίδιο που αισθανόσουν εσύ για αυτόν, απλά περνούσε ωραία τον καιρό του μαζί σου? Μέσα στο μυαλουδάκι σου φανταζόσουν τι υπέροχος τύπος ήταν, και ότι, κάπου βαθιά μέσα σας μοιραζόσασταν αυτή την δυνατή «χημεία» που σας έδενε και σας έφερνε κάθε μέρα όλο και πιο κοντά! Αλλά για κάποιον μυστήριο λόγο , ο τύπος δεν το πήγαινε παρακάτω, δεν ήθελε να δεσμευτεί μαζί σου...

Άλλη ιστορία....

Έχεις ποτέ κοιμηθεί με έναν τύπο πολύ σύντομα μετά την γνωριμία σας, αλλά μόλις άρχισε η ιστορία ένιωθες αυτό το παράξενο –ξέρεις -αίσθημα στο στομάχι σου ότι χάνεσαι? Το ήξερες ότι ήταν λάθος, αλλά παρόλα αυτά το έκανες. Και ως δια μαγείας αυτό για το οποίο φοβόσουνα απλά συνέβη. Εξαφανίστηκε χωρίς καμία εξήγηση. Ειλικρινά , σου συνέβη ποτέ αυτό? Φυσικά το χειρότερο από όλα δεν είναι ότι αυτό συνέβη , αλλά ότι ήξερες από την αρχή ότι θα συμβεί…… και παρόλα αυτά το έκανες.

Και για τέλος:

Τα έχεις φτιάξει με κάποιον για πολύ καιρό…. Μιλάω για έξι μήνες, ένα χρόνο ή περισσότερο…. Και έφτασες στο σημείο όπου ήθελες να κάνεις την κουβέντα για «ξέρεις» τι θα γίνει με την σχέση σας. Μόλις όμως ανέφερες το θέμα για μεγαλύτερη δέσμευση και τέτοια , άνοιξε τα μάτια του με έκπληξη και μετά έγινε απόμακρος και μετά σιγά σιγά άρχισε και να εξαφανίζεται και μετά ΑΝΤΙΟ! Εσύ προσπάθησες να τον πλησιάσεις, αλλά αυτός όλο και απομακρυνόταν περισσότερο ΜΑΚΡΙΑ ΣΟΥ.
Είμαι σίγουρη ότι όσο καιρό συνέβαινε αυτό οι φίλες σου θα έλεγαν κάτι σαν: «’Αστον τον μα…κα, ξέχασέ τον , δεν αξίζει» Ή ακόμη καλύτερα  
« δεν βλέπει ο βλάκας το λάθος που κάνει και τι χάνει, είσαι ότι καλύτερο του συνέβη» . Αλλά «ο βλάκας» τελικά όχι μόνο δεν είδε το λάθος του αλλά ούτε που του λείπεις και λίγο.

Θέλεις να σου πω και το χειρότερο?

Δεν έχεις σταματήσει ούτε λεπτό που να μην σκέφτεσαι τι έγινε!Στην πραγματικότητα , κόλλησες. Και βάζω στοίχημα , ο λόγος που κόλλησες είναι γιατί ανησυχείς ότι κάτι φταίει με σένα, κάτι έκανες εσύ λάθος ( και όχι ότι αυτός ήταν τελείως μ….κας). Και μέχρι σήμερα έχεις ακόμη αυτό το αίσθημα ότι ίσως ΕΣΥ έκανες κάτι λάθος, και ότι προκάλεσες με την συμπεριφορά σου προβλήματα χωρίς να το καταλάβεις…… και αν ήξερες ΤΟ ΣΩΣΤΟ , θα το έκανες σίγουρα, και έτσι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά σήμερα.

Λοιπόν, τα άσχημα νέα είναι ότι μάλλον έχεις δίκιο.

Το πιο πιθανό είναι ότι έβαλες και εσύ το χεράκι σου , και τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά εάν ήξερες πώς να χειριστείς μια τέτοια κατάσταση.Σίγουρα θα έκανες κάτι διαφορετικό , εάν ήξερες τι στην ευχή είναι αυτό, ώστε να χειριστείς διαφορετικά την κατάσταση!

Το Μυστικό για να βρείτε και να κρατήσετε τον κο Τέλειο.

Το βασικό ΠΡΟΒΛΗΜΑ εδώ, και σε ότι σου συνέβη είναι ότι, οι άνδρες είναι ένα είδος δύσκολο να το καταλάβεις. Και μόλις βρεις έναν καλό, δυστυχώς δεν έχει και «οδηγίες χρήσης». Επειδή λοιπόν οι φίλες σου σού είπαν ότι δεν έφταιγες εσύ, η ότι ήταν απλά ένας ακόμη «μ..κας» δεν σημαίνει ότι κατάλαβαν και το πρόβλημα ( ή ότι καταλαβαίνουν και τους άνδρες τελοσπάντων). Ας το παραδεχτούμε κορίτσια. Οι περισσότερες από εμάς δεν «καταλαβαίνουμε» τους άνδρες. Οι φίλες μας που προσπαθούν να μας παρηγορήσουν και να μας ανεβάσουν έχουν καλές προθέσεις. Απλά θέλουν να μας κάνουν να αισθανθούμε καλύτερα. Αυτό όμως που καταφέρνουν τελικά είναι να κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Προσπαθούν να ρίξουν όλο το βάρος σε ΑΥΤΟΝ, αντί να προσπαθήσουν να κάνουν ΕΣΑΣ να καταλάβετε πώς να κρατήσετε έναν καλό άνδρα. Και η κατάσταση χειροτερεύει όταν γνωρίζετε πραγματικά έναν σπουδαίο τύπο, αλλά δεν ξέρετε τι να κάνετε για να τον γνωρίσετε καλύτερα και να τον κρατήσετε.  Ας το παραδεχτούμε. Είναι δύσκολο να βρείς κάποιον πραγματικά καλό, αλλά όταν τον βρείς , δεν σε παίρνει να τον χάσεις γιατί έκανες ένα βλακώδες λάθος.  Δεν σε παίρνει να πετάξεις έξη μήνες, ένα χρόνο….. η και παραπάνω και να κινδυνεύεις να χάσεις μια πολύτιμη σχέση απλά και μόνο δεν ήξερες τι να κάνεις σε μια συγκεκριμένη στιγμή.

Λοιπόν σου έχω καλά νέα…

Υπάρχουν πράγματα που μπορείς να κάνεις, μπορείς να μάθεις πώς να καταλάβεις καλύτερα τους άνδρες και να τους κάνεις να σε καταλάβουν και αυτοί . Μπορείς να μάθεις τα λάθη που κάνεις από την αρχή της γνωριμίας σας, και να εντοπίσεις εάν είναι αυτός ο «κος τέλειος» ή είναι απλά «χάσιμο χρόνου». Πρέπει να δούμε τα πράγματα ρεαλιστικά, και χωρίς την πρεμούρα να τα φτιάξουμε με κάποιον απλά και μόνο για να έχουμε σχέση, και έτσι να θυσιάσουμε πολύ περισσότερα από ότι είμαστε έτοιμες.
Καλά μέχρις εδώ? Συνεχίστε να διαβάζετε λοιπόν!!!

Τα λάθη που κάνουμε οι γυναίκες προσπαθώντας να δημιουργήσουμε ή να κρατήσουμε μια σχέση.

images.4jpg
Λάθος 1ο) Βασίζεις την ερωτική σου ζωή στις “δυνατότητές” του

Γνωρίζεις γυναίκες που θα ήθελαν ο άνδρας με τον οποίο έχουν σχέση να τις συμπεριφερόταν διαφορετικά; Φυσικά και γνωρίζεις. Και όπως κι  εγώ, είμαι σίγουρη ότι έχεις φίλες που βγαίνουν με άνδρες οι οποίοι δεν έχουν τίποτα το ιδιαίτερο ή δεν τις φέρονται και πολύ καλά. Με κάποιο τρόπο αυτές οι γυναίκες έχουν πάντα μια δικαιολογία για τα κουσούρια του φίλου τους. Και φυσικά κάνουν το γνωστό και συνηθισμένο «ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΟΥΝ»  
Π.χ. ακούς συνέχεια για αυτόν και πόσο υπέροχος είναι, αλλά ποτέ δεν είναι παρών πουθενά, και ρωτάς την φίλη σου. ‘ Πού είναι ο Γιώργος? ‘ « αχ σήμερα είχε πολύ δουλειά και δεν μπόρεσε να έρθει ή είναι πολύ κουρασμένος, ή ο Γιώργος βαριέται τα κοινωνικά και τέτοιου είδους δικαιολογίες»  Μα τι συμβαίνει; Είναι βασικά πολύ απλό. Οι γυναίκες (και οι άντρες) δεν επιλέγουν τον άνδρα που θέλουν με βάση το πόσο “καλός” ή “ευχάριστος” είναι αυτός απέναντι τους στην καθημερινή ζωή. Οι γυναίκες επιλέγουν τους άντρες που επιλέγουν γιατί νιώθουν μια ισχυρή έλξη γι’ αυτούς βαθιά μέσα τους, στα σωθικά τους.  Αυτό που όλες μας ονομάζουμε «χημεία» .

Και μάντεψε τι…

Οimages5ι γυναίκες θυσιάζουν τα πάντα στον βωμό της «χημείας» ακόμη και την λογική και το προφανές, απλά και μόνο για να αισθάνονται ότι βρίσκονται σε μία περιοχή που ονομάζεται «σχέση» αλλά δεν έχει καμία «σχέση» με αυτό που αισθάνεται ό άνδρας. Κάποιες γυναίκες θα συνεχίσουν να ανέχονται έναν άντρα που δεν τις φέρεται καλά. Ακόμα και για μήνες ή χρόνια… 

Αλλά γιατί να το κάνει αυτό μια γυναίκα;

Για να το θέσω απλά, οι γυναίκες μπερδεύουν την δυνατή έλξη που νιώθουν για έναν άντρα με μια πιο βαθιά “σύνδεση”. Όσες το κάνουν αυτό είναι καταδικασμένες να καταλήξουν σε αποτυχημένες σχέσεις με τους “λάθος” άντρες.

Πώς το ξέρω;

Επειδή το έχω δει εκατοντάδες φορές να συμβαίνει… Και επειδή ήμουν και εγώ σε αυτό το club στο παρελθόν. Όταν σκέφτομαι τις περασμένες μου σχέσεις συνειδητοποιώ ότι ήμουν τυφλή και δεν έβλεπα και πολλά. Πραγματικά εκπλήσσομαι που τώρα μιλάω με πελάτισσες και φίλες και δεν καταλαβαίνουν λέξη από ότι τους λέω, και συνεχίζουν να πιστεύουν ότι αν κάνουν κάτι άλλο ο καλός τους απλά θα αλλάξει. Το μόνο πράγμα που βλέπουν σε αυτόν και το οποίο τις κάνει να μένουν μαζί του είναι η “δυνατότητα” που έχει να αλλάξει, να επικοινωνήσει και να μοιραστεί μαζί τους τα συναισθήματα του. Η δυνατότητα και πιθανότητα για κάτι καλύτερο και η δυνατότητα να αλλάξει και να γίνει καλύτερος εραστής, σύντροφος, οτιδήποτε…Σκέφτονται μέσα τους «μόλις δει τι καλή που είμαι, πόσο ταιριάζουμε σίγουρα θα αλλάξει» και θα φερθεί καλύτερα και θα καταλάβει ότι είμαι η κατάλληλη για αυτόν. Η αλήθεια είναι ότι ένας άνδρας μπορεί να είναι απελπιστικά κακός σε αυτά τα πράγματα απλά και μόνο γιατί «δεν είναι σε καλή φάση» εκείνο το διάστημα . Και κάτι ακόμα πιο σημαντικό. Δεν είναι καν σε μία φάση της ζωής του όπου ξέρει πώς να αναπτύξει μια πιο βαθιά σχέση ή πώς να είναι αφοσιωμένος σε αυτή και ούτε και ενδιαφέρεται να κάνει κάτι τέτοιο – με ΚΑΝΕΝΑ! Αλλά βαθιά μέσα τους οι γυναίκες πιστεύουν πως αν προσπαθήσουν σκληρά, αυτό αρκεί και θα αναπληρώσει αυτό που λείπει από την σχέση. Πιστεύουν πως θα μπορούσε να γίνει κάποιος άλλος μαζί τους… και ότι αυτό θα ήταν εύκολο και για τους δύο. Αυτό κι αν είναι μάχη χαμένη εκ των προτέρων… Όμως αν δεν δεχτείς ότι πολλές γυναίκες κάνουν κάτι τέτοιο ΚΑΙ πως και ΕΣΥ θα μπορούσες να το κάνεις σε κάποιο βαθμό, ΠΟΤΕ δεν θα έχεις με τους άντρες την επιτυχία που επιλέγεις και επιθυμείς.

Λάθος 2ο) Υποθέτεις ότι καταλαβαίνεις τους άντρες και την ψυχολογία τους

Οι άντρες είναι διαφορετικοί από τις γυναίκες. Πρέπει να αποδεχτείς αυτό το γεγονός και να το αντιμετωπίσεις. Όταν μια γυναίκα βλέπει έναν άντρα μπορεί πολύ γρήγορα να εντοπίσει συγκεκριμένα πράγματα που έχουν να κάνουν με το στυλ, τη γλώσσα του σώματος, το κοινωνικό status και τον χαρακτήρα. Όλα αυτά θα της πούνε πολλά για αυτόν. Πολλές γυναίκες δεν συνειδητοποιούν αυτή τη διεργασία γιατί είναι κάτι πολύ απλό και φυσικό για αυτές. Ισχύει όμως το ίδιο και για τους άντρες; Όπως ήδη θα γνωρίζεις μάλλον, οι άντρες είναι γενικά πιο οπτικοί τύποι. Με αποτέλεσμα πολύ συχνά να μη καταλαβαίνουν την μη λεκτική επικοινωνία τόσο καλά όσο οι γυναίκες. Επίσης, τους λείπει η συναισθηματική επίγνωση και η ενόραση που έχουν οι γυναίκες. Οι γυναίκες όμως δεν το θυμούνται αυτό συχνά. Τελικά οι άντρες έλκονται από τις γυναίκες με βάση μόνο την εμφάνιση; Ή συμβαίνει και κάτι άλλο;images Λοιπόν, μετά από χρόνια εξέτασης αυτού του θέματος, και μετά από χιλιάδες συνομιλίες με άνδρες και γυναίκες, μπορώ να σου πω ότι ο “μηχανισμός έλξης” των ανδρών πυροδοτείται από άλλα πράγματα, διαφορετικά από την εμφάνιση. Ειδικά όταν πρόκειται για μακροχρόνιες σχέσεις. Η εμφάνιση απλά τυχαίνει να είναι ο πιο άμεσος τρόπος… Αλλά ΔΕΝ είναι και ο πιο δυνατός! Αν γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιήσεις τη γλώσσα του σώματος και την επικοινωνία σωστά, μπορείς να κάνεις τους άντρες να νιώσουν για εσένα την ίδια δυνατή ερωτική έλξη που και εσύ νιώθεις όταν βλέπεις εκείνον τον ωραίο, sexy τύπο που πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίσεις. Αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι τυχαίο. Πρέπει να μάθεις να το κάνεις. Κάθε γυναίκα μπορεί να το μάθει…

Λάθος 3ο) Προσποιείσαι ότι είσαι κάποια για αυτόν

Με την επιθυμία να ευχαριστήσουν έναν άντρα, οι γυναίκες προσπαθούν συνεχώς να τραβήξουν την προσοχή του, ώστε να τον κάνουν να τις συμπαθήσει, να τις θέλει ή να τις ερωτευτεί.

Άλλη μια ΑΠΑΙΣΙΑ ιδέα.

Πολλές γυναίκες κάνουν ασυνήθιστα πράγματα για να κερδίσουν την προσοχή ενός άντρα. Πιστεύουν λανθασμένα ότι αυτό, με κάποιο μαγικό τρόπο, θα τον κάνει δει τι μοναδική ευκαιρία είναι μια γυναίκα και θα θέλει να είναι μαζί της. Λάθος. Οι άντρες που πραγματικά θέλεις ποτέ δεν γοητεύονται από τον τύπο της γυναίκας που τους κολακεύει, κάνει παιχνιδάκια για στοργή ή παραπονιέται για να πάρει αυτό που θέλει. ΠΟΤΕ. Μη με παρεξηγήσεις. images89 Το να είσαι sexy για έναν άντρα ή να τον ενθαρρύνεις να μοιραστεί τα συναισθήματά του είναι κάτι καλό, αλλά πρέπει να είναι γνήσιο, ανιδιοτελές, και πάνω απ’ όλα στην κατάλληλη στιγμή. Δεν χρειάζεται να φέρεσαι σαν “εύκολη” για να αρέσεις σε έναν άντρα, και ασφαλώς δεν χρειάζεται να φέρεσαι σαν να είναι αυτός κάποιο δώρο εξ ουρανού. Μια τέτοια συμπεριφορά λειτουργεί στην πραγματικότητα έτσι, ώστε ανεπαίσθητα, σε ένα επίπεδο του υποσυνείδητου, να χαμηλώνει το κοινωνικό σου status με έναν άντρα, κάτι το οποίο έχει να κάνει απόλυτα με το πώς σε βλέπει σαν γυναίκα. Οπότε αν πιστεύεις ότι το να τον κάνεις να σε θέλει σημαίνει το να “παίζεις με τις αντρικές φαντασιώσεις” ήδη από την αρχή της σχέσης ή ακόμα και της γνωριμίας, τότε ξανασκέψου το… Ποτέ δεν θα επιτύχεις ψάχνοντας για την έγκριση ενός άντρα και προσπαθώντας να βρεις το δρόμο για την καρδιά του όχι ως ο εαυτός σου αλλά μέσω του sex.  Πρέπει να κατανοήσουμε ότι ο πραγματικός μας εαυτός είναι η δύναμή μας, και αυτός που θα προσελκύσει τον σωστό άνδρα, με την σωστή συμπεριφορά, και τα σωστά αισθήματα για εμάς.  Η πιο άδικη θυσία που κάνουμε είναι η θυσία της προσωπικότητάς μας!Και αυτό απλά και μόνο γιατί θα δει ποιες πραγματικά είμαστε και θα είναι μαζί μας για αυτό τον λόγο και όχι για κάτι φανταστικό. Μην ξεχνάτε ότι σύντομα οι μάσκες πέφτουν και όλα αποκαλύπτονται και αυτό σημαίνει ένα πράγμα ΑΝΤΙΟ!

Λάθος 4ο) Μοιράζεσαι μαζί του το πώς “νιώθεις” πολύ νωρίς

Άλλο ένα τεράστιο και ατυχές λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες με τους άντρες είναι το να μοιράζονται τα συναισθήματά τους πολύ νωρίς.

Άκουσε…

Οι ελκυστικοί, μόνοι, επιτυχημένοι άντρες είναι σπάνιοι. Είναι δημοφιλείς και τυχαίνουν μεγάλης προσοχής από τις γυναίκες. Οι περισσότερες γυναίκες δεν το συνειδητοποιούν, αλλά οι ελκυστικοί άντρες πλησιάζονται από τις γυναίκες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συνεχώς.

Και μάντεψε τι…

Οι ελκυστικοί άντρες είχανε συνήθως πολλές γυναίκες. Σωστά. Έχουν εμπειρία. Ξέρουν τι να περιμένουν. Και ένα πράγμα που κάνει έναν ωραίο άντρα να ξενερώνει και να τρέχει για να φύγει… …είναι μια γυναίκα που του λέει “Ξέρεις, μ’ αρέσεις πάρα πάρα πολύ!” μετά από ένα δυο ραντεβού.
images90
Αυτό σημαίνει για  τον άντρα ότι είσαι απλά από εκείνες τις κλασικά “συναισθηματικά εξαρτημένες” γυναίκες που βιάζονται να κάνουν μια σχέση και θέλουν έναν άντρα για να συμπληρώσει αυτές και τις ζωές τους. Δηλώνει ότι είσαι από τις γυναίκες που έχουν για σημαία ζωής το ΈΧΩ ΣΧΕΣΗ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ’  Αυτό ΔΕΝ είναι ελκυστικό για έναν άντρα. Μη το κάνεις. Χαλάρωσε. Δεν χρειάζεται να βιαστείς να δέσεις τον γάιδαρό σου, γιατί θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.

Υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος…

Δεν λέω το να έχεις μία σχέση μπορεί να σε κάνει ευτυχισμένη, αλλά πρέπει πρώτα να ξέρεις τι είναι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος, να το κατακτήσεις μέσα σου και τότε θα το δεις να συμβαίνει και έξω από εσένα!

Λάθος 5ο) Παρερμηνεύεις τα σημαντικά “σινιάλα” που στέλνουν οι άντρες

Οι άντρες εξωτερικεύουν συνεχώς το πώς νιώθουν για μία γυναίκα και προδίδουν μεγάλα μυστικά για τον εαυτό τους. Οι περισσότερες γυναίκες δε προσέχουν αυτά τα σημάδια ή δεν τους δίνουν την αρμόζουσα σημασία.

Τα σινιάλα που στέλνουν οι άντρες έχουν τέσσερα κύρια επίπεδα:

1) Κοινωνικό: Τι φάση περνάει ο άντρας στη ζωή του – σταθερότητα, εμπιστοσύνη, κατεύθυνση
2) Συναισθηματικό: Αν είναι ή δεν είναι “συναισθηματικά διαθέσιμος”
3) Σωματικό: Αν του αρέσεις και για ποιους λόγους
4) Ερωτική κατάσταση: Αν έχει τη διάθεση να δημιουργήσει και να αναπτύξει μια σχέση στο μέλλον

images3

Το αστείο είναι ότι οι άντρες στέλνουν τα πολυεπίπεδα αυτά σινιάλα εντελώς κατά λάθος. Αυτά κι αν είναι καλά νέα για τις γυναίκες… Οι άντρες δε μπορούν να αντισταθούνε! Αν θέλεις να έχεις αποτελέσματα με τους άντρες πρέπει να μάθεις να αναγνωρίζεις αυτά τα σημάδια. Αυτό σημαίνει να ενδιαφέρεσαι πραγματικά για το τι συμβαίνει στο μυαλό αυτού του ανθρώπου που έχεις απέναντί σου, και να του δώσεις όλη την πρέπουσα σημασία. Από το να ακούς με προσοχή τι σου λέει, και να μην υποθέτεις τίποτα, από το να μην βιάζεσαι να βγάζεις συμπεράσματα, να μην εθελοτυφλείς, και να ακούς την φωνή της λογικής πρώτα και μετά της διαίσθησης που είναι και το δυνατό σημείο των γυναικών.

Μην ξεχνάς τα αγοράκια είναι όντα της λογικής και τα κοριτσάκια της διαίσθησης , άρα ο τέλειος συνδυασμός δίνει το τέλειο αποτέλεσμα!

imagesμνβ
Λάθος 6ο) Βασίζεσαι στη φυσική σου ικανότητα για να κρίνεις τον χαρακτήρα ενός άντρα

Δεν είναι εύκολο να καταλάβεις τους ανθρώπους.
Ειδικά το αντίθετο φύλο. Τα τελευταία χρόνια της ζωής μου ξόδεψα πολύ χρόνο προσπαθώντας να καταλάβω τους ανθρώπους. Μελέτησα ψυχολογία, τις συμπεριφορές των ανθρώπων και πιο συγκεκριμένα πώς σκέπτονται και δρούνε στις ερωτικές σχέσεις. Από όσα είδα κατάλαβα ότι οι άντρες και οι γυναίκες έχουν τους δικούς τους  μυστικούς τρόπους για να λένε αυτό που θέλουν. Μόνο όμως αν ξέρεις που να ψάξεις, μπορείς να αναγνωρίσεις αυτούς τους μυστικούς τρόπους. Οι γυναίκες επικοινωνούνε με υπαινιγμούς, γλώσσα του σώματος, σαρκασμό και φλερτ όταν έχουν πρωτογνωρίσει έναν άντρα. Μπορούν να γνωστοποιήσουν σε έναν άντρα ότι είναι ανοιχτές σε κάτι πιο σοβαρό με άμεσο ή και έμμεσο τρόπο. Οι άντρες είναι διαφορετικοί… Οι άντρες επικοινωνούνε κυρίως με σαρκασμό, χιούμορ, θρασύτητα και άλλους έμμεσους τρόπους επίδειξης του δικού τους status. Πολύ σπάνια θα δείξει άμεσα κάποιος άντρας αν είναι ή όχι έτοιμος ή ικανός για μια πιο βαθιά και ουσιώδη σχέση. Με εξαίρεση τα σεξουαλικά ενδιαφέροντα τους, οι άντρες στέλνουν κυρίως έμμεσα σινιάλα σχετικά με τη φάση στην οποία βρίσκονται. Αν δεν γνωρίζεις πώς να διαβάσεις αυτά τα σινιάλα, τότε θα λάβεις το λάθος μήνυμα. Και το να λάβεις το λάθος μήνυμα προκαλεί πάντα πολύ πόνο και καημό παρά οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα. Μπορείς να αποφύγεις αυτό τον πόνο αν μάθεις να αναγνωρίζεις τον καλό από τον κακό άντρα. Η γυναικεία διαίσθηση είναι το πιο δυνατό μας εργαλείο και πρέπει να το χρησιμοποιούμε, αφού όμως πρώτα ακούσουμε τι μας λέει ο άλλος.


Λάθος 7ο) Προσδοκείς ότι μια σχέση θα σε κάνει ευτυχισμένη

Ένα λάθος που έχω δει πολλές γυναίκες να κάνουν, είναι να πιστεύουν ότι ένας άντρας θα αλλάξει τη ζωή τους και θα τις κάνει ευτυχισμένες.imagesκ Και φυσικά, υπάρχουν περιπτώσεις και σχέσεις όπου κάτι τέτοιο έχει συμβεί. Αλλά είναι οι εξαιρέσεις, όχι ο κανόνας. Τίποτα δεν λέει πιο γρήγορα «Τρέχα!» σε έναν άντρα, από μια γυναίκα που του δείχνει αμέσως ότι τον θέλει για  να τη φροντίσει. Και οι άντρες που όντως ψάχνουν για κάτι τέτοιο δεν είναι ακριβώς και οι πιο υγιείς, αγαπησιάρηδες, στοργικοί άνθρωποι εκεί έξω. Βλέπε, “αυταρχικοί, τσαμπουκαλήδες ή μαμάκηδες”!

Ας είμαστε σαφείς λοιπόν…

Πιστεύω ότι είναι σημαντικό οι άνθρωποι να αλληλοβοηθιούνται ώστε να εκπληρώσουν τα όνειρα τους για τη ζωή, είτε αυτό είναι με απλά ραντεβού, μακροχρόνιες σχέσεις, κλπ. Αλλά αν μία γυναίκα εξωτερικεύει την επιθυμία για έναν άντρα που θα την φροντίσει, θα την συμπληρώσει και όλα τα υπόλοιπα, αυτό θα έχει πολύ αρνητικό αντίκτυπο στο μυαλό του άντρα. Επίσης, δεν είναι απαραίτητο να ειπωθεί καν… Αν μια γυναίκα σκέφτεται ή νιώθει κάτι τέτοιο, ο άντρας θα το δει και θα το καταλάβει όπως και να έχει. Κάτι τέτοιο είναι σαφέστατα το χειρότερο πράγμα που μπορεί να κάνει μια γυναίκα από τα πρώτα ραντεβού.

Όποτε τι μπορείς να κάνεις σαν γυναίκα;

Μπορείς να κάνεις τον άντρα να ενδιαφερθεί και να εμπλακεί στη ζωή σου με έναν πιο “φυσικό” τρόπο, ώστε να τον παρακινήσεις να νοιαστεί για τη δική σου ευτυχία και ικανοποίηση από μόνος του. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που πιάνει για τους ανθρώπους – θηλυκού ή αρσενικού γένους. Τα εσωτερικά κίνητρα είναι πολύ πιο δυνατά από τα εξωτερικά. Πρέπει όμως να ξέρεις πώς να δημιουργήσεις μια τέτοια κατάσταση με έναν άντρα… και κάτι τέτοιο σπάνια συμβαίνει κατά λάθος. Και μην ξεχνάς το «όμοιος ελκύει όμοιο». Ο ευτυχισμένος άνθρωπος προσελκύει την ευτυχία όπως το μέλι την μέλισσα. Όλοι θέλουν έναν χαρούμενο και ευτυχισμένο άνθρωπο δίπλα τους.

Λάθος 8ο) Προσπαθείς να τον “πείσεις” ότι του αρέσεις ή ότι σε αγαπάει

Τι κάνουν οι περισσότερες γυναίκες όταν γνωρίσουν έναν άντρα που τις αρέσει πάρα πολύ, αλλά αυτός δεν ενδιαφέρεται τόσο ή δεν βλέπει τα πράγματα τόσο σοβαρά; imagesκιΣωστά! Προσπαθούν να τον “πείσουν” να νιώσει διαφορετικά.

Λοιπόν, σου έχω νέα…


Δεν θα αλλάξεις ποτέ το πώς “νιώθει” ένας άντρας όσον αφορά την ερωτική έλξη. Ποτέ μα  ποτέ! Δε μπορείς να πείσεις έναν άντρα να νιώθει διαφορετικά για εσένα με “λογική και επιχειρήματα”.

Σκέψου το.

Αν ένας άντρας απλά δεν “το νιώθει” για εσένα, πώς στο καλό περιμένεις να αλλάξει αυτό με το να είσαι “λογική” μαζί του. Κι όμως όλοι το κάνουμε. Οι άνδρες ειδικά είναι οι χειρότεροι σε αυτό. Κολακεύουν συνέχεια τις γυναίκες που δεν τους θέλουν και τις αγοράζουν δώρα. Η συμπεριφορά αυτή μπορεί να αρέσει στις γυναίκες καμιά φορά, αλλά ΠΟΤΕ δεν θα κάνει μια γυναίκα να θελήσει έναν άντρα. Μπορεί να απολαμβάνει τα όσα παίρνει, αλλά δεν αλλάξει το τι νιώθει για αυτόν. Απ’ την άλλη, όταν ένας άντρας δεν ενδιαφέρεται, η γυναίκα θα προσπαθήσει να τον κυνηγήσει, να τον κολακεύσει και να τον πείσει και θα κάνει ότι μπορεί για να αλλάξει τη γνώμη του με λογική προσέγγιση. Κακή ιδέα. Ούτε αυτό θα δουλέψει. Δεν είσαι το μάνα εξ ουρανού για κανέναν. Και όσο κυνηγάς κάτι τόσο φεύγει μακριά σου. Το γνωστό λαικό άσμα «και ποιά θυσία έχει κάνει αυτή για εσένα» είναι καλό να ακούγεται στα μπουζούκια και όχι στα αυτιά του άνδρα που σας ενδιαφέρει.

9ο) Δεν ξέρεις τι να κάνεις σε κάθε κατάσταση

Ένας άντρας έχει μια ξεκάθαρη ιδέα του τι θέλει από μία γυναίκα. Και δεν εννοώ το σεξ. Ξέρω ότι ίσως είναι δύσκολο να το πιστέψεις αλλά όταν είσαι έξω, ραντεβού με έναν άντρα, έχει ήδη μια ιδέα για το τι θέλει από εσένα. images.λοικjpgΚαι αν δεν ξέρεις πώς να το ανακαλύψεις αυτό και απλά κάθεσαι εκεί κοιτάζοντας τον και φλερτάροντας, ή  κάνοντας άλλα πράγματα που πιστεύεις ότι θα τον κάνουν να σε θέλει, δεν θα βοηθήσει! Αν δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις σε κάθε κατάσταση, τότε πιθανότατα θα τα κάνεις μαντάρα και θα χάσεις τα πάντα. Εμείς οι γυναίκες πολύ συχνά δινόμαστε σεξουαλικά σε έναν άνδρα ελπίζοντας ότι έτσι αυτός θα μεταφράσει στην πορεία την κατάσταση σε «σχέση» και θα καταλήξουμε σε επιθυμητό αποτέλεσμα. Στην πραγματικότητα , ένας άνδρας έχει την ικανότητα να ξεχωρίζει την σεξουαλική σύνδεση και την συναισθηματική σαν δύο τελείως ξεχωριστά πράγματα.Και χρειάζονται εξαιρετικές ικανότητες από μία γυναίκα ώστε να καταφέρει να βάλει και τα δύο σε ένα καλούπι και να το δώσει έτσι ώστε να το χωρέσει το λογικότατο μυαλό του καλού της, και να το κρατήσει εκεί. Οι άνδρες βγαίνουν έξω για κάτι περισσότερο από το σέξ και η γυναίκα που γνωρίζει πώς να συμπληρώνει έναν άνδρα σεξουαλικά και συναισθηματικά θα είναι η εκλεκτή της καρδιάς του….και σαν αποτέλεσμα θα πάρει πίσω αυτό που θα δώσει.

Λάθος 10ο) Δεν ψάχνεις βοήθεια

Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος. Αποτρέπει τις γυναίκες για πάντα από το να έχουν την επιτυχία, τον άντρα και τη σχέση που πραγματικά επιθυμούν. Ξέρω, δεν θέλεις να φαίνεσαι αδύναμη ή απελπισμένη. Δεν είναι ωραίο να ζητάς βοήθεια. Τα έχω περάσει κι εγώ. Αλλά έτσι είναι σαν να κάνεις όλα τα λάθη μαζεμένα , και αισθάνεσαι ακόμη χειρότερα, και μπαίνεις σε ένα φαύλο κύκλο επαναλαμβανόμενων λαθών.
imagesλολο 
Επίτρεψε μου να σου πω κάποια πράγματα για εμένα.

Τα τελευταία χρόνια μου ήταν δύσκολο να παρακολουθώ τις γυναίκες (ακόμα και αυτές με τις οποίες είχα απλή φιλία) να αγωνίζονται για να καταλάβουν τον άντρα που ήθελαν ή είχανε. Ήταν τεράστια απογοήτευση για ‘μένα και πήρα την απόφαση να κάνω ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να βοηθήσω τις γυναίκες που ήξερα ώστε να μάθουν πώς να έχουν επιτυχία με τους άντρες και τις σχέσεις. Λοιπόν, μετά από σκληρή δουλειά και αφού έκανα τρελά πράγματα για να μάθω την αλήθεια σχετικά με τους άντρες και τις γυναίκες, κατάλαβα τελικά πολλά πράγματα ακόμα και για τον εαυτό μου. Έχω διαβάσει εκατοντάδες βιβλία ψυχολογίας, ανθρώπινης συμπεριφοράς, συμβουλευτικής σχετικά με τις σχέσεις, την αγάπη, την ερωτική έλξη, την επικοινωνία και πολλά περισσότερα. Η λίστα είναι μεγάλη. Μπορώ πλέον να προσεγγίζω οποιαδήποτε περίπτωση σχετικά με τις σχέσεις και είμαι σίγουρη ότι θα καταλάβω οτιδήποτε συμβαίνει μεταξύ δύο ατόμων. Το καλύτερο είναι ότι μπόρεσα να μοιραστώ τη γνώση μου και να βοηθήσω τις γυναίκες να έχουν μεγαλύτερη επιτυχία με τους άντρες. Είναι μια εμπειρία που με γεμίζει ικανοποίηση και με ανταμείβει, και είναι ο λόγος για τον οποίο με γοήτευσε η γυναικεία προοπτική του κόσμου των σχέσεων. Βοήθησα γυναίκες να ξεπεράσουν αυτό το άρρωστο συναίσθημα ανασφάλειας… αυτό που νιώθεις όταν είσαι μόνη, πληγωμένη ή εξαπατημένη, ή όταν ένας άντρας για τον οποίο έχεις αισθήματα σου λέει ότι “δεν είναι έτοιμος”. Δεν χρειάζεται να φοβάσαι ότι μπορεί να καταλήξεις εξαπατημένη ή μόνη. Μόλις αποκτήσεις την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι και την τεχνική προσέγγισης του άλλου φύλου, θα δεις ότι όλα γύρω σου θα αλλάξουν. Και μόνο η παραδοχή του ότι χρειάζεσαι βοήθεια, θα σου αλλάξει την ενέργεια , τον τρόπο σκέψης, το πώς αισθάνεσαι με τον εαυτό σου και θα πάς σε ένα άλλο επίπεδο.
index.κξηjpg

Και φυσικά, γίνεται ακόμα πιο καλό…

Στην εποχή της “άμεσης ικανοποίησης”, κατανοώ ότι αυτά μπορεί να ακούγονται σαν μία ακόμα μεταμεσονύχτια διαφήμιση telemarketing που σου υπόσχεται να σε κάνει πλούσια ή καλογυμνασμένη μέσα σε μια εβδομάδα. Αλλά τα πράγματα δεν έχουν έτσι… Ξόδεψα πολύ χρόνο και ενέργεια μελετώντας, παρατηρώντας και κατανοώντας αυτό τον τομέα της ζωής. Ήθελα να σχεδιάσω και να δημιουργήσω ένα workshop το οποίο θα ήταν εύκολα κατανοητό για κάθε γυναίκα.  Κάτι που θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις ΑΜΕΣΩΣ ώστε να γνωρίσεις, να γοητεύσεις και να κρατήσεις έναν καλό άντρα. Θέλω να σε βοηθήσω να δημιουργήσεις μία καταπληκτική σχέση με τον σωστό άντρα, χωρίς να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις όλους τους ακατάλληλους άντρες, να σε “χρησιμοποιήσουν” ή να βιώσεις πόνο και απώλεια.
Πλέον πιστεύω ότι ΚΑΘΕ γυναίκα μπορεί να έχει μεγαλύτερη επιτυχία με τους άντρες και λαμβάνω καθημερινά email με γυναικείες ιστορίες επιτυχίας. Αυτές οι γυναίκες έκαναν πράξη όσα έμαθαν, βρήκαν εξαιρετικούς άντρες και έχουν σχέσεις με νόημα. Ξέρω… αναρωτιέσαι, “ένας Coach που μπορεί να διδάξει σε ένα κοινό κορίτσι πώς να είναι πιο επιτυχημένη στις σχέσεις; Αποκλείεται.” Κι όμως, πίστεψε με, θα αυξήσει την επιτυχία σου, την άνεση σου και την ευτυχία σου όσον αφορά τις σχέσεις και τους άντρες σε ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ βαθμό… το εγγυώμαι 100%.

ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: