Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Η 11 ΕΝΤΟΛΗ - ΤΙΜΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ!!!


ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ...

Να τιμάς τα συναισθήματά σου.

Ένα πιθανό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί άνθρωποι όταν αρχίζουν να εξερευνούν τον Νόμο της Ελξης είναι ο φόβος των αρνητικών τους συναισθημάτων και τις αρνητικές αντανακλαστικές συνέπειες που ίσως προσελκύσουν.
Εξαιτίας αυτού του φόβου, προσπαθούν να ελέγξουν , να απαρνηθούν ή να καταπιέσουν τα συναισθήματά τους, όμως και πάλι αυτό δεν δουλεύει .
Αυτός είναι ο Νο 1 μύθος για τον Νόμο της ΄Ελξης.
Πρέπει να κατανοήσουμε πως  Όσο αντιστεκόμαστε σε κάτι, τόσο αυτό επιμένει.
Δηλαδή αυτό που αναγνωρίζουμε και αποδεχόμαστε είναι και αυτό το οποίο μπορούμε φυσικά να το απομακρύνουμε και να απαλλαγούμε από αυτό.
Αυτό που απαρνούμαστε απλά δεν απομακρύνεται, και αναπόφευκτα θα εισρεύσει στον κόσμο μας , στις καταστάσεις, στους ανθρώπους και στα γεγονότα που προσελκύουμε.
Τα καταπιεσμένα συναισθήματα διαστρεβλώνουν την ενέργειά μας, και συννεφιάζουν τα φίλτρα με τα οποία δημιουργούμε τον κόσμο μας.
Υπάρχουν πολλές τεχνικές για να απελευθερώσετε και να μεταλλάξετε τα αρνητικά σας συναισθήματα . Αρχίζοντας από μεθόδους όπως το Life Coaching, NLP, διαλογισμός, να τα καταγράψτε , η μουσική, η ομορφιά της ζωής και η άσκηση, εσωτερικά εφόδια όπως οι πεποιθήσεις σας, συντονισμός σε σωστές επιλογές, οραματισμός, όλα είναι χρήσιμα, εάν τα επιλέξετε.

Η συγχώρεση του εαυτού μας και των άλλων είναι ένας απίστευτα δυνατός τρόπος απελευθέρωσης και μεταμόρφωσης ολόκληρων βουνών αρνητικών συναισθημάτων.
Είναι το απόλυτο αποτοξινωτικό  Μυαλό-Σώμα-Ψυχής και μπορεί σίγουρα να σας απελευθερώσει από δηλητηριώδη συναισθήματα και προσκολλήσεις που σας ρουφάν την ενέργεια.
Η εκτίμηση και η ευγνωμοσύνη είναι επίσης πολύ αποτελεσματικές , αλλάζουν την κατεύθυνση του συναισθηματικού σας συντονισμού και αποσυνδέουν χαμηλές δονητικές καταστάσεις.
Το να αισθάνεστε τα αισθήματά σας είναι ένας γρήγορος τρόπος να τα απελευθερώσετε. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι  πρέπει να υποκύπτετε σε αυτά ή να τα δίνετε περισσότερη προσοχή από ότι χρειάζεται, γιατί έτσι τους  δίνετε περισσότερη ενέργεια για να εκφραστούν. Χρειάζεται περισσότερη ενέργεια στο να καταπιέζεις τα συναισθήματά σου παρά για να τα εκφράσεις.
Όταν αναγνωρίζεις , αποδέχεσαι και αισθάνεσαι ένα αίσθημα, τότε επιτρέπεις και την απελευθέρωσή του.


Τα αισθήματά σου είναι πάντα δυνατοί δείκτες για το τι γίνεται μέσα σου. Να τα τιμάς και να ακούς τι σου λένε για εσένα, για την ζωή σου και για οποιεσδήποτε αντίστοιχες σκέψεις και πεποιθήσεις που κρατάς μέσα σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: