Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009


3 σχόλια:

Unknown είπε...

Φωτο απο το σεμινάριο ΟΝΕΙΡΑ ΖΩΗΣ που έγινε στις 18 Οκτωβρίου στον χωρο του ENERGY POINT με εισηγήτρια την Κατερίνα Ευστρατιάδου ,
πολλά ευχαριστώ στις φίλες που το παρακολούθησαν και αφιέρωσαν πολύτιμο χρόνο, για να μάθουν οτι αυτές ειναι οι πραγματικά πολύτιμες!!!!!!

Unknown είπε...

Κρίμα που δεν συμμετείχα αυτήν τη φορά :(
Στο επόμενο όμως, στις 8/11 θα είμαι εκεί!..

Ανώνυμος είπε...

Είμαι εδώ για να δώσω μαρτυρία για το πώς με βοήθησε να φτιάξω τη σχέση μου αυτός ο ισχυρός μάστορας που ονομάζεται Dr.DWAN. Ήμουν ραγισμένη όταν η αρραβωνιαστικιά μου μου είπε ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον να με παντρευτεί επειδή είχε σχέση με την άλλη γυναίκα όπου εργάζεται. Έκλαιγα και έκλαιγα κάθε μέρα, μέχρι που έγινε τόσο άσχημα που έφτασα στο Διαδίκτυο για βοήθεια, τότε ήταν που διάβασα μια κριτική για το σπουδαίο έργο του Dr.DAWN και μετά επικοινώνησα μαζί του για βοήθεια για να φέρω πίσω τον εραστή μου. με βοήθησε να κάνω ένα ισχυρό ξόρκι αγάπης συμφιλίωσης και προς μεγάλη μου έκπληξη μετά από 48 ώρες που έκανα το ξόρκι της αγάπης, η αρραβωνιαστικιά μου επέστρεψε στα γόνατα παρακαλώντας με να τον συγχωρήσω. Είμαστε τώρα ευτυχισμένοι παντρεμένοι και όλες οι ευχαριστίες πηγαίνουν στον Dr.DAWN Wonders για να με βοηθήσετε να σώσω τη σχέση μου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Dr.DAWN μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του: ( dawnacuna314@gmail.com )
WhatsApp:+2349046229159/
+3550685677099