Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Το ισχυρό ανθρώπινο μυαλό

subconscious-mind Μπορεί να μην το ξέρετε, αλλά το μυαλό είναι πολύ ισχυρό. Είναι απεριόριστο από δυνατότητες. Μπορείτε να δημιουργήσετε οτιδήποτε επιθυμείτε με το να αφήσετε το μυαλό να κάνει αυτό που Ο ΘΕΟΣ δημιούργησε στο μυαλό για να κάνει. Μόλις αρχίσετε να καταλαβαίνετε τη δύναμη του μυαλού, και να μαθαίνετε τους νόμους του σύμπαντος, μπορείτε να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητό σας και μπορείτε να λάβετε αυτό που θέλετε στη ζωή σας και να ζείτε την ζωή πληρέστερη.

Εάν σκέφτεστε για ένα πράγμα αυτό πρέπει να είναι: δεν πρέπει να αγωνιστείτε στη ζωή για να κάνετε κάτι/αλλάξετε. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να εφαρμόζετε τις αρχές που καθορίζονται σε αυτό το «ebook –βιβλίο» και ο νέος προγραμματισμός θα λάβει να γυρίσει τη ζωή σας προς το καλύτερο.inspireyourlife_positie-293x180Η ζωή έχει έναν σκοπό για σας και θα σας δώσει την αφθονία εάν προγραμματίσετε το μυαλό σας σε εκείνη την κατεύθυνση. Μόλις μάθετε και εφαρμόσετε τις αρχές και τις τεχνικές που απαιτούνται για να αλλάξουν τον προγραμματισμό σας, θα ενισχύσουν τις λειτουργίες του μυαλού σας, και θα βελτιώσουν τον τρόπο που το μυαλό σας μπορεί να αναπτυχθεί, μπορείτε να έχετε οτιδήποτε επιθυμείτε. Χρειάζεται μόνο ένα ενιαίο βήμα και μια κατανόηση του μηχανισμού για να τα καταφέρετε.

Το μυαλό έχει πολλή δύναμη όπως δηλώθηκε ανωτέρω. Έχει τη δυνατότητα να θεραπεύσει όλες τις ασθένειες. Αλλά ακόμα, στο μέσο άτομο, μόνο το 10% του μυαλού χρησιμοποιείται, το οποίο οδηγείMind-Power-295x300 σε 90% που δεν χρησιμοποιείται. Φανταστείτε τι μπορούμε να κάνουμε εάν χρησιμοποιήσουμε την πλήρη ικανότητα του μυαλού μας. 

Κάθε άτομο σε αυτόν τον πλανήτη έχει την ίδια ικανότητα στον εγκέφαλό του αλλά δεν την χρησιμοποιεί. Εάν πάρουμε μια χούφτα ανθρώπων και τους βάλουμε μαζί ,ολόκληρη την λειτουργία του εγκεφάλου τους, θα μπορούσαμε να παράγουμε φως για μια πόλη για τουλάχιστον μια εβδομάδα. Τόσο ισχυρό το μυαλό είναι. Είναι οι επιλογές που κάνουμε και οι πεποιθήσεις που προγραμματιστήκαμε να έχουμε που μας ξεχωρίζει από τα επιτυχή άτομα.

Είναι ο προγραμματισμός που λάβαμε από τη γέννηση μας και μετά που μας κάνει να είμαστε αυτό που είμαστε. Έχουμε την ικανότητα να κάνουμε θαυμάσια πράγματα, αλλά είναι το σύστημα πεποίθησής μας και η πίστη μας που επιτρέπει σε μας να συμμετέχουμε μόνο σε μερικά γεγονότα στην ζωές μας και σε μερικά όχι. 

Το σύστημα πεποίθησής μας ή ο προγραμματισμός είναι αυτό που μας θέτει διαφορετικούς από τους άλλους ανθρώπους. Ο καθένας σε αυτόν τον πλανήτη έχει ένα σύστημα πεποίθησης που καθοδηγεί τη σκέψη τους και το πως λειτουργούν. Εάν αυτοί οι άνθρωποι συμμετέχουν στον αθλητισμό, στο εμπόριο, ή είναι σπουδαστές διάρκειας ζωής, η προέλευση είναι η ίδια. Έφτασαν εκεί όπου είναι επειδή ήξεραν τη δύναμη του ανθρώπινου μυαλού και την χρησιμοποίησαν στο πληρέστερό του. φωτο ζωνηΈχετε τη δυνατότητα να έχετε και να κάνετε οτιδήποτε θέλετε εάν ικανοποιήσετε όλους τους όρους που θα επιτρέψουν σε σας να χρησιμοποιήσετε το ισχυρό μυαλό σας στο μέγιστο βαθμό. Πρέπει πρώτα να γνωρίζετε αυτό που θέλετε. Το επόμενο βήμα είναι να επιθυμείτε με πάθος αυτό που θέλετε. Το επόμενο βήμα περιλαμβάνει την προ επεξεργασία προγραμματισμού = τις πεποιθήσεις σας. Εάν πιστέψετε πως μπορείτε θα επιτρέψουν στην κατάλληλη κατάσταση να εμφανιστεί, θα γίνει. Αλλά εάν οι πεποιθήσεις σας δεν το επιτρέψουν επειδή δεν το πιστεύετε πως μπορούν να εμφανιστούν, δεν θα γίνει αυτό που θέλετε.

Γι αυτό η ιδέα του υποσυνείδητου προγραμματισμού είναι τόσο  σημαντική. Είναι ο μηχανισμός από τον οποίο οι παλαιές σκεπτόμενες διαδικασίες σας μπορούν να e4 (2)αλλάξουν και να έχετε νέες πεποιθήσεις. Στην πραγματικότητα, έχουν υπάρξει μελέτες που παρουσιάζουν ανθρώπους που ολοκληρώνουν μεγάλους άθλους με τη δύναμη του μυαλού τους. Αναγνωρίζοντας αυτήν την δύναμη και χρησιμοποιώντας την ευεργετικά θα σας βοηθήσει να πάρετε το πρώτο βήμα προς τη συνειδητοποίηση του στόχος σας και οτιδήποτε μπορείτε να το θελήσετε θα το έχετε. Μπορείτε να ευημερήσετε χωρίς πρόβλημα μόλις καταλάβετε τη δύναμη του μυαλού σας, και την χρησιμοποιήσετε για το σκοπό που δημιουργήθηκε: για να σας δώσει όλα και οτιδήποτε θελήσετε από την ζωή. Αλλά προτού να μπορέσετε να κάνετε οτιδήποτε πρέπει να είστε ανοικτοί στον κόσμο του μυαλού σας, και να δείτε την απέραντη δύναμη που το μυαλό σας έχει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είμαι εδώ για να δώσω μαρτυρία για το πώς με βοήθησε να φτιάξω τη σχέση μου αυτός ο ισχυρός μάστορας που ονομάζεται Dr.DWAN. Ήμουν ραγισμένη όταν η αρραβωνιαστικιά μου μου είπε ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον να με παντρευτεί επειδή είχε σχέση με την άλλη γυναίκα όπου εργάζεται. Έκλαιγα και έκλαιγα κάθε μέρα, μέχρι που έγινε τόσο άσχημα που έφτασα στο Διαδίκτυο για βοήθεια, τότε ήταν που διάβασα μια κριτική για το σπουδαίο έργο του Dr.DAWN και μετά επικοινώνησα μαζί του για βοήθεια για να φέρω πίσω τον εραστή μου. με βοήθησε να κάνω ένα ισχυρό ξόρκι αγάπης συμφιλίωσης και προς μεγάλη μου έκπληξη μετά από 48 ώρες που έκανα το ξόρκι της αγάπης, η αρραβωνιαστικιά μου επέστρεψε στα γόνατα παρακαλώντας με να τον συγχωρήσω. Είμαστε τώρα ευτυχισμένοι παντρεμένοι και όλες οι ευχαριστίες πηγαίνουν στον Dr.DAWN Wonders για να με βοηθήσετε να σώσω τη σχέση μου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Dr.DAWN μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του: ( dawnacuna314@gmail.com )
WhatsApp:+2349046229159/
+3550685677099