Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018

Ενεργειακός Καθαρισμός Χώρου!


ΠΟΤΕ ΚΑΘΑΡΙΣΑΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ?

7 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ  η ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΑΣ


ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟΥ ΕΙΣ ΚΑΙΡΟΝ ΝΑ ΕΞΙΣΟΡΟΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΕΔΙΟ.
ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ
1.       Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ
Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΞΙΣΟΡΟΠΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟΥ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟΥ.
ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΑΧΤΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΨΤΕ ΤΟ . ΚΑΠΝΙΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ:
ΙΕΡΟ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ

2.       ΚΑΡΒΟΥΝΑΚΙ ΚΑΙ ΘΥΜΙΑΜΑ
ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΜΕ ΤΟ ΘΥΜΙΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ.
ΠΑΡΤΕ ΚΑΛΟ ΘΥΜΙΑΜΑ ΑΠΟ ΡΕΤΣΙΝΙ ΚΑΙ ΘΥΜΙΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ , ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ , ΠΑΝΤΟΥ.
ΟΣΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ Σας ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

3.        ΑΓΙΑΣΜΟ ΜΕ ΡΟΔΟΝΕΡΟ
ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΜΕ ΡΟΔΟΝΕΡΟ. ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΛΑΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΞΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΓΙΑΣΜΟ .
ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΙΚΗ ΘΗΛΥΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ , ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ. ΑΡΑ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΡΟΔΕΛΑΙΟΥ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ Η ΔΟΝΗΣΗ .
ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΠΡΕΙ ΚΑΙ ΨΕΚΑΣΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΨΕΚΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.

4.       ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΤΕ.

ΟΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ ΜΙΧΑΗΛ, ΓΑΒΡΙΗΛ, ΡΑΦΑΗΛ ΚΑΙ ΟΥΡΙΗΛ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΣΑΣ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ. ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΜΙΑ ΣΤΗΛΗ ΙΕΡΟΥ  ΦΩΤΟΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΙΣΟΡΟΠΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ
ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΚΛΟ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΤΥΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

5.       Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ.
ΕΑΝ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ Η ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΕΔΙΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ. Η ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ.
ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ «ΤΟ ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ»


6.       ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑΡΑΣ
Ο ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ. ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΑΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΣΚΗΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΧΡΗΣΙΜΗ.
ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΩΞΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΜΙΣΟΣ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ.
ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΚΕΨΗ ΜΙΣΟΥΣ Η ΖΗΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΕΤΣΙ Η ΕΒΑΛΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΑΣ ΠΕΔΙΟ

ΠΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΣΕΥΧΗ
Ζητώ από το θεικό φως να με βοηθήσει να συγχωρέσω ολοκληρωτικά αυτό το πρόσωπο, ή τα πρόσωπα, γνωστά ή άγνωστα που με καταράστηκαν να…...

Κάθε ανάγκη να κατηγορήσω αυτά τα πρόσωπα και να τα κάνω να πληρώσουν για αυτό το κακό που μου έκαναν, την αφήνω να φύγει.

Κάθε ανάγκη να τραβήξω την προσοχή ή να κερδίσω την συμπάθεια κάποιου εξαιτίας αυτής της κατάστασης, την αφήνω να φύγει.

Απελευθερώνω τελείως εδώ και τώρα και στέλνω στο φώς όλα τα συμπτώματα αυτής της κατάρας.

Ζητώ από το θεϊκό φώς να γεμίσει την ύπαρξή μου με την ενέργεια της συνεχούς συγχώρεσης

7.   ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΜΕ ΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΙΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ Σας ή ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ

Ζητώ και επιτρέπω στο θεϊκό φώς να καθαρίσει, να εξισορροπήσει και να με προστατεύσει από τώρα και στο εξής.

Ζητώ από το θεϊκό φώς να θεραπεύσει και να γεμίσει τα κενά της αύρας μου

Ζητώ από το θεϊκό φώς να σχηματίσει μια προστατευτική δέσμη φωτός γύρω μου.


Είμαι ευγνώμων για όλα. ΑΜΗΝ.

1 σχόλιο:

Ulrika Charles είπε...

το όνομά μου είναι Ulrika Charles, ζουν Μαδρίτη, ο σύζυγός μου κι εγώ πήραμε διαζύγιο τελευταία 2yrs, αυτός κίνηση έξω να καλύψει μια άλλη γυναίκα, έκλαιγα κάθε βράδυ όποτε θυμάμαι κόρη μου με ρωτούν όταν Μπαμπάκας έρχεται πίσω στο σπίτι, μου αρέσει τόσο πολύ το σύζυγό μου και να έχουμε ένα μωρό κορίτσι 9 έτη, παλαιά.μπορώ να επικοινωνήσω με τόσες πολλές ξόρκι άχνη πέρυσι κανένας δεν ήταν σε θέση να φέρει πίσω τον άντρα μου, όλα απαίτησαν για πολλά χρήματα από μένα, μου έδωσε την αγάπη ξόρκι μέχρι την περασμένη εβδομάδα, πήγα να επισκεφθώ τον φίλο μου στο σπίτι, είπα στον φίλο μου όλα όσα συμβαίνουν σε μένα και συμμερίζομαι μου τον πόνο της καρδιάς στον φίλο μου Michelle, μου παρουσιάζει ένα ισχυρό Dr.oduduwa tropic afrikan Εθνών, που έχει μια δύναμη μαύρη μαγεία που διαγράφει κάθε κακό ξόρκι που καταστρέφει το γάμο μου.Ο σύζυγός μου ήταν κάτω από ένα κακό ξόρκι από μια άλλη γυναίκα που προκαλούν τον άντρα μου να το διαζύγιο μου.Ο σύζυγός μου Anders ήρθε πίσω στο σπίτι μου κλαίει μόλις χθες ότι ήταν συγγνώμη για το διαζύγιο μου, αυτός εξέφρασε τη λύπη του και είπε ότι δεν ήταν σε σωστό τις αισθήσεις του.Αυτό είναι αλήθεια, ο σύζυγός μου ήταν κάτω από ένα κακό ξόρκι από μια άλλη γυναίκα, επειδή αυτή να πούμε ότι ο σύζυγός μου της χρονολογείται πριν από το γάμο μου.Oduduwa με βοηθήσει λύσει μου problem.tonight γάμο, εγώ και ο άντρας μου με την κόρη μας έχουν μαζί δείπνο στο grand moms στο σπίτι.Είμαι πολύ χαρούμενος και χρησιμοποιούν αυτό το μέσο για να εκτιμήσουν Oduduwa αγάπη ξόρκι εξουσίες.Θα ήθελα να συστήσω Oduduwa αγάπη ξόρκι άχνη, αν σας έχοντας παρόμοια γάμος σχέση προβλήματα Στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Oduduwa προσωπική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω dr.oduduwaspellcaster@gmail.com, Oduduwa και να λύσει προβλήματα, όπως τα εξής: - - ελαφριά κεριά αγάπη ξόρκι για να φέρει πίσω πρώην άντρα / γυναίκα εξουσίες ξόρκι - ξόρκι μέλι να σταματήσει εξαπάτησης και να σταματήσει ψέματα σε μία σχέση - ειρήνη αγάπη ξόρκι για να πάρει πίσω την εμπιστοσύνη στη σχέση σας - αν θέλετε να γεννήσει το δικό σας μωρό - λευκή μαγεία spell να σταματήσει Διαζύγιο / Σπάστε ένα ξόρκι.-κόκκινο-κερί μπαστούνια ξόρκι για χρήματα αποπληρωμής κάποιον δικό - ξόρκι Goog-Γούρι.-ξόρκι για να πάρει προαγωγή γρήγορη δουλειά στο γραφείο εργασίας. - εξέταση επιτυχία ξόρκι.-Παραδοσιακά βότανα και ρίζες θεραπεία ασθενειών καρκίνου και τη θεραπεία του HIV/AIDS - μαγικό ξόρκι αριθμούς για να κερδίσετε το λαχείο και μαγικό ξόρκι για να Win παιχνίδια Σημείωση: οι πληροφορίες είναι δύναμη... Μαγικό ξόρκι εξουσίες είναι πραγματικές και κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλετε αγάπη ξόρκι εξουσίες.Έχω καλή θετική πρόθεση ότι αυτό θα βοηθήσει κάποιον σχέση γάμου σήμερα.Oduduwa whatssap αριθμός: 2348109844548